Ako na Linux + Windows ???
-
BlackFlash
Medium Expert
Ako na Linux + Windows ???
NEviete niekto ako nainstalovat Linux aby mi bezal aj WIn ?
som skusal ale mi to preinstalovalo cely HDD 
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
BlackFlash
Medium Expert
kokzs.....ja spadnem zo stolicky......VMWare player je aplikacia, ktora je spusta vmware virtualne masiny, teda nedovoli instalaciu. VMWare Workstation je plnohodnotny emulator operacnych systemov (Linux, Unix, Solaris, Win,...), cez ktoreho tento system nainstalujes a nasledne ho mozes pouzit vo VMWare Player-i a pouzivat ho.
-
m3thod-man
Star
sak okej, ja vas chapem ze na neformatovane miesto. sak tak som to robil. su tam tri moznosti:
1. formatovat vsetko
2. pouzit miesto na C abo D bez formatu, cize rozdelenie ako je podla winu
3. rozdelit disk ako chcem ja, cize vlastne rozdelenie.
vyberiem druhu moznost, dam disk D, lebo na C mam win a malo miesta a vypise ten ERROR. chape ma dakto?
dakujem.
1. formatovat vsetko
2. pouzit miesto na C abo D bez formatu, cize rozdelenie ako je podla winu
3. rozdelit disk ako chcem ja, cize vlastne rozdelenie.
vyberiem druhu moznost, dam disk D, lebo na C mam win a malo miesta a vypise ten ERROR. chape ma dakto?
dakujem.
-
harvester15
Zablokovaný
-
Snowmannn
Medium Star
alebo si ju naformatujes na napr. ext2 a potom pocas instalacie len tuto particiu nastavis ako pripojny bod, to je v podstate lepsie, ako je ti to jednoduchsie tak urobkilla_bee napísal:nie format, ale fdisk Dckaproste zhod tu particiu, nevytvaraj ziadnu zatial, a az v instalacii Linuxu sa na tom nenaformatovanom mieste vytvaraju particie a FS's
-
m3thod-man
Star
lol a ja ze si myslel tym volnym miestom,ze to mas bez filesystemu..NTFS je microsoftacky proprietarny filesystem od microsoftu..krtek napísal:hej D ma ntfs. preco to nepojde? hmm?
ext2??ext2 si urcite nedavaj,ten si nevytvara ani journal.Daj si tam pekne ext3 pripadne Reiser FS.Snowmannn napísal: alebo si ju naformatujes na napr. ext2