Aky mate upload?
-
NAPSTER
Expert
- Kontaktovať používateľa:
upload?
-
jauznevimco
Light Expert
-
Pufo Callo
Star
Ludia co ste mechom udereni alebo citate len co sa vam paci?
1) svoju rychlost UPLOADu nevypisujte, ale HLASUJTE v ankete, v pripade ze mate upload vyssi ako hodnoty uvedene v ankete tak napisete sem poskytovatela a rychlost UPLOADu
2) nikoho nezaujima ze mate 512/128, podstatne je len upload (128) a navyse tam mate aj moznost v ankete takze NEROZPISOVAT
3) upload je rychlost akou idu data OD VAS, teda ak niekto od vas stahuje. to kolko stahujete vy, na to si mozete spravit dalsiu anketu.
.. uz vidim ako ked decka pojdu prvy krat volit z 3 kandidatov na prezidenta, tak zvolia M.R.Stefanika...
-
Kenny.sk
Light Star
Ked uz dali predomnou co uzKoCi napísal:
1) svoju rychlost UPLOADu nevypisujte, ale HLASUJTE v ankete, v pripade ze mate upload vyssi ako hodnoty uvedene v ankete tak napisete sem poskytovatela a rychlost UPLOADu
2) nikoho nezaujima ze mate 512/128, podstatne je len upload (128) a navyse tam mate aj moznost v ankete takze NEROZPISOVAT
3) upload je rychlost akou idu data OD VAS, teda ak niekto od vas stahuje. to kolko stahujete vy, na to si mozete spravit dalsiu anketu.
.. uz vidim ako ked decka pojdu prvy krat volit z 3 kandidatov na prezidenta, tak zvolia M.R.Stefanika...
-
fikotek
King
Ze te to sereKoCi napísal:
-
jauznevimco
Light Expert
No na toto mi to nedalo nereagovatPufo Callo napísal:440Kb/s 3.5Mb linka? To mas specialne jednotky? Predsa 440Kb= 0.42Mb linka...
Ked nahodou nevies pripojenie u provajdera a vecsinou vobec sa uvadza v BIToch (reklamny tach aby to bolo vacsie cislo), realna rychlost sa uvadza v BAJToch
A ze Expert
-
Pantagruel
Star
ja mam upload (aj down, je to 1:1) od 200kB/s do 400kB/s, v priemere asi 250kB/s.
Provider je bratislavsky Roburnet, je to cez mikrovlnku (nie nebezte do kuchyne!), rychlost kolise podla vytazenia,
podari sa aj 4Mbit. Nie som datovo ani casovo obmedzeny, nie som viazany. Za 399sk bez DPH / mesiac. Podotykam ze rychlosti nie su garantovane, takze sa prihodi aj 80kB/s. A este su vsetci uzivatelia v LAN sieti (100Mbit), bezi aj DC hub.
Ano, rychlosti som napisal v kilo BYTOCH, ano nesekol som sa v nicom
no snad dost vycerpavajuce
este podotykam ze aj ked som asi spravil reklamu tak to nebolo umyslom tohoto postu
Provider je bratislavsky Roburnet, je to cez mikrovlnku (nie nebezte do kuchyne!), rychlost kolise podla vytazenia,
podari sa aj 4Mbit. Nie som datovo ani casovo obmedzeny, nie som viazany. Za 399sk bez DPH / mesiac. Podotykam ze rychlosti nie su garantovane, takze sa prihodi aj 80kB/s. A este su vsetci uzivatelia v LAN sieti (100Mbit), bezi aj DC hub.
Ano, rychlosti som napisal v kilo BYTOCH, ano nesekol som sa v nicom
no snad dost vycerpavajuce
este podotykam ze aj ked som asi spravil reklamu tak to nebolo umyslom tohoto postu
ja mam up aj down max 8 mbit, realne tak okolo 4-5. Nemam obmedzenie na datovy prenos, akurat p2p mam iba v noci, cez den iba hub poskytovatela, ale az do 100 mbit. A platim za to 399 bez dph. Kto sa tomuto vyrovna?
Kód: Vybrať všetko
www.roburnet.sk