Hip-Hop - všeobecne
-
Shitkiller
Novice
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Ked si taky skilla, tak mozes zacat, som zvedavy ako dopadnes. Vies, najskor si musis tu "primitivnu melodiu" aka podmaz vyrobit. Aha, uz mas prvy problem... Ako na to? - pytas sa. Hmmm. No tak povedzme, ze si sikovny a ukradnes nejaku instrumentalku od konkurencie. No a teraz uz mozes rapovat. Ale o com budes rapovat? Tvoja tupost a ohranicenost ti nedovoli napisat zmysluplnu lyriku... Smutne... Tak co uz. Pustis hudbu a zacnes sypat dristy a nadavky. Onicom, ze? Hmm, nechytas rytmus, melodia znie spolu s tvojim hlasom straaasne zle... Ale ty sa nevzdas. Aj ked v tvojom pripade sa da hovorit len o hudobnom "hluchu", ides dalej. Po hodine skusania ta to omrzi a das nam zapravdu...Shitkiller napísal:Ziadny rapovat do nejakej primitivnej melodie vie kazdy
Zmysluplny rap a hip-hopova hudba ako taka su umenim ci chcete alebo nie a takisto ako talent su potrebne aj roky driny a chuti do prace... Je to tak, peace.
-
MisguidedAngel
Star
moznost "ziadny rep" by z logickeho hladiska vylucovala existenciu samotneho repuMartin44 napísal:Este by si mal pridat do ankety ze Ziadny.
skor by mohla byt moznost "neuznavam rep" lenze nazov temy je "Aky uznavate RAP?" co znamena ze tema je vylucne pre ludi co nejaky rep uznavaju a ked nie TAK SEM CHODIA LEN ZBYTOCNE SPAMMOVAT! ODPALTE SI POSTHUNTOVAT DO TEM S SHS A PODOBNYMI SRACKAMI!!!
sorry 'bout flame
-
okonenipica
Zablokovaný
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no myslel som to tak ze ked uz mam pocuvat hip hop tak si vyberiem tieto skupiny, netvrdim ze ostatne su o nicom ale jednoducho nemusim. zo slovenskych jedine Vec. a mas pravdu nepoznam. lebo ma to nezaujimaquasimoto napísal:ze by to bolo tym ze toho ovela viac nepoznas?(okrem slovenskych a americkych co chodia na vive/mtv... lebo je viac skupin podobneho stylu ako run dmc, beastie boys len nie su take zname)
-
Dappled_man
Light Expert
-
quasimoto
Star
Re: slovak
ano aj ja musim chapat text, preto u mna zdaleka nie je SK na prvom mieste. Slovenskemu totiz rozumiem, ale casto nechapem (nie je tam co chapar, respektive su to blbosti).denoxx napísal:ja uznavam iba sk a cz hip-hop a neakych poliakou.ale americky rap my nic nehovory ja musim text chapat
-
quasimoto
Star
co take? velka vacsina je stale o nicom co sa tyka vyznamu, same "my sme najlepsi", toto je pravy hiphop, bla bla bla, vy ste nic,...frodimir1 napísal:No ked chces chapat, tak sa to musis naucit !!! Teda je vela dobry veciii, ktore vela ludiii nepocuuuva, odcudzu, su nekomercneee, tak to ani nepocuuvajuuuu !!!!
preco napr v CZ nic podobne nie je? VYpocuj si USA alebo FR veci a potom uvidis ze sa da spievat aj o velmi duchaplnych veciach. Vlastne na to staci zajst do ciech. nehovorim ze u nas take nie su, ale je toho malo, vacsina sa hra na gangstrov z ulice