no len sa tak neraduj, lebo dostaneme čechov a sme v pííípST1 napísal:No čo som hovoril trošku ste ich podcenili. ALE AJ TAK SME PRVÝ:::
Hokej (olympiada)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
ledenaster
Medium Professional
Fuha, tak takyto vyvoj zapasu som neocakaval... Kazasi potrapili Rusov a dnes zjavne aj nas... Prekvapili ma zase neuveritelne chyby v obrane, mnozstvo nepremenenych presiloviek a vobec, dost zmatocna hra nasho teamu. Esteze to napokon skoncilo tak ako skoncilo a mozme sa tesit z dalsieho vitazstva. So SWE vsak budeme musiet zahrat minimalne tak dobre ako s RUS...
No presne śvédi nebudú lahký súper.Tomasito napísal:Fuha, tak takyto vyvoj zapasu som neocakaval... Kazasi potrapili Rusov a dnes zjavne aj nas... Prekvapili ma zase neuveritelne chyby v obrane, mnozstvo nepremenenych presiloviek a vobec, dost zmatocna hra nasho teamu. Esteze to napokon skoncilo tak ako skoncilo a mozme sa tesit z dalsieho vitazstva. So SWE vsak budeme musiet zahrat minimalne tak dobre ako s RUS...
nech to dopadne so SWE tak ako to ma dopadnut ked vyhrame bude to suber,ked prehrame no....smola lebo je to silny super ale ak narazime potom na CZE tak
popripade Kanadu ktoru nenavidim kvoli tomu ze na MS nam zmarili sancu hrat o medajly,kvoli tomu ze drbli Lasaka na zem a rozhodca nic a dali nam gol.....
-
Kibo
Hardcore addict
skvele... lebo ty si najlepsi komentator. preto ta nezobrali so sebou na ZOH, lebo by ostatni nemali co robit. vsetko by si genialne skomentoval...Martin44 napísal:Jak to tu citam tak same reci jak moj 15 rocny brat...no strasne
mozno sa cesi zle rozbehli, ale slabi urcite nie su. my mame urcity komplex voci nim a tazko sa nam nad nimi vyhrava, ale ak budeme s nimi hrat, tak ich dame dolu. verim tomu. mame na to, doteraz sa nam darilo a dufam, ze to tak aj ostane.
Prave som dosledoval zapas FIN - CAN a musim povedat, ze som tazko preglgal. Po zapase RUS - SVK jednoznacne najlepsi hokejovy zazitok... Suomi perfektne zvladnuty zapas s neuveritelne preciznou obranou (tisko som "zavidel", pretoze prave precizna obrana je to, co nasmu teamu chyba). Jedine minus zapasu bolo malo golov. Teraz uz len trpezlivo cakat na utorok.
// OT premazany, vyjadrujte sa k teme
... (plati najma pre uzivatela Martin44).
// OT premazany, vyjadrujte sa k teme
... (plati najma pre uzivatela Martin44).
-
skurud-hay
Expert
-
ledenaster
Medium Professional
Can
No to dufam,ze can,len dufam ze newyfasujeme nejakeho duteho americkeho rozhodcu ako vzdy ked hrame s kanadou,na cechov nemame stastie,ale keby hrali ako ftedy na MS o bronz ked sme wyhrali thak super
-
okonenipica
Zablokovaný