ODSTUPENIE OD ZMLUVY
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ODSTUPENIE OD ZMLUVY
Mam takytok problem....mam internet ADSL HOME myslim...512/128 mno platim neco cca 500sk... a mam na to viazanost 2 roky mno a mam to len zopar mesiacov...
Neviete ako je to s tym keby som chcel s nimi rozviazat zmluvu, ze ake su sankcie a hlavne kolko a tak...Vsetko co ohladom toho viete.
Neviete ako je to s tym keby som chcel s nimi rozviazat zmluvu, ze ake su sankcie a hlavne kolko a tak...Vsetko co ohladom toho viete.
-
mailinator
Expert
Re: ODSTUPENIE OD ZMLUVY
musis zaplatit zmluvnu pokutu - jej vyska zavisi od providera a tiez od toho ci mas "akciovy modem"Martin44 napísal:Mam takytok problem....mam internet ADSL HOME myslim...512/128 mno platim neco cca 500sk... a mam na to viazanost 2 roky mno a mam to len zopar mesiacov...
ja som pocuk o tom ze budes musiet zaplatit vsetky faktury kt ti chybaju do ukoncenia viazanosti, cize ked si na konci to neni az taky problem, ale ked na zaciatku tak sa to moc neoplati.
alebo uz som cital jednu takuto temu, a skus poziadat o zrusenie, lebo teraz sa ide zvysovat rychlost myslim ze aj agregacia, a toto by mohola byt zamienka na ukoncenie zmluvy.
citat zo zmluvy
alebo uz som cital jednu takuto temu, a skus poziadat o zrusenie, lebo teraz sa ide zvysovat rychlost myslim ze aj agregacia, a toto by mohola byt zamienka na ukoncenie zmluvy.
citat zo zmluvy
Kód: Vybrať všetko
akakolvek zmena ktora sa udeje a teda sa lisi od podmienok v podpisanej zmluve je dovodom na odstupenie... -
caesar1987
Addict
ak provider nedodrziava nejake zmluvne podmienky, tak sa da odstupit... trosku sa povyhrazaj pravnikom a malo by to ist...
Zo zmluvy je provider povinny poskytovat ti pripojenie na internet - teda ak nejde dlhsiu dobu mozes odstupit od zmluvy... vacsina odstupeni sa da spravit bezplatne vdaka tomuto...
ale musi tam byt chyba u providera...
Zo zmluvy je provider povinny poskytovat ti pripojenie na internet - teda ak nejde dlhsiu dobu mozes odstupit od zmluvy... vacsina odstupeni sa da spravit bezplatne vdaka tomuto...
ale musi tam byt chyba u providera...
-
caesar1987
Addict