ale fakt iba NIEKEDY !Blindman napísal:lebo česi dvakrát strelia a dajú dva góly (niekedy majú nenormálne šťastie)
Hokej (olympiada)
-
ledenaster
Medium Professional
jj taliani hrali velmi dobre na svajciarov. proste ich ani nezaskocili tie prve dva goly za prvych 6 minut v zapase.profik napísal:svajciari remizovali z talianmi3:3,ale aj tak su 2.v skupine
kanada porazila cechunov 3:2, takze A skupinka je uz kompletna. no som zvedavy strasne na dnesny zapas so svedmi
myslim ze Budaja mohol dat, ale nemusel keby ho dal mali by SWE mensiu sancu na strelenie golu.Ale ak da Hossa Budaja na stvrtfinale tak je to v poriadku a ozaj,ked prehrame s SWE tak s kym hrame ?Tomasito napísal:Proti SWE vecer nastupujeme v brane s Krizanom, nahradnik Budaj, treti brankar Lasak. Hm, Hossa mohol postavit Budaja...
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi od toho o kolko prehrame... Ak dobre pocitam, ak prehrame o 4 a viac golov, sme 3. a hrame so SUI. Ak prehrame do 4 golov, sme 2. a hrame s CAN. BTW. prave ma napadlo, ci Hossa nedal chytat Krizana preto, ze je najlepsi brankar vo SWE ligeSajmon napísal:myslim ze Budaja mohol dat, ale nemusel keby ho dal mali by SWE mensiu sancu na strelenie golu.Ale ak da Hossa Budaja na stvrtfinale tak je to v poriadku a ozaj,ked prehrame s SWE tak s kym hrame ?
-
profik
Light Professional
no ty si skory to hovoril komentator.Tomasito napísal:Zalezi od toho o kolko prehrame... Ak dobre pocitam, ak prehrame o 4 a viac golov, sme 3. a hrame so SUI. Ak prehrame do 4 golov, sme 2. a hrame s CAN. BTW. prave ma napadlo, ci Hossa nedal chytat Krizana preto, ze je najlepsi brankar vo SWE lige
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný