Ake su dobre knihy?
ked chces nieco zaujimave tak urcite skus nieco od cloveka menom Franz Kafka, napr. Proces alebo Premena.
Btw, dost ma chytil Robinson Crusoe (Daniel Defoe) alebo aj Huckleberry Finn (Mark Twain)
Inak ma zaujali este sci-fi thrillery od Michael-a Crichton-a (Timeline, Sphere, Congo) vsetky boli sfilmovane, ale tie filmy na knihy nemali
Btw, dost ma chytil Robinson Crusoe (Daniel Defoe) alebo aj Huckleberry Finn (Mark Twain)
Inak ma zaujali este sci-fi thrillery od Michael-a Crichton-a (Timeline, Sphere, Congo) vsetky boli sfilmovane, ale tie filmy na knihy nemali
no tak mi daj dajay priklad na dobru knihu typu povinné citanie...........napr. teraz berieme v skole sl. realzmus...Martin44 napísal:ALebo ma este napadlo Eragon...ale urcite maju neco do seba aj knihy typu povinne citanie....
Ide oto ze na novu matur by som mal mat precitanu vacsinu knih ale....mna take nebavia..
PS:diki moc za tie typy....urcite si nieco precitam......hej a stoparov sprevodca bol celkom zaujimavy...
to mas pravdu,velmi dobre citanie...GothaR napísal:Btw, dost ma chytil Robinson Crusoe (Daniel Defoe) alebo aj Huckleberry Finn (Mark Twain)
Skus Verneovky...precital som vsetky okrem Cesty na Mesiac,niektore su velmi dobrodruzne a zabavne.
Z ceskych autorov : J.Foglar - Zahada hlavolamu a dalsie diely...
J.M.M Troska - mal scifi seriu knih o kapitanovi Nemovi...to ma dost zaujalo
Este som zabudol seriu knih Traja patraci
Toto si prečítaj,keď sa chceš zasmiať.Je to paródia na Harryho Pottera.
Autor:M.I.
Heslo:13
Pripomínam že to je domáca tvorba,nie warez
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.de/files/13633213/Hary_Lotor.rar.htmlHeslo:13
Pripomínam že to je domáca tvorba,nie warez
Zabudli ste na Harryho Pottera, lol
Vobec sa nehambim, ze som to precital a bavi ma to! Taktiez ma chytili knihy od Tolkiena, asi najzabavnejsie od neho je Hobbit ... dalej je to viac vazne ale Hobbit je totalne
Sillmarilion bol pre mna moc to ti neradim ak si neprecital ziadnu knihu od Tolkiena inac ty vybuchcne hlava 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
pottera ani tolkiena som necital, ale odporucim ti Terryho Pratchetta a jeho Zemeplochu, niektore tie knihy su nezabudnutelne, odporucim ti aj knihy Mika Waltariho su to sice historicke romany ale Rimana MInutusa som precital za 2 dni a ma to asi 600 stran, proste jedna vyborna kniha. Dalej G. Orwell - 1984, Zvieracia farma a co ja viem Edward Gibbon - Upadok a zanik Rimskej rise 
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa: