bobormako napísal:rofl, to si myslíš že windows rozhodíš len tým že ho pripneš na net....
presne tak!!!! Vlastna skusenost. Po dlhom case bez windows som sa rozhodol ho nainstalovat. Vsetko slo v pohode. zastrcil som kablik do sietovky, nakonfiguroval a na chvilu som si sadol na gauc. Ked som sa vratil uz mi tam svietili dve pop-up okna s reklamou na viagru. Co ty na to??? Mam na to aj svedkov.
majko_36 napísal:presne tak!!!! Vlastna skusenost. Po dlhom case bez windows som sa rozhodol ho nainstalovat. Vsetko slo v pohode. zastrcil som kablik do sietovky, nakonfiguroval a na chvilu som si sadol na gauc. Ked som sa vratil uz mi tam svietili dve pop-up okna s reklamou na viagru. Co ty na to??? Mam na to aj svedkov.
tvoja vlastna chyba....nemas firewall, SP2 pre system a antivir, sa necuduj....po instalacii sa nesmie pc pripajat na net, kym nie je zabezpecene antivirom a firewallom, nasledne nechodit na ziadne stranky a prebehnut windowsupdate a aktualizovat antivir a firewall....a potom az surfovat.
trizzo napísal:tvoja vlastna chyba....nemas firewall, SP2 pre system a antivir, sa necuduj....po instalacii sa nesmie pc pripajat na net, kym nie je zabezpecene antivirom a firewallom, nasledne nechodit na ziadne stranky a prebehnut windowsupdate a aktualizovat antivir a firewall....a potom az surfovat.
Nie chyba, ale test (uspesny ). Len som chcel zistit ci to naozaj moze byt pravda. A JE! Preco toto upozornenie nepisu do manualu? Nie ze by ho niekto cital, alee...
majko_36 napísal:Preco toto upozornenie nepisu do manualu? Nie ze by ho niekto cital, alee...
kokozs, a ty by si napusal do manualu povedzme k holiacemu strojceku, ze ak ho poriadne nenabijes, tak bude kmasat a kusat? ved to je blbost.... vyrobca si nebude predsa protirecit
majko_36 napísal:presne tak!!!! Vlastna skusenost. Po dlhom case bez windows som sa rozhodol ho nainstalovat. Vsetko slo v pohode. zastrcil som kablik do sietovky, nakonfiguroval a na chvilu som si sadol na gauc. Ked som sa vratil uz mi tam svietili dve pop-up okna s reklamou na viagru. Co ty na to??? Mam na to aj svedkov.
mehm mno tak ak pouzivas IE a nemas SP2, alebo hocijaky low-end firewall... mno tak to si potom ako kacka na strelnici
To uz dnes nie je ako kedysi, ze net siel 56k, ti bohatsi mali 64k a virusy sa netom sirili velmi pomaly... (aj to len mailom)
Ked som isiel na warez & crack stranky , tak aj 2x za deň ... viry ....
Teraz absolutne nechodim na nijake nelegalne stranky (okrem forums) ...
... guru07 ...
P.s. teraz mi chodi comp cca. 5 mesiacov
ja som nepreinstaloval windows od kedy je kupeny (november 2003)..mi ide vsetko v pohode len mam problem s vyrusmi...a ani bars neviem jak sa ma preinstalovat
musel si wcera hodit KERIO WINROUTE lebo furt spyfalcone pop-up uz ma islo z toho rozhodit,tak to mam pokoj uz ne reinstall asi rok a zatial ani netreba mozno cez leto
Frikso napísal:Ja som teraz dal na win 2000 afuuuj! prec s tym, fuu! To je otras, mam to asi 3 mesiace a mrte pod tym trpim. Akoze to radsej 98 ako toto
Ani nevies co hovoris, lepsie stabilne NTcko ako 9x
mne win drzi dobre 2 roky, prisiel som nato ked mate dobru ochranu tak sa na vas vyseru vsetky viry a spy. RADIM ako antivir - nod, antispyware - tych viac - microsoft antispyware, spybot search and destroy, spyware doctor, ad-aware, - potom dobry firewall, a o virusoch nebudete ani počuť
Fuuha, tak u mna to zalezi podla toho, kolko mam roboty. Ked mam vela volneho casu, tak sedim pri kompe dlhsie a potom musim WIN aj skor preinstalovat, ked je zase casu menej, tak ho preinstaluvavam menej casto. Ale tak zhruba 2 mesiace mi vydrzi.