Spravanie ministra Zajaca
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Spravanie ministra Zajaca
jeto clanok z medialne.sk tak si ho precitajte ak chcete:
Redaktor spravodajskej televízie TA3 Ivan Brada vyzve ministra zdravotníctva Rudolfa Zajaca, aby sa mu ospravedlnil za obvinenie z korupcie, ktoré odznelo v utorkovom príspevku TA3. Zajacovi pošle predžalobnú výzvu. Ak sa minister redaktorovi verejne neospravedlní, podá žalobu na ochranu osobnosti. Brada pre agentúru SITA uviedol, že aj novinárska tolerancia k výrokom politikov má hranice. Obvinenie z korupcie opozičnými stranami považuje za príliš vážne, aby ho prehliadol.
Brada dodal, že s ministrom mal už viaceré konflikty. Prvý raz ho napadol, keď Brada odhalil fajčiaceho ministra na chodbách parlamentu, čím porušil zákon o ochrane nefajčiarov. V utorkovom príspevku redaktor oslovil ministra, aby zabezpečil pre spravodajstvo oba názory na výberové konanie na poskytovateľov záchrannej služby a zloženie výberových komisií. "Kritikov sme mali natočených, chcel som aj vyjadrenie ministra," uviedol Brada. Zajac mu však odpovedať odmietol, pretože podľa neho je redaktor podplatený opozíciou a nepozná zákon, podľa ktorého by mu musel odpovedať.
Minister najskôr zobral redaktorovi z ruky mikrofón a odhodil ho na kreslá na chodbe parlamentu. "Myslíte, že je nejaký zákon, čo ma núti vám dávať odpovede? Myslíte, že máte právo ma obťažovať? Myslíte, že máte právo za mnou chodiť s mikrofónom? Myslíte, že máte právo mi osobný môj život ničiť?," reagoval pri ďalšom pokuse TA3 získať stanovisko ku kritike zloženia výberovej komisie na záchranky. Bradu zároveň obvinil, že je "korupčný novinár v rukách politických strán opozície". Na otázku, či je pripravený dokázať to na súde, Zajac konštatoval: "Však vás ani na súd nepustia." "Nemám rád malých, chudých, hlúpych," dodal na záver.
co na to hovorite?
Redaktor spravodajskej televízie TA3 Ivan Brada vyzve ministra zdravotníctva Rudolfa Zajaca, aby sa mu ospravedlnil za obvinenie z korupcie, ktoré odznelo v utorkovom príspevku TA3. Zajacovi pošle predžalobnú výzvu. Ak sa minister redaktorovi verejne neospravedlní, podá žalobu na ochranu osobnosti. Brada pre agentúru SITA uviedol, že aj novinárska tolerancia k výrokom politikov má hranice. Obvinenie z korupcie opozičnými stranami považuje za príliš vážne, aby ho prehliadol.
Brada dodal, že s ministrom mal už viaceré konflikty. Prvý raz ho napadol, keď Brada odhalil fajčiaceho ministra na chodbách parlamentu, čím porušil zákon o ochrane nefajčiarov. V utorkovom príspevku redaktor oslovil ministra, aby zabezpečil pre spravodajstvo oba názory na výberové konanie na poskytovateľov záchrannej služby a zloženie výberových komisií. "Kritikov sme mali natočených, chcel som aj vyjadrenie ministra," uviedol Brada. Zajac mu však odpovedať odmietol, pretože podľa neho je redaktor podplatený opozíciou a nepozná zákon, podľa ktorého by mu musel odpovedať.
Minister najskôr zobral redaktorovi z ruky mikrofón a odhodil ho na kreslá na chodbe parlamentu. "Myslíte, že je nejaký zákon, čo ma núti vám dávať odpovede? Myslíte, že máte právo ma obťažovať? Myslíte, že máte právo za mnou chodiť s mikrofónom? Myslíte, že máte právo mi osobný môj život ničiť?," reagoval pri ďalšom pokuse TA3 získať stanovisko ku kritike zloženia výberovej komisie na záchranky. Bradu zároveň obvinil, že je "korupčný novinár v rukách politických strán opozície". Na otázku, či je pripravený dokázať to na súde, Zajac konštatoval: "Však vás ani na súd nepustia." "Nemám rád malých, chudých, hlúpych," dodal na záver.
co na to hovorite?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
zase az tak by som nepovedal.skor by som povedal ze je arogantny jak svina aj ked mozno mal blby den.nemozno mu upriet ze s tym zdravotnictvom aspon daco spravil. napr Cesi: som videl v spravach jak tam maju problemy s lekarnami a s poistovnami, to co tu bolo pred cca 5 rokmi.hols napísal:Pan minister Zajac uz nezvlada predvolebny tlak.Vie ze sa uz ministrom nestane dufam ze jeho miesto ziska niekdo normalny lebo zo zdravotnictvom to ide dolu vodou.
zelovoc, pokial ja viem, problemy s poistovnami su v sucasnosti pomerne velke, pricom fakt je taky, ze mnoho slovenskych lekarov odislo kvoli lepsim podmienkam prave do Ciech. Reforma zdravotnictva bola a je potrebna, no ci prave Zajacova reforma je ta, ktora by mala pomoct, o tom si dovolim zapochybovat (zatial som si vsimol najma zakony, ktore bolo potrebne novelizovat este pred ich ucinnostou, spoplatnenie vsade kde je to ustavne priechodne, zmeny kategoricazie liekov za ucelom spoplatenia co najvacsieho mnozstva liekov, privatizacie lekarni, RZP, pripravovana privatizacia nemocnic- vsade je zaujimavo pretlacana skupina Penta etc. Myslim, ze o Zajacovej reforme budeme pocut este vela, no to uz Zajac ministrom nebude...
PS: Akokolvek, tema je o jeho spravani, a to je pomerne casto arogantne.
PS: Akokolvek, tema je o jeho spravani, a to je pomerne casto arogantne.
-
mastermind
VIP
Keby niekoho zaujimalo o co vlastne ide......
http://www.ta3.com/?sprava&sprava=3023
http://www.ta3.com/?sprava&sprava=3023
zelovoc, arogantne spravanie sa Zajaca teoreticky moze vyplyvat aj z toho, ze popri politickom nezodpovedani sa ziadnej konkretnej strane je predlzenou rukou skupiny Penta, ktora uz dlhsi cas skupuje lekarne, tlaci sa do privatizacie stredisk rychlej zdravotnej pomoci a netaji sa zaujmom privatizovat nemocnice. Pokial ide o tvoju otazku, co ja viem, za skupinou Penta su sede eminencie, napr. byvaly sef STB Alojz Lorenz (klucovych je 5 ludi, on je jeden z najvplyvnejsich, ak nie najvplyvnejsi).
sprava sa tak ako by bol nas najvissi. Aj keby neviem aky zly den mal, tak mal sa spravat podla spolocenskej etikety a ako vidim tak svine ziadnu etiketu nemaju. Vodu kaze a vino pije a este sa robi mudry ako vedro gytu! Toto su nasi politici skorumpovani, arogantni a ked im prihara tak dokazu vsetko! 
Heh, Zajkovi uz tecu nervy. Asi si uvedomil, ze v politike uz skoncil. Chvala Bohu!!! Clovek ako on nema co robit na poste takeho vyznamneho ministerstva. DPC, co vie lekar o tom, ako sa ma riadit takyto rezort?! Tam by mal byt v prvom rade schopny ekonom! Tym Zajac urcite nieje...njn, vlada "odbornikov".

pocuj on neni ani schopny lekar nie to ako vravis ekonom.kinjeril napísal:Heh, Zajkovi uz tecu nervy. Asi si uvedomil, ze v politike uz skoncil. Chvala Bohu!!! Clovek ako on nema co robit na poste takeho vyznamneho ministerstva. DPC, co vie lekar o tom, ako sa ma riadit takyto rezort?! Tam by mal byt v prvom rade schopny ekonom! Tym Zajac urcite nieje...njn, vlada "odbornikov".![]()