Ak si chcete pokazit prekvapenie, ty co este nevideli druhu seriu a chcete vediet ako vyzera to monstrum tak si pozrite toto: http://www.tvsquad.com/2006/01/11/lost-the-23rd-psalm
Je to tam aj vyborne popisane...
Inak ak mate dobre oci tak tiez mozte hladat znaky dharmy... Je ich 6:
tie obrázky tej príšery sú nejaké divné rozmaznané, nič tam poriadne z toho vidno nieje, pripadá mi to ako nejaké chápadlo
mám taký pocit že ten ostrov kde nabúrali tam prebiehal nejaký výskum štýlu doktora moreaua a niečo sa tam mierne pokakalo alebo niekto urobil hodne veľkú chybu
dnes ma dostalo totok - že čo tam chyti to francúzske vysielanie čo sa opakovalo 16 rokov
lama2d: Ak si este nezistil, tak vsetky osudy tychto ludi spolu suvisia. BTW daj si do maps.google.com hladat cisla ktore musia stlacat, najde ti to malicky ostrovcek.
hojko napísal:lama2d: Ak si este nezistil, tak vsetky osudy tychto ludi spolu suvisia. BTW daj si do maps.google.com hladat cisla ktore musia stlacat, najde ti to malicky ostrovcek.
To je taká sprostosť. Napodobňuje to plno iných filmov , a jeden diel trvá cca 5 minút ako sa zdá.. Najlepší serial na svete to určite nieje. Nehovorím , že sa mi páčia, ale že suú to naj seriály na svete boli aj Kobra 11 , Mash atď.
Stageja, za to, ze sa to nepaci tebe, tak to nie je blbost. Podla hlasovani na internete a aj ludi, ktori rozhoduju o udelovani cien to zrejme blbost nie je.
no to je pravda je to pecka ja to hovorim uz davno kamosom a nikto mi neveril ale odkedy to chodi na joj tha kazdy sa ma pyta ze to preco sa vsetko deje, ale ja im nepoviem nic .. fakt oplati sa kukat
hojko napísal:lama2d: Ak si este nezistil, tak vsetky osudy tychto ludi spolu suvisia. BTW daj si do maps.google.com hladat cisla ktore musia stlacat, najde ti to malicky ostrovcek.
hojko napísal:Uvidis tusim niekde na konci prvej serie alebo zaciatku druhej serie.
ozaj,ked sme pri tych seiach
tak som si vsimol ze ten film je rozdeleny na serie a tie serie esta na dalsich vela casti...
kolko je serii a akolko ma jedna seria casti ?
Som nasiel nejaku Onlinehru na ofic.page tohto serialu,celkom dobra
stageja napísal:To je taká sprostosť. Napodobňuje to plno iných filmov , a jeden diel trvá cca 5 minút ako sa zdá.. Najlepší serial na svete to určite nieje. Nehovorím , že sa mi páčia, ale že suú to naj seriály na svete boli aj Kobra 11 , Mash atď.
ake filmy to napodobnuje? napis, potom kobra 11 je somarina kde sa kazde 3 diely pouzije ten isty scenar, a stavim sa ze si videl len jeden jediny diel z LOST.