ked niekomu dam basu pisem preco. v pripade, ze sa jedna o stale ten isty "priestupok" ponechavam povodny text spravy. uzivatel je vazneny za ... bla bla... ak sa citis ukrivdeny napis SS tomu kto ta hodi do basy...
a myslim, ze tebe som tam napisal OT.. co znamena OFF TOPIC... myslim, ze nie som povinny ti pisat do dovodu celu url adresu, aby si si to mohol pozriet...
Pokial je uzivatel vazneny, tak vidi dovod. Ostatnych to nemusi zaujimat. Chces poslat prispevok a tam sa ti zobazi nieco taketo: blablabla...
Počas tohto času nemôžte posielať nové odkazy. Dôvod uväznenia: Užívateľ je trestaný pre porušovanie pravidiel - spam! //hojko
ked niekomu dam basu pisem preco. v pripade, ze sa jedna o stale ten isty "priestupok" ponechavam povodny text spravy. uzivatel je vazneny za ... bla bla... ak sa citis ukrivdeny napis SS tomu kto ta hodi do basy...
a myslim, ze tebe som tam napisal OT.. co znamena OFF TOPIC... myslim, ze nie som povinny ti pisat do dovodu celu url adresu, aby si si to mohol pozriet...
neriesme to uz, OK? ... ale ked napises len ze OffTopic tak to mi asi vela nepovie ...
^Nevermind napísal:OT -> OFF TOPIC -> PISANIE MIMO TEMU
ak to bolo adresovane mne tak viem co znamena OT ... ale ked niekto napise len ze za OT mas basu .... ako mam tusit co z tych desiatok prispevkov povazoval za ot??
o OT vies ked ho pises aj ty... ked prejdem 50tem 20ludom dam basu za OT nebudem pisat v ktorej teme sa to stalo... ked dostanes OT tak pri pisani dalsej spravy uvazuj o vecnej hodnote prispevku. to ma byt tvoje ponaucenie.
mna az privelmi provokuje ten odkaz na maxipsika....
nejak sa tam nehodi... je umiestneny na mieste, kde by mali byt nejake tie dolezite odkazy pre uzivatelov a nie reklamy...
ale to je len moj nazor....
Co mi vadi na fore?Ked pridem, kliknem napr na sekciu Erotika a vztahy, vidim ze asi v 20tich temach je novy prispevok a zistim,ze do 20 tem napisal 1 clovek...Preco si niekto mysli,ze ma nieco povedat ku kazdej teme?vid drakeman, odpor14....75% ak nie viac je aj tak iba spam (a to doslova)...takymto ludom by svedcil specialny rank
Holubar napísal:Co mi vadi na fore?Ked pridem, kliknem napr na sekciu Erotika a vztahy, vidim ze asi v 20tich temach je novy prispevok a zistim,ze do 20 tem napisal 1 clovek...Preco si niekto mysli,ze ma nieco povedat ku kazdej teme?vid drakeman, odpor14....75% ak nie viac je aj tak iba spam (a to doslova)...takymto ludom by svedcil specialny rank
to je uplna sprostost co si napisal vsak ak sa clovek zaujima o nejake temy ktore sa prave preberaju a par dni nebol pri PC tak potom citi potrebu vyjadrit sa k teme nie?! rozhodne to nie je spam