Hokej (olympiada)
-
ledenaster
Medium Professional
Tak co dodat.... SATAN nas pripravil o vyhru ! Lebo dostat gol v presilovke to je dost silna natura. Keby sme za SATANA nedostali gol tak zapas by mal iny priebeh. Ideme domov no co uz. Ale toho SATANA neznasam za neho sme prehrali. Svine sku*vene ceske nas porazili, skoda ze akurat cesi keby nas svedi tak by ma to tak nesralo.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ty si urcite jeden z tych so mal SATANA pred tromi rokmi za boha a teraz na neho nadava. Niekedy sa nezadari a o tom to proste je.ledenaster napísal:Tak co dodat.... SATAN nas pripravil o vyhru ! Lebo dostat gol v presilovke to je dost silna natura. Keby sme za SATANA nedostali gol tak zapas by mal iny priebeh. Ideme domov no co uz. Ale toho SATANA neznasam za neho sme prehrali. Svine sku*vene ceske nas porazili, skoda ze akurat cesi keby nas svedi tak by ma to tak nesralo.
-
ledenaster
Medium Professional
-
okonenipica
Zablokovaný
-
p4ra
Redeemer
Ty sa asi tomu hokeju nevyznas. Ako byvaly hokejista som sedel so svojimi byvalymi spoluhracmi a do jedneho sme sa zhodli, ze Chara uz nie je taky bulo neohrabany, ako predtym a konecne vie aj nieco s pukom spravit, takze jeho by som urcite nevinil z nicoho. Za vcerajsi zapas, ak mam byt konkretny, vo velke miere moze Lubomir Visnovsky. Ved nahral na 2 goly Cechom.okonenipica napísal:Mna by skor zaujimalo co tam roby CHARA. Prihravat a rozohravat nevi, roby chyby v obrane, a ze je tam preto ze sa ho superi boja a maju respekt??Nebudte smesni
-
ledenaster
Medium Professional
Visnovsky ti sibe alebo co ? Ved za ten prvy moze SATAN a vlastne za vsetko on vsak nevie hrat !p4ra napísal:Ty sa asi tomu hokeju nevyznas. Ako byvaly hokejista som sedel so svojimi byvalymi spoluhracmi a do jedneho sme sa zhodli, ze Chara uz nie je taky bulo neohrabany, ako predtym a konecne vie aj nieco s pukom spravit, takze jeho by som urcite nevinil z nicoho. Za vcerajsi zapas, ak mam byt konkretny, vo velke miere moze Lubomir Visnovsky. Ved nahral na 2 goly Cechom.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
t0m4s3
Admin
Pozeral si sa na ten isty zapas ako my ostatni? 2 Chyby Visnovskeho? Ti asi hrabe. Prvy gol Satanov a druhy nahoda - Kaberleho zlomena hokejka, nepodarena strela, nahodny odraz puku rovno pred prazdnu branku a dobre zorientovanie sa Hejduka.p4ra napísal:Ty sa asi tomu hokeju nevyznas. Ako byvaly hokejista som sedel so svojimi byvalymi spoluhracmi a do jedneho sme sa zhodli, ze Chara uz nie je taky bulo neohrabany, ako predtym a konecne vie aj nieco s pukom spravit, takze jeho by som urcite nevinil z nicoho. Za vcerajsi zapas, ak mam byt konkretny, vo velke miere moze Lubomir Visnovsky. Ved nahral na 2 goly Cechom.
-
mastermind
VIP
-
Lord PROXI
King
A nik mi neverilLord PROXI napísal:jasne a ja som papež![]()
su tam aj lepšie mužstvá
Čo by ste od nich čakali ???
Salonky ??? Tie vyšli z módy
O rok na majstrovstvách budeme v T skupine, Aj to sa tam prebojujeme z U skupini kde porazíme ( aj to len-tak-tak ) Honduras, Konžskú demokratickú republiku, i indiánou z kmenu Ču-ču-bu-bu
A budeme v skupine s JAR, Egiptom, a pôvodnými obyvatelmy brazílskych pralesou.
-
ROKI49
Medium Professional
No ty si teda vtipny normalne idem puknut od smiechu.Lord PROXI napísal:A nik mi neveril![]()
Čo by ste od nich čakali ???
Salonky ??? Tie vyšli z módy
O rok na majstrovstvách budeme v T skupine, Aj to sa tam prebojujeme z U skupini kde porazíme ( aj to len-tak-tak ) Honduras, Konžskú demokratickú republiku, i indiánou z kmenu Ču-ču-bu-bu
A budeme v skupine s JAR, Egiptom, a pôvodnými obyvatelmy brazílskych pralesou.
![]()
![]()
Bodaj by sme to Cechom vratili na MS.
-
okonenipica
Zablokovaný