Ake su dobre knihy?
a este lahsie ...keris napísal:nieco tazsie...
Umberto Eco - Foucaultovo kyvadlo
sci-fi...
Frederik Pohl - Svet na konci casu+vsetko ostatne
Isaac Asimov - vsetko
Douglas Adams - vsetko
A.C.Clark - vsetko
nieco lahsie...
Biblia
Stephen King
treba si len vybrat...
Kacer Donald - komiks
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Aj mne sa Potter paci a asi si ho coskoro kupim a zacnem citat. Videl som filmy a su OK, neviem, preco by si sa za to mal hanbit.Dem0n napísal:Zabudli ste na Harryho Pottera, lolVobec sa nehambim, ze som to precital a bavi ma to! Taktiez ma chytili knihy od Tolkiena, asi najzabavnejsie od neho je Hobbit ... dalej je to viac vazne ale Hobbit je totalne
Sillmarilion bol pre mna moc to ti neradim ak si neprecital ziadnu knihu od Tolkiena inac ty vybuchcne hlava
-
MisguidedAngel
Star
V poslednom case sa mi pacila kniha od vydavatelstva TatraPress - Proces s dr. Jozefom Tisom - Spomienky. Dal by som to ako povinnu literaturu, nech to par "detom" otvori oci. Inak mam rad knihy od: Roald Dahl, Tolkien - Hobbit, vsetci panovia
, Douglas Adams - Sbohem a dik za ryby
(vdaka mojmu brachovy).... este aj neaka ta odborna literatura, ale to sem pisat nebudem 
Palko Orszagh Hviezdoslav - Herodes a Herodias ... ja viem, je to divne, ale mne sa to pacilo. 
Na pripomenutie, resp. pre tych, co to necitali/nemali : http://referaty.atlas.sk/slovencina_a_c ... 1/?print=1
Na pripomenutie, resp. pre tych, co to necitali/nemali : http://referaty.atlas.sk/slovencina_a_c ... 1/?print=1
-
haliegro
Medium Star
jack london - biely tesak, volanie divociny a poviedky, potom victor hugo- chram matky bozej v parizi, tolkien- hobit, isac asimov nadace a ja robot, ,f. herbert- duna, (duna bola aj sfilmovana a su podla tejto knihy robene aj pocitacove hry), dalej dan brown(nesplietla som jeho meno?)- anjeli a demoni, hitchkok- traja partaci, cela tvorba e.a.poe a s. kinga.
na com som sa takmer usmiala na smrt bola amanda quick- milenka. sice to spada do kategorie lubostne romany, mne to skor pripadalo ako lubostna komedia a k tomu este sakramentsky dobra. dej sa odohrava v 18-tom storoci v londyne, mlada slecinka sa vyberie hladat vydieraca svojej tety a do spolocnosti sa uvedie ako milenka nedavno zosnuleho barona. celkom sa jej v patrani dari, az ju jedneho dna na plese caka nemile prekvapenie- objavil tam jej "mrtvy" baron rozhodnuty zoznamit sa so svojou udajnou milenkou...
dalsia zaujimava (aj ked priserne krestansky zalozena) kniha je ked zakvitne rumovisko, no nakoniec kuracia polievocka pre dusu.
na com som sa takmer usmiala na smrt bola amanda quick- milenka. sice to spada do kategorie lubostne romany, mne to skor pripadalo ako lubostna komedia a k tomu este sakramentsky dobra. dej sa odohrava v 18-tom storoci v londyne, mlada slecinka sa vyberie hladat vydieraca svojej tety a do spolocnosti sa uvedie ako milenka nedavno zosnuleho barona. celkom sa jej v patrani dari, az ju jedneho dna na plese caka nemile prekvapenie- objavil tam jej "mrtvy" baron rozhodnuty zoznamit sa so svojou udajnou milenkou...
dalsia zaujimava (aj ked priserne krestansky zalozena) kniha je ked zakvitne rumovisko, no nakoniec kuracia polievocka pre dusu.
-
audiotrack
VIP
-
Lord PROXI
King