Nehrali sme s nimi nahodou vcera, t.j. 22. februara?okonenipica napísal:No ked citam tie fora a diskusie...tak kazdy uz vydi ze mame zlato, a mysli si ze nasi chlapci (ktory patria medzi lepsie teami, ale nie naj) su bohovia. Tak dneska boli lepsi Cesi, je to lepsi team (a to o dost) ako ten nas, tak ide dalej...
Hokej (olympiada)
-
Dawn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
zwolf
Light Expert
to co za amaterov to tu vypisuje
vkuse si niekoho vyberiete kto bol na vine!! deti
vsetci boli na vine, hraju spolu a nie za seba, to nieje tenis DPC!!! chara je najlepsi obranca v NHL, takze si umyte oci!! mal najlepsie prihravky a dvoch protihracov si spravi jednou rukou!! kebyze vcera hrame s CZK jak so SWE tak cesi by mohli nasadnut na sanky a utekat..by sme ich rozje**li jak male deti, proste vcera nehrali!! vsetci inac hrali dobre cely sampionat, nikto nehraje bez chyby, ale kebyze je teraz v branke lasak tak mame viac golov a demitra je najvacsi sebec akeho tam mame, ale je dobry...mozno by to chcelo Filca
no co sme piaty a cesi budu stvrty
Russia & Fin Goo!!
to bude zapas
PS: vokoun a hasek su deravy, jagr iba stoji a caka mozno sa niekedy dotkne aj puku a ostatny stesti a nahoda jak tu uz bolo povedane...
to bude zapas
PS: vokoun a hasek su deravy, jagr iba stoji a caka mozno sa niekedy dotkne aj puku a ostatny stesti a nahoda jak tu uz bolo povedane...
-
t0m4s3
Admin
Aby som zhodnotil cele nase posobenie na sampionate (z mojho pohladu)
Tim naslapany hviezdami, osobne ma nikto nesklamal v ziadnom zapase. Prve vitazstvo s Ruskom nam spravilo velke oci a kazdy sa videl zrazu na vrchole. Vykon to bol famozny, Gaborikove goly si bude pamatat kazdy. Druhy zapas s Lotysmi bola povinna jazda, nadalej pokracoval nas utocny uragan. Proti Amerike to bolo vydrete poctive vitazstvo, proti Kazachom trapenie a nic iba trapenie - dufal som ze toto je nas slabsi zapas na turnaji a postupime cez 1/4 finale. So Svedmi to nema cenu komentovat, Svedi maju viac rozumu ako my. Skoda. Zapas s Cechmi rozhodla jedna chyba, 2x kus smoly (2hy cesky gol a nase nezasunutie puku na konci), inak nikoho nemozno z prehry vinit, hra cele muzstvo, nedali do toho dost srdca, prejavil sa cesky komplex.
Nakoniec moje tri hviezdy turnaja:
1. Peter Budaj - chalan chytal to co sa od neho cakalo - excelentne, v NHL sa naucil nevyrazat puky, bolo radost sa na neho pozerat, vzhladom na jeho vek a muzstvo v akom chyta ma pred sebou obrovsku buducnost a ak nas tento golman nedovedie k titulu MS alebo vitazstve na olympiade tak v najblizsich 10tich rokoch uz nikto.
2. Utok Hossa-Demitra-Gaborik. Momentalne traja najlepsi slovenski utocnici. bolo poznat jeden rok spolu stravili v dukle pocas vyluky NHL. Dve skvele korculiarske kridla a famozny center Demitra - co viac si priat.
3. Peto Bondra - to co predvadza vo svojom veku - klobuk dole. Rychlost, bojovnost, dava do hry srdce perfektna strela.
Nakoniec iba: CHLAPCI DAKUJEM!!!
Tim naslapany hviezdami, osobne ma nikto nesklamal v ziadnom zapase. Prve vitazstvo s Ruskom nam spravilo velke oci a kazdy sa videl zrazu na vrchole. Vykon to bol famozny, Gaborikove goly si bude pamatat kazdy. Druhy zapas s Lotysmi bola povinna jazda, nadalej pokracoval nas utocny uragan. Proti Amerike to bolo vydrete poctive vitazstvo, proti Kazachom trapenie a nic iba trapenie - dufal som ze toto je nas slabsi zapas na turnaji a postupime cez 1/4 finale. So Svedmi to nema cenu komentovat, Svedi maju viac rozumu ako my. Skoda. Zapas s Cechmi rozhodla jedna chyba, 2x kus smoly (2hy cesky gol a nase nezasunutie puku na konci), inak nikoho nemozno z prehry vinit, hra cele muzstvo, nedali do toho dost srdca, prejavil sa cesky komplex.
Nakoniec moje tri hviezdy turnaja:
1. Peter Budaj - chalan chytal to co sa od neho cakalo - excelentne, v NHL sa naucil nevyrazat puky, bolo radost sa na neho pozerat, vzhladom na jeho vek a muzstvo v akom chyta ma pred sebou obrovsku buducnost a ak nas tento golman nedovedie k titulu MS alebo vitazstve na olympiade tak v najblizsich 10tich rokoch uz nikto.
2. Utok Hossa-Demitra-Gaborik. Momentalne traja najlepsi slovenski utocnici. bolo poznat jeden rok spolu stravili v dukle pocas vyluky NHL. Dve skvele korculiarske kridla a famozny center Demitra - co viac si priat.
3. Peto Bondra - to co predvadza vo svojom veku - klobuk dole. Rychlost, bojovnost, dava do hry srdce perfektna strela.
Nakoniec iba: CHLAPCI DAKUJEM!!!
-
okonenipica
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
-
t0m4s3
Admin
Ty povazujes 3ti gol za chybu? A nie je to uz jedno? Navyse on toho utocnika strazil najlespie ako vedel. Pindat na Visnu chod inde. Je to s Charom najlepsi slovensky bek. A to dlhodobo.p4ra napísal:Si pozrite poriadne ten zapas este raz. Visnovsky je na vine za 2 goly. Tam, ked pred branou neustrazil utocnika, kt. bol uplne sam a pri powerplay doslova nahral Cechovi na strelu.
po vojne je kazdy general...ale neviem co by si robi ty na ich mieste...p4ra napísal:Si pozrite poriadne ten zapas este raz. Visnovsky je na vine za 2 goly. Tam, ked pred branou neustrazil utocnika, kt. bol uplne sam a pri powerplay doslova nahral Cechovi na strelu.
CHLAPCI DAKUJEME
Odpustene...mas pravdu, Dosral to ale jedna ci dve posrat*a neznamenaju nic (ked sa jedna o 60 minut).Myslim si ze to vobec neni krute ze sme vypadli a vobec to nic neznamena. Tesim sa na majstrovstva.Zeby zlato?p4ra napísal:atrey, t0m4s3, mambo55: Povedal som pravdu, aka je. Nic zle som tym nemyslel, ked si precitate moje prispevky predtym, zistite, ze som ani raz nepovedal, ze Slovaci hento zle alebo tamto, len ked sa zacalo hodnotit jednotlivcov, tak som napisal toto.
-
p4ra
Redeemer
Krute to nie je, ale je to nespravodlive.atrey napísal:Odpustene...mas pravdu, Dosral to ale jedna ci dve posrat*a neznamenaju nic (ked sa jedna o 60 minut).Myslim si ze to vobec neni krute ze sme vypadli a vobec to nic neznamena. Tesim sa na majstrovstva.Zeby zlato?
dobre teda, ale mylit sa je ludske...
ale druha vec, je ta, ze keby sme hrali proti komu chceme je tam velka sanca, ze to vyhrame, ale nevieme hrat, psychicky sa ich boja... ale verim ze nasi su omnoho, omnoho lepsi ako Cesi...
ale aj tak vdaka bohu aj za 5te miesto...
suhlasim a verim, ze Slovensko bude hrat ako teraz na zaciatku len s vinimkou, ze sa dostanu dalej...!!p4ra napísal:Krute to nie je, ale je to nespravodlive.Hrali sme vyborne celych 5 zapasov, aj ked s mensimi chybickami. Cesi hrali velke hovno, prehraju 2 zapasy a su tam, kde by to pravom malo patrit nam.
Ale uz je neskoro. Kazdopadne sa tiez tesim na MS a verim, ze Slovaci tam ukazu svoju silu.
ale druha vec, je ta, ze keby sme hrali proti komu chceme je tam velka sanca, ze to vyhrame, ale nevieme hrat, psychicky sa ich boja... ale verim ze nasi su omnoho, omnoho lepsi ako Cesi...
ale aj tak vdaka bohu aj za 5te miesto...