maslo napísal:staci ti kombinacia AD aware + spybot
a ked mam len AD ware to staci ??? alebo nie ..
dufam ze hejj
a vlastne v com sa to rozlysuje ci spaware a taketo vselijake cerviki
v kedy to mozem spozorovat ze take nieco mam . ?
R1k1nko napísal:a ked mam len AD ware to staci ??? alebo nie ..
dufam ze hejj
a vlastne v com sa to rozlysuje ci spaware a taketo vselijake cerviki
v kedy to mozem spozorovat ze take nieco mam . ?
mal som iba ad-aware a skoro nikdy mi nic nenaslo (max nejake tracking cookies) ... instalol som spybot S&D a ten pri prvom spusteni nasiel jednu vec ... odvtedy nic .... takze dolezitejsie je mat dobry FW a vediet na co klikat a na co nie .... to je moja rada
spyware asi nespozorujes ... to skor adware ... bude ti vybiehat furt nejaka reklama ... pop-up okna a podobne
ramones napísal:poradte....microsoft antispyware alebo ad-aware.......alebo aky??
tisic ludi, tisic nazorov.....to je to iste, ked by si sa opytal, ktore topanky si mas kupit...Emerica?? DC?? eS?? Etnies?? v tomto sa musi rozhodnut sam. Osobne odporucam pre zabezpecenie PC balik antivir+firewall+antispyware.....ako antivir moze byt hadam aj Nod, ako firewall ZoneAlarm (alebo ako sa to vola) a ako antispyware MS Defender (predtym Anti-Spyware).
mal som ms antispyware a nikdy mi nič nenašlo a potom som si dal Ad-aware a hneď kooooopa critical objects či ako to vypisuje ... tak neviem
teraz používam Ad-aware, ale ajtak mi nič nenájde (alebo len minimum) ... Buď som slušný user, alebo shitny antispyware