Takze ludia, piste len ti, co mate nextru a st plz.
takze uz vaham len nad tymito..
mam kamaratov, co maju nextru a aj co maju st, vsetci chvalia svoje, ale zas pocul som kritiku, ze nextra pouziva FUP, a toho sa bojim.. chcem tahat.
A zas u ST som pocul ze niekedy ide dost naprd.. (pomaly) tak neviem.. piste svoj nazor a len ti, co mate st ci nextru prosim.
Spominal som viackrat a spomeniem este raz. Mam Nextru uz viac, ako 9 mesiacov. Natahal som giga a giga kazdy mesiac. Nikdy som nepocitil FUP. Rychlost mam vzdy, pri kazdom merani nad 512 a ani jeden technicky problem. Toto su moje skusenosti s Nextrou. Mam program mini s viazanostou na 24 mesiacov - FLAT.
Ak zavedieme rating hviezdiciek, kde cim viac, tym lepsie, tak ja Nextre davam:
Kolko je u teba moc? mam ST uz 3 roky, zacinal som na 256/64 za 1000sk,, odvtedy mam za nezmenenu cenu uz 1mbit/256.. mesacne sosnem cca 40 az 50GB a nikdy ziaden problem.. Ja ti odporucam ST..
Joe-Joe napísal:zacal som na 512K, za par dni budem uz mat 1,5M. mam linku aj pripojenie od jednoho a nemoze sa vyhovarat na nist. Staraju sa v pohode. Som spokojny.
taka mensia otazka : U KOHO??? lebo si to tam nenapisal.
sry ze som ja od veci ae tiez sa rozhodujem ze co si dam. ci nextra alebo st
ja mam ST a maximalna spokojnost,... mesacne stiahnem par (max 5) GB hudby a nato mi to staci, vzdy to ide tak rychlo ako ma, skoda len ze up nie je trosku vyssi,...
inak sa nemozem stazovat, mam program st dsl flat basic 1024/128 a max. spokojnost
no takze stale som na bode mrazu, nikto ma nepresvecil, preto vsetci chvalite svoje, neviem no.. ST nebude mat FUP,lenze sa obavam o rychlost. u nextri zas neobavam o rychlost, ale obavam o FUP. tak neviem
u ST sa obavas o rychlost? no ja zas musim pochvalit svoje - ST 1024/128 FLAT a vzdycky ide rychlejsie ako ma, max. 135 kB/s a naviac som este nevidel niekoho stazovat sa na ST a jeho rychlost
no a k tej pripojke som si neni isty, ze ako to je, od toho prveho marca bude
vlastne 512/128 - 1024/256 a 1024/256 - 1536/384 za tu istu cenu hej? cize
699pripojka(tri mesiace399) a 699sluzba.
no a este neviem tam nikde najst ceny na 2rocnu viazanost a na 12 a 0viazanost.. ak sa v tom niekto vyznate, plz help..
pe3x napísal:no takze stale som na bode mrazu, nikto ma nepresvecil, preto vsetci chvalite svoje, neviem no.. ST nebude mat FUP,lenze sa obavam o rychlost. u nextri zas neobavam o rychlost, ale obavam o FUP. tak neviem
oficialne nema FUP ani Slovanet (a to je uz co povedat) ale vyzera to inak
neriskoval by som ziadneho alternativneho operatora