Hokej (olympiada)
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
to nie je neprajucnost - češi boli strašne čajový, a aj tak nás vyradili - to je iracionálna zlosť na vlastných hokejistov, že sa vás zľakli
ja osobne sa ospravedlňujem za svoju iracionálnu radosť z vašej porážky, fakt na to nemám dôvod, a keby ste nás nedali, tak vám želám všetko najlepšie
a mne je zle z vyjadreni viacerych oficialnych českých prameňov - za všetko:takéto a podobné reči sú asi pre čechov normálne, ale pre mňa je to hnus, takto sa chváliť
ja osobne sa ospravedlňujem za svoju iracionálnu radosť z vašej porážky, fakt na to nemám dôvod, a keby ste nás nedali, tak vám želám všetko najlepšie
a mne je zle z vyjadreni viacerych oficialnych českých prameňov - za všetko:
Kód: Vybrať všetko
hašek,vokoun, dva najlepší brankári na svete; a nejaký obranca vravel - v predu máme najlepších hráčov na svete, my (obrancovia) musíme brániť, a oni to tam zariadia-
Kosh
King
no, poviem to tak, najlepších hráčov na svete nemáme, povedal by som ze slovensko na olympiade na tom bolo podobne ako rusko - jednoznacne sme boli lepsi ako vy - ak by sme sa nebali, tak vas dame, ale kto tvrdi ze niekto ma najlepsich hracov na svete (ci uz slovak alebo cech) - nie je v poriadku - chapes, ale to je ta iracionalna zlost - nic ste na olympiade nehrali, skoro s kazdym prehrali, a vsetci sa hnevaju ze prave nas ste porazili - ak by ste dostali kohokolvek ineho, tak uz ste davno doma
ale prave nasi hraci to pokadili, vy ste hrali svoj štandard, my sme hrali úplne zle
ale prave nasi hraci to pokadili, vy ste hrali svoj štandard, my sme hrali úplne zle
-
p4ra
Redeemer
Tak, to hovor za Slovakov. Ja Slovak nie som a proti Cechom nemam nic. Ked Slovaci vypadnu, drzim Cechom, ked vypadnu oni, tak drzim Finom.paracentesis napísal:Ja jsem nikde nepsal, ze jsem byli nejlepsi. Dokonce jsem si v nasem vzajemnem zapase vsadil na slovaky. To ze jsme vyhrali bylo pro mne prekvapeni. Dneska jsme se bavili v praci a shodli jsme se na tom, ze radsi jsme vas meli pustit, aspon byste zahrali neco lepsiho nez mi dneska.
Ja jen nechapu tu vasi nenavist vuci nam.
Hehe, takze paracentesis dostane vezeni 7 dni za to, ze se opovazil zpochybnit dokonalost slovenskeho naroda. Ne nadarmo se rika, ze potrefena husa se vzdycky ozve.
Gratuluju.
Lituju tech 2 let, ktere jsem tady ztratil. Skoda, ze clovek otevre oci vzdycky az tak pozde.
Jee, a ma dokonce i promazane posledni prispevky. Tak to je moc. Gratuluju podruhe. Tohle forum jde ke dnu. Neveril bych, ze tohle nekdy napisu ...
Gratuluju.
Lituju tech 2 let, ktere jsem tady ztratil. Skoda, ze clovek otevre oci vzdycky az tak pozde.
Jee, a ma dokonce i promazane posledni prispevky. Tak to je moc. Gratuluju podruhe. Tohle forum jde ke dnu. Neveril bych, ze tohle nekdy napisu ...