Outpost firewall

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Outpost firewall

Príspevok od používateľa saj »

pouziva tu niekto tento FW,ako sa tam da odblokovat proces ktory mi zablokoval ?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Option :arrow: Application :arrow: trusted applications :arrow: Add+potvrdis a malo by to byt
saj
Addict
Addict

no ten proces tam ani nie je ale poslem screen,sry za blbu kvalitu ale pise to ze proces ma pristup do site zablokovalObrázok
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

no ten exe subor si pridaj do trusted applications
saj
Addict
Addict

Kód: Vybrať všetko

http://img526.imageshack.us/img526/1764/outposthelp5fd.jpg
dal som si ten subor do trust application ale ani tak to nejde spustit....napise to co je v screene a ked to napise musim FF vypat a zapat inak sa to tvari akoby nesiel
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

mam iny problem s Outpostom a nechcem zakladat novu temu.
Je to coolovy FW ale ked napr idem hrat CSko tak ho musim vypnut lebo mi aj pri minimalnej ochrane vyhodi v countovi CONNECTION PROBLEM. Mam vsetky nastavenia pre CSko hodene na "dovolit vsetko" a nic. aj tak ho musim vypinat. A to taktiez napr pri FTP spojeni. Vypise mi nejaky scan (tipujem to na nejakeho trojana) a uz sa ani nepohne.. :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mno skusim aj ja opytat nieco okolo Outpostu 3.51.759.6511 (462).. som zvedavy, ci sa mi dostane odpovede.. ;)

..takze mam ho instalnuty.. ako tak nakonfigurovany.. vsetko ide.. az na ftp server!!! Mam instalnuty Serv-U ftp server a na nom mi bezia dva servre.. jeden pod portom 21 a druhy pod portom 555. A kde je problem? Nuz na ten server s portom 21 sa nevie nikto napojit.. okrem mna z localhostu. Zaujimave, ze na ftp s portom 555 ide vsetko v pohode. Pre oba porty su uplne totozne pravidla.. dokonca som skusil do pravidla pre ftp s portom 555 dopisat port 21, ale ani tak to nejde. Pozeral som si logy, tak v Allowed mi vypise, ze spojenie bolo prijate pravidlom, kde je inbound, ale nasledne do blocked mi vypise:
process n/a
direction OUT REFUSED
remote port FTP
reason BLOCK TRANSIT PACKET

Server funguje, ked je Outpost nastaveny na Allow most, ale ked je Rules Wizard, tak uz nejde.. :(

..vie niekto poradit? :) Zatial som skusal googla.. aj je nejaky navod na outpost fore, ale to je pre 2.5 verziu a akosik mi to netoto ani tak.. :( ale hladam dalej.. :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

BRM to je presne problem co som mal s OUTPOSTOM. Okrem CSka mi to taktiez nedovolilo ani ked som upravil nastavenie ochrany, vsetko dovolil .... Fakt neviem ako na to.... Ide to jedine ak ho uplne vypnem....
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mno jaq som Outpost zacal ospevovat.. tak ho pomaly zacinam zatracovat.. :) ..co som cital ich forum na http://outpostfirewall.com/forum/ tak s tymto problemom ani tam velmi nevedia pomoct.. odvolavaju sa na konflikty.. :(

..svoj problem som vyriesil.. neviem, ci dobre alebo zle.. ze som do Options - System - Global rules and rawsocket access pridal pravidlo:
Where the protocol is TCP
and Where the direction is Outbound and packet type is Local, Transit
and Where the remote port is FTP
Allow it.
S tymto sa uz dokazem nalogovat na FTP, ale vstup do passive modu je neuspesny, outpost mi v blocked logs vypisuje, ze Packet to closed port, hoci v pravidlach pri FTP mam povolene porty pre passive mod 1024-65535..

Cert sa vyzna v tom.. :(

2Diar: Skus sa pozriet do logov, ze co Ti konkretne vypisuje.. a paq to hod do searchu na vyssie spominanom fore.. ;) CS nehravam, takze si to ani nemozem nasimulovat u seba.. :oops:

Vie niekto o dalsej alternative? :) Samozrejme okrem Zone Alarmu a KPF? :)
Napísať odpoveď