Marek Svatos
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Re
syn svagra tety od svagrinej co pozna pekara co za socika pre nas schovaval makove rozky.cephelec napísal:jj,Marek Svatos ja fajn,osobne sa s nim poznam.
Je to syn svagora mojho stryka.
-
XilleR
Medium Professional
... jj on je ako Jagr ...dostat sa dobrej prilezitosti a hned dat gol .....skoda ze tych prilezitosti moc nemal :-\ ...uvime na majstrovstvach ....tu sa trosku otukal a potom dufam bude hratN!TrO napísal:ale mal par akcii a sami ste mohli vidiet ze ked sa on rozbehol do utoku, tak nechybalo vela do golumoj oblubeny hrac v Avalanche a moj foter ho tak zatracoval, ze nevie ani gol dat...nevie o com hovori
-
marcoss
Amateur
hm
Chalani,tak skuste si vy zahrat po jednej na takom turnaji prvykrat a este ked mi to nepadalo,naozaj som sa snazil,ale mal som strasnu tremu,no a pre neprajnikov,mi nevypadneme,aj ked nam to moc nejde,sme pripraveny na playoff,drzte nam palce.
-
XilleR
Medium Professional
Re: hm
marcoss napísal:Chalani,tak skuste si vy zahrat po jednej na takom turnaji prvykrat a este ked mi to nepadalo,naozaj som sa snazil,ale mal som strasnu tremu,no a pre neprajnikov,mi nevypadneme,aj ked nam to moc nejde,sme pripraveny na playoff,drzte nam palce.
-
alcatraz16
Medium Expert