a dozvedel som sa ze ma byt parodiou na filmy War of the Worlds; The Village; The Saw; The Grudge a ine...takze to moze byt velmi zaujimave,hlavne parodia na SAW moze byt dobra,no ja sa tesim

uplne stebou suhlasimwill.i.am napísal:No uvidime, pretoze dvojka uz nabola ziadna slava. Jednoznacne naj bola jednotka, dvojka bola v pohode, no v trojke sa mi ten humor zdal niekedy nuteny a za kazdu cenu chceli byt vtipny... (a este vela zmixovanych (filmovych) dejovych linii)
NO UVIDIME (Niqutin CQ)
Viac sa mi pacia na "ozajstne" horory (ako Vreskot) nez na filmy typu Znamenia, Matrix a pod.xRe.Slayter^Sk napísal:Kto videl Scary movie 3 zdanlivo usudil ze parodie na filmy ako Ti druhy, Kruh, Znamenia... boli super takze ta 4 musi byt ohromna... A ja sa tiez tesim na parodiu na SAW urcite to nejak skomolia

Kód: Vybrať všetko
Další díl parodického filmu si bere evidentně na mušku trháky loňského roku a úspěšné horory, jako Válka světů, Nenávist nebo Saw 2.
Zahraniční stránky ovšem hovoří i o komiksových adaptacích Spider-Man, Daredevil, X-Men a Hulk. Máme se zřejmě na co těšit!