Hokej (olympiada)
moje zhodnotenie:
1.taky tym aky sme mali tedko nedame uz NIKDY dohromady...
Hrali sme aj skvely hokej (vysledky tomu naznacovali...),lenze potom dosli cesi... A tam to prasklo.Myslel som ze sa NASI konecne uvedomili a ze bubu proti tym cechom hrat normalny hokej...Ale to co tam zahrali to hokej nebol , hrali jak ZDOCHLINY , bojime sa cechov (nechapem preco) a tie kur*y toho vyuzili (pochopitelne)
Neviem ako vy ale ja som to pozeral na CT2(inu moznost som nemal bol som v cechach) a co ti zasrani ceski komentatori hovorili...Oni sa tam tak chvalili a slovakov zhadzovali jak len mohli som myslel ze tam vpadnm a naplnim im hlavy olovom.... (a celkovo aj ta "afera" s JAgrom,no hrozne....AKo si ho lutovali aka je hviezda,a pritom nehral ani to hovno,ktore dava zo seba kazde rano....Koniec koncov ani gol nedal)
Potom som drzal (po nasej prehre s tymi hajzlikmi) rusom...Ale to co predviedli posledne dva zapasy...(s Cz,a finmi) to bola hotova pohroma az na niektore slusne akcie...Ti hralli perfektny hokej,rychle utoky,krasne nahravky no vsetko.A v tych najdolezitejsich zapasoch sa takto dokurvia...(skoro ako SLOVACI)
A k tym cechom snad len tolko ze take stastie uz v zivote mat nebudu-.-
Edit: Slovakov by som dal vsetkych do jedneho ku psychologovi (pozn. zapas s CEHMI)
1.taky tym aky sme mali tedko nedame uz NIKDY dohromady...
Hrali sme aj skvely hokej (vysledky tomu naznacovali...),lenze potom dosli cesi... A tam to prasklo.Myslel som ze sa NASI konecne uvedomili a ze bubu proti tym cechom hrat normalny hokej...Ale to co tam zahrali to hokej nebol , hrali jak ZDOCHLINY , bojime sa cechov (nechapem preco) a tie kur*y toho vyuzili (pochopitelne)
Neviem ako vy ale ja som to pozeral na CT2(inu moznost som nemal bol som v cechach) a co ti zasrani ceski komentatori hovorili...Oni sa tam tak chvalili a slovakov zhadzovali jak len mohli som myslel ze tam vpadnm a naplnim im hlavy olovom.... (a celkovo aj ta "afera" s JAgrom,no hrozne....AKo si ho lutovali aka je hviezda,a pritom nehral ani to hovno,ktore dava zo seba kazde rano....Koniec koncov ani gol nedal)
Potom som drzal (po nasej prehre s tymi hajzlikmi) rusom...Ale to co predviedli posledne dva zapasy...(s Cz,a finmi) to bola hotova pohroma az na niektore slusne akcie...Ti hralli perfektny hokej,rychle utoky,krasne nahravky no vsetko.A v tych najdolezitejsich zapasoch sa takto dokurvia...(skoro ako SLOVACI)
A k tym cechom snad len tolko ze take stastie uz v zivote mat nebudu-.-
Edit: Slovakov by som dal vsetkych do jedneho ku psychologovi (pozn. zapas s CEHMI)
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nuz co sme porazili svedov, to bola ich taktika, xceli sa vyhnut cechom,...Sp1d3Rm4N_2 napísal:maslo: Presne,mi vyhrame vsetko iba s tymi sku**** cehmi prehrame a valime dom , zatimco oni prehrali 4 zapasy (sa mi zda) a maju bronz![]()
A taka prilezitost uz nebude to si pis
a my sme si mysleli ze jak palime dopredu, ze kazdeho porazame, kdez to svedi nasxval prehrali,...
Tak tak, dobre vravis. Ked som si tak spetne pozrel ten zapas, az to tak bilo do oci, ako nas nechali vyhrat. Najma ten Bondrov gol. Traja obrancovia sa len pozerali, ako si chysta puk a dlho naprahuje. No co, aj v taktike nas prestali. Nieto divu, ze su olympisky vitazi. K ceremonialu zaverecnemu: Bola to jednym slovom nadhera!!! Niekedy som mal az zimomriavky na celom tele. Neuveritelne. Ale buduci rok by som uvital, keby nasi komentatory radsej drzali <> pocas ceremonialu, bo niekedy uderili vaznu kktinu. Inak nemam vyhrady. Boli to v celku pekne olympiske hry! Uz teraz sa tesim na Vencouver, co si na nas pripravia!!!Traktorista napísal:nuz co sme porazili svedov, to bola ich taktika, xceli sa vyhnut cechom,...
a my sme si mysleli ze jak palime dopredu, ze kazdeho porazame, kdez to svedi nasxval prehrali,...
Myslim, ze sme si dobre uvedomovali co na nas SWE hraju a kto si to neuvedomoval vtedy, tazko mu je nieco vysvetlovatr teraz... stacilo sa pozriet na emocie nasich hracov po kazdom jednom gole (ked uz nic ine, tie mohli byt jasne "kazdemu").Traktorista napísal:nuz co sme porazili svedov, to bola ich taktika, xceli sa vyhnut cechom,...
// Tema vzhladom k dovodu skoncenia ZOH navratena z Dolezite na Normal (29.3.06).