Mobil so Symbianom-rada

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Aristox
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mobil so Symbianom-rada

Príspevok od používateľa Aristox »

Plánujem zakúpiť nejaký telefón s OS Symbian a potrebujem poradiť ,že ktorý sa mi fakt oplatí myslím tým cena/výkon...Za odpovede ďakujem
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: Mobil so Symbianom-rada

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Aristox napísal:Plánujem zakúpiť nejaký telefón s OS Symbian a potrebujem poradiť ,že ktorý sa mi fakt oplatí myslím tým cena/výkon...Za odpovede ďakujem
hmm no ide o to kolko do toho chces investovat :) lebo ked mas vela penazi tak sa ti oplati MDA too uz su mobily v pohode aj plnohodnotnou klavesnicou slusny vykon mas tam WM proste parada mozem len odporucit ;)
potom take hmm no SX1 je to celkom dobre mozes si taktovat procak a davat rozne patche prehravat FW bez problemov ... ale zase je to doost kazive a tie tlacidla neviem mne sa to nepacilo :(
n6630 zatial asi najlepsi phone v pomere cena/vykon ;) mas tam 220mhz procesor co je u mobilov asi najlepsie :) mas sice iba 65k farieb ale bohate staci mas lepsi vykon ako napr u n70 (pretoze ma silnejsi display niektore veci proste nestaci ... )len zase mas absenciu ze mas na 3G telefone len 1 fotak :( ale na slovensku velmi 3G nevyuzijes cize je to podla mna super vyber ;) mas S60 symbian 8.1 je na to vela aplikacii a mas stereo reprak ;)
N70 celkom slusne dobry display dobry fotak (velmi dobry by som povedal ;) ) moznost 3G telefonovania, 220mhz procak (ale mensie vysledky v benchmarku ako 6630) pomerne este vela problemov .. (kryt, sw chybicky, ...)
n6600 velmi slusne pre zaciatocnika (ktory zacina so symbianom)
N-Gage / N-gage QD cisto na hry telefonuje sa s tym pomerne zle .. :( absencia fotaku ...
P900/910 velky dotykovy display nemal som moznost vyskusat ... ale zase je tam UIQ symbian a aplikacie na to sa trosku tazsie zhanaju ako normal Symbian 6,7,8,8.1
komunikatory 9210/9300/9500 slusne ale velmi velke, povacsinou absencia fotaku ... display maa take pomerne zvlastne rozmery ... plnohodnotna klavesnica,...

cize takto asi zhrnutie ak zacinas so symbianom odporucam 6600 or SX1 s tym sa pohras a zistis ci je symbian pre teba to prave :)
ak chces nieco poriadne 6630, n70, n90, 6680, 6681 ...
samozrejme su tu este dalsie phony so symbianom napr panasonic ... ale nebudem sa tu o tom rozpisovat :) cize napis cenovu hranicu a ci chces new or z bazaru a potom ti lepsie poradim ;)
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Mal by som skôor záujem o používaný mobilný telefón.A z tvojich rád by som asi zakúpil 6600.Samozrejme očakávam od toho prehrávanie filmov,mp3 sem tam sa pohrám a plnohodnotné aplikácie.Mohol by si mi prosím ťa napísať približnú cenu???
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Aristox napísal:Mal by som skôor záujem o používaný mobilný telefón.A z tvojich rád by som asi zakúpil 6600.Samozrejme očakávam od toho prehrávanie filmov,mp3 sem tam sa pohrám a plnohodnotné aplikácie.Mohol by si mi prosím ťa napísať približnú cenu???
cena sa pohybuje tak od 5000 po 7000 sk ale mozno zozenies aj lacnejsie na nete niektori predavaju za 5000 a este sa chcu dohodnut cize mozno sa ti podari aj zaa 4k kupit ;)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Aristox napísal:Mal by som skôor záujem o používaný mobilný telefón.A z tvojich rád by som asi zakúpil 6600.Samozrejme očakávam od toho prehrávanie filmov,mp3 sem tam sa pohrám a plnohodnotné aplikácie.Mohol by si mi prosím ťa napísať približnú cenu???
ako neviem co je na 6600 pre zaciatocnikov - ale aj tak - na mp3 ho nejako super nevyuzijes , sere ma na nom ze sa karta neda vybrat za chodu (do niektorych mt co podporuju len MMC napchas aj SD ale do toch t ked som ju napchl tak ver mi ze som ju len velmi tazko vybral :D ), display zobrazi niektore fotky krajsie ako D/K750i (mam oskusane), ... ak chces pitaj sa dalej
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

hmm..a co hry aka je podpora?Rozbeham tam hry z N-GAGE?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Aristox napísal:hmm..a co hry aka je podpora?Rozbeham tam hry z N-GAGE?
ja som rozbehol vsetko okrem ASPHALT 1 (mozno ASPHALT2 pojde) - akoze to islo ale boli nejake divne farby, no a SIMS som nerozbehol vobec, a inak aj normalne SYMBIANOVE 3D hry su niektore peckove
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

niektore hry z N-Gage rozbehas niektore nie ... ale su na to softy cez ktore mozes rozbehat aj take ktore niekedy nesli ...
mozes tam nahodit emulator napr na Game Boy Color a hrat stare dobre gameboy hry na mobile a musim povedat ze niektore stoja za to ;)
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

A ešte ak sa môžem opýtať na filmy???Dá sa na tom čosi pozrieť???Myslím DivX :D
pollo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pollo »

Aristox napísal:A ešte ak sa môžem opýtať na filmy???Dá sa na tom čosi pozrieť???Myslím DivX :D
samozrejme, ze aj divx a to pomocou aplikacie SmartMovie
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

pollo napísal:samozrejme, ze aj divx a to pomocou aplikacie SmartMovie
smartmovie je pecka, ale pred tym nez to das do MT tak to muis v PC upravit- smart movie ma dve casti, jedu POCITACOVU a jednu MOBILOVU, v pocitaci si ju upravis a v mobile prehras , inak v mobile zabera asi 1 MB a nieje to freeware
Napísať odpoveď