Mobil so Symbianom-rada
Mobil so Symbianom-rada
Plánujem zakúpiť nejaký telefón s OS Symbian a potrebujem poradiť ,že ktorý sa mi fakt oplatí myslím tým cena/výkon...Za odpovede ďakujem
Re: Mobil so Symbianom-rada
hmm no ide o to kolko do toho chces investovatAristox napísal:Plánujem zakúpiť nejaký telefón s OS Symbian a potrebujem poradiť ,že ktorý sa mi fakt oplatí myslím tým cena/výkon...Za odpovede ďakujem
potom take hmm no SX1 je to celkom dobre mozes si taktovat procak a davat rozne patche prehravat FW bez problemov ... ale zase je to doost kazive a tie tlacidla neviem mne sa to nepacilo
n6630 zatial asi najlepsi phone v pomere cena/vykon
N70 celkom slusne dobry display dobry fotak (velmi dobry by som povedal
n6600 velmi slusne pre zaciatocnika (ktory zacina so symbianom)
N-Gage / N-gage QD cisto na hry telefonuje sa s tym pomerne zle ..
P900/910 velky dotykovy display nemal som moznost vyskusat ... ale zase je tam UIQ symbian a aplikacie na to sa trosku tazsie zhanaju ako normal Symbian 6,7,8,8.1
komunikatory 9210/9300/9500 slusne ale velmi velke, povacsinou absencia fotaku ... display maa take pomerne zvlastne rozmery ... plnohodnotna klavesnica,...
cize takto asi zhrnutie ak zacinas so symbianom odporucam 6600 or SX1 s tym sa pohras a zistis ci je symbian pre teba to prave
ak chces nieco poriadne 6630, n70, n90, 6680, 6681 ...
samozrejme su tu este dalsie phony so symbianom napr panasonic ... ale nebudem sa tu o tom rozpisovat
cena sa pohybuje tak od 5000 po 7000 sk ale mozno zozenies aj lacnejsie na nete niektori predavaju za 5000 a este sa chcu dohodnut cize mozno sa ti podari aj zaa 4k kupitAristox napísal:Mal by som skôor záujem o používaný mobilný telefón.A z tvojich rád by som asi zakúpil 6600.Samozrejme očakávam od toho prehrávanie filmov,mp3 sem tam sa pohrám a plnohodnotné aplikácie.Mohol by si mi prosím ťa napísať približnú cenu???
-
mikkimikki
Medium Professional
ako neviem co je na 6600 pre zaciatocnikov - ale aj tak - na mp3 ho nejako super nevyuzijes , sere ma na nom ze sa karta neda vybrat za chodu (do niektorych mt co podporuju len MMC napchas aj SD ale do toch t ked som ju napchl tak ver mi ze som ju len velmi tazko vybralAristox napísal:Mal by som skôor záujem o používaný mobilný telefón.A z tvojich rád by som asi zakúpil 6600.Samozrejme očakávam od toho prehrávanie filmov,mp3 sem tam sa pohrám a plnohodnotné aplikácie.Mohol by si mi prosím ťa napísať približnú cenu???
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
smartmovie je pecka, ale pred tym nez to das do MT tak to muis v PC upravit- smart movie ma dve casti, jedu POCITACOVU a jednu MOBILOVU, v pocitaci si ju upravis a v mobile prehras , inak v mobile zabera asi 1 MB a nieje to freewarepollo napísal:samozrejme, ze aj divx a to pomocou aplikacie SmartMovie