no, ja som bol najprv mako_6 lebo ma v skole volali mako, potom som mal vela nickow.. mako_6, Makos_6, makosko, ale najj je makos... ale nefjem ci neprejdem na makoss
KARNEL32 napísal:tak sa vola jeden DLL subor vo windowse a ked som mal este win me tak mi stale vypisovalo v tomto subore chybu a tak som si ho dal preto ze ani clovek neni bezchybny a preto sa volam karnel32
nechcem tim kazit radost ale vola sa KERNEL32.DLL (ides sa regnut znova? ak neveris pozri sa do C:\Windows\System)
ja som si whispera vymyslel... normalne to pisem =WhispeR=
pouzivam aj Sam0 (kedze sa volam Samo )
no koment je to asi kazdemu jasne
ale chcel som si dat aj Giacomo. kedze Jakub je po taliansky Giacomo.A Giacomo sa vola aj jedna pizzeria v Trencine kde robia najlepsiu pizzu v Trencine
a mozem si to zmenit?ak ano tak poprosim nejakeho admina alebo koho nech mi to zmeni lebo v nastaveniach sa to neda
kkubo napísal:no koment je to asi kazdemu jasne
ale chcel som si dat aj Giacomo. kedze Jakub je po taliansky Giacomo.A Giacomo sa vola aj jedna pizzeria v Trencine kde robia najlepsiu pizzu v Trencine
a mozem si to zmenit?ak ano tak poprosim nejakeho admina alebo koho nech mi to zmeni lebo v nastaveniach sa to neda
tak rovno napis aky nick chces. bud mne alebo ktoremukolvek moderatorovi
no ja som to tak zvlastne vymyslel , v hre Quake III Arena je boot Zenith ... no tak moj prvy napad bol Zenith ale to bolo take onicom (z mojho pohladu) tak som tam skusal menit koncovky a nakoniec som prisiel k Zenix ... zdalo sa mi to kratke tak som to rpedlzil Zennix a este mi tomu daco chybalo ... neviem ako ale proste ma napadlo dat velke X a vzniklo ZenniX ... som spokojny
Ja som svoju dostal od kamaratov z nasho baru.... Proste rad striedam partnerky a jedneho dna kamarat zapotil nahlas ze som Bocian a odvtedy ma nikto inak nenazval )
hmm. myslim ze som najho prisiel sam... pred par rokmi.. ale teraz sa mi celkom hodi.. raz som siel s priatelkou z plavarne a zabudol som si slipy.... som jej povedal, ze som teraz free... a blaa blaa... a ma vola freestyler.. xex...