Dokonalé chladenie PC? Hoďte ho do oleja!
....hej ludia ja som to skusil na 286ke..ono to funguje....dal som komplet dosku do lavora so vsetyzmi komponentami okrem disku, zdroja a mechaniky.Pohuyil som na to 5 litrovy olej raciol.pohode to bezi!!!Lenze nezaznamenal som ziadny teplotnmy rozdiel.To asi preto ze to je iba 286.
vyhody to ma, ze to je o daco tychsie.Nevyhody:Bol som s toho cely mastny, zacina to smdiet,a zacina sa to strasne zapachat!!Dobrdele kto to bude potom cistit!
.Inac mam aj nachystane foto,ale nemal som este tu moznost to dodat 
vyhody to ma, ze to je o daco tychsie.Nevyhody:Bol som s toho cely mastny, zacina to smdiet,a zacina sa to strasne zapachat!!Dobrdele kto to bude potom cistit!
pekne, len by som este rad videl pracu Janky-howolle napísal:....hej ludia ja som to skusil na 286ke..ono to funguje....dal som komplet dosku do lavora so vsetyzmi komponentami okrem disku, zdroja a mechaniky.Pohuyil som na to 5 litrovy olej raciol.pohode to bezi!!!Lenze nezaznamenal som ziadny teplotnmy rozdiel.To asi preto ze to je iba 286.
vyhody to ma, ze to je o daco tychsie.Nevyhody:Bol som s toho cely mastny, zacina to smdiet,a zacina sa to strasne zapachat!!Dobrdele kto to bude potom cistit!![]()
posli tie fotkywolle napísal:....hej ludia ja som to skusil na 286ke..ono to funguje....dal som komplet dosku do lavora so vsetyzmi komponentami okrem disku, zdroja a mechaniky.Pohuyil som na to 5 litrovy olej raciol.pohode to bezi!!!Lenze nezaznamenal som ziadny teplotnmy rozdiel.To asi preto ze to je iba 286.
vyhody to ma, ze to je o daco tychsie.Nevyhody:Bol som s toho cely mastny, zacina to smdiet,a zacina sa to strasne zapachat!!Dobrdele kto to bude potom cistit!![]()
Dopadlo to vsak ako dopadlo.
Takze v jeden den mi otec doviezol do skoly vsetky komponenty ktore som na to potreboval.Musel som ich mat v skole pretoze som to planoval robit ako Socku..Spoluziak mi to vsetko pomahal odniest.Dal som mu niest akvarko ktore kym som pozhanal tak som myslel ze sa zblaznim.Ideme si tak schodikmi ked tu zrazu ten kripel zakopol a odbil cely roh akvarka.
Tak sa pokus nekonal ale komponenty som si odlozil ze ked pozhanam akvarko,tak to nejak skusim.Asi po dvoch tyzdnoch som mal dohodnute dalsie akvarko a vsetky veci pripravene ked tu zrazu za mnou prisla triedna a potesila ma spravou ze ucitel s ktorym som to mal zostavit je chory a celu SOC si mam pekne krasne nechat na dalsi rok
....lepsie to dopadnut nemohlo.. 
Takze v jeden den mi otec doviezol do skoly vsetky komponenty ktore som na to potreboval.Musel som ich mat v skole pretoze som to planoval robit ako Socku..Spoluziak mi to vsetko pomahal odniest.Dal som mu niest akvarko ktore kym som pozhanal tak som myslel ze sa zblaznim.Ideme si tak schodikmi ked tu zrazu ten kripel zakopol a odbil cely roh akvarka.
Ja som niekde čítal...
...že dokonca oddrbal aj chladič a že jediný problém čo má, je cirkulácia oleja, pretože stojaca kvapalina nemá chladiace účinky. Údajne to vyriešil prietokovým čerpadlom....mastermind napísal:zaujimave. mna by zaujimalo kolko tam ma stupnov... napr na procesore... to som sa nedocital na tej stranke..
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no ty si ale dobry lolo ..destilka sa ti za par minut zoionizuje a vyskratuje ti cele pc ...maslo napísal:ide to j s destilovanou vodou... len ta sa zachvilku zaspni a uz to blbne....
taketo kecy .. si nechaj .. cele je to nemezmysel ci olej ci pc v akvariu ...
kee chces ticho a vykon daj si vodne chladenie cena je okolo 8000 sk
Ehm.. na 286 nejaky chladic? Tak maximalne pasivny, bcs. preto to pchat do oleja?? Ten celeron asi tiez vela nepece, ja mam celeron a je ako mrtvy prst aj ked je cely den zapaty.. Chcelo by to nejake AMDcko na vysokej voltazi, dal by som tam motorovy olej akvarko mamwolle napísal:....hej ludia ja som to skusil na 286ke..ono to funguje....dal som komplet dosku do lavora so vsetyzmi komponentami okrem disku, zdroja a mechaniky.Pohuyil som na to 5 litrovy olej raciol.pohode to bezi!!!Lenze nezaznamenal som ziadny teplotnmy rozdiel.To asi preto ze to je iba 286.
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa: