LOST
-
elfo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
hej, to je dobra volovina, ze 1 cast za tyzden...to je prilis dlhe rozpatie na taky typ serialu...
lebo sa straca napatie...kua sak za tyzden sa da aj zabudnut co vlastne v tej minulej casti bolo...napriklad ked vela chlascete alebo ste senilny, trpite alzheimerom, tak z toho serialu moc nemate
mne sa ten serial zapacil, tak som sa nasral a stiahol som si obe serie a na celu JOJku sa mozem akurat tak vybodnut kua
lebo sa straca napatie...kua sak za tyzden sa da aj zabudnut co vlastne v tej minulej casti bolo...napriklad ked vela chlascete alebo ste senilny, trpite alzheimerom, tak z toho serialu moc nemate
mne sa ten serial zapacil, tak som sa nasral a stiahol som si obe serie a na celu JOJku sa mozem akurat tak vybodnut kua
-
ganja_rk
Medium Star
uplny suhlas,ja som prvu seriu chvalabohu videl este pred tym ako to zacala vysielat JOJka lebo v originali s titulkami je to fakt neporovnatelne lepsie,nas dabing je uplne hrozny,najhorsie je nadabovany Sayid lebo on v originali ma aj iracky prizvuk a tu v SJ nie,ti co to nevideli v AJ prichadzate o velaelfo napísal:mne sa ten serial zapacil, tak som sa nasral a stiahol som si obe serie a na celu JOJku sa mozem akurat tak vybodnut kua
-
Lord PROXI
King
pretoze v tom chlapcovi videl sebaSajmon napísal:do kelu nejak som nepochopil 8. cast v 1 serii s tym SOYEROM vsetko v poho ale ked bol zaber v tej izbe a dosiel tam ten chlapec ,zahladel soa mu do oci tak SOYER ten kšeft zrusil ... preco ??
http://lost.cz/epizoda.asp?id=108