PLS, nevie mi niekto pomoct ? Mam BF2 a ide, ale ked chcem hrat po internete (antik - treba nainstalovat patch 1.12 (mam)) tak mi to hodi do Windows.?????? To iste mi roby aj datadisk .(vstetko mam z FTP) HELP!!!!
ja mam takyto problem:ked sa uz idem napojit na server tak mi napise ze connection failed , ale ja mam s pripojenim vsetko v poriadku...co tam bude zle aj mne treba ten patch??
ale keby pisem zlu IP tak mi to napise, ze je zla a port je furt ten isty
mam ip aj port z internetu a vidim ze na tom servery hraju hraci tak v com to asi bude??
a tam aby som sa mohol registrovat sa musim najprv napojit na ich server (asi)....tak odtial ich mam to su asi ranked servery......ja sa v tom moc nevyznam lebo mam bf2 asi tyzden tak a chcel by som si zahrat.
Nahodil som v1.22 a nic, proste nezapne mi BF2. Pri normalnom DVD mi pise, ze zle medium, pri pouziti roznych miniimage uz zacne zapinat a potom ma kickne do Win. Vie niekde kde je problem??? V minulosti to slo na rovnakom HW & SW v pohode, ibaze som mal starsi patch.
1.nainstaluj BF2 - neprepisuj ziadne execka s crackom
2.hod patch - 1.21
3. z gamecopyworld.com - stiahni noDVD fixed image #3 a dedicated server patch 1.21 (usual suspects)
4. hod patch na 1.22
5.namoutuj no dvd a ides
Poprosim niekoho, keby zapol regedit.exe a poslal mi hodnotu registracneho kluca, ktore je kodovana. Dal som to zmenit cez jeden soft, lenze po patch 1.22 to uz koduje a tak je moje cislo zle a nechce sa mi kvoli tomu reinstall BF2+patch 1.22. Dik
Matros napísal:ale keby pisem zlu IP tak mi to napise, ze je zla a port je furt ten isty
mam ip aj port z internetu a vidim ze na tom servery hraju hraci tak v com to asi bude??
podla mna nemas verziu 1.22 alebo ak pouzivas firewall skus pozriet do nastaveni ci si si nezablokoval pristup pre IP toho servera. ked to ani tak nejde skus postup co som pisal hojkovi
ja mam verziu 1,22 a ide v pohode. mam takeho ťusaka že ste ten patch instalovali na kreknute hry???? ak hej tak to je tym. na antiku by mal byť taki balik ktori je na istalaciu patchov. su tam pomodne subori ktore tam treba skopčiť pred inatalaciov a potom je tam aj image ako hracie medium to kopnete do virtualky a musi vam to isť. robil som to na x kompoch a vždy to valelo