T-Mobile Easy CLIPko

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
DjKubik
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

T-Mobile Easy CLIPko

Príspevok od používateľa DjKubik »

Poradte mam viac ako pol roka easy a mne sa vidi ze ludia po 6 mesiacoch dostanu clip zdarma !Nie????Poradte ci mam este cakat alebo si ho kupit :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: T-Mobile Easy CLIPko

Príspevok od používateľa ob3l1x »

DjKubik napísal:Poradte mam viac ako pol roka easy a mne sa vidi ze ludia po 6 mesiacoch dostanu clip zdarma !Nie????Poradte ci mam este cakat alebo si ho kupit :D
:hehe: to si kde pocul ? mozno u pausalu dostanes po 6 mesiacoch zadarmo ale aj to sa mi zda ako blbost ... za CLIP sa normalne plati ... CLIP mas na 30 dni zadara k easy ale to jest vsio ...
Bombo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bombo »

Bolo raz tak ze som dost dlho nemal clip a raz mi prisla SMSka ze uzite si darcek od t-debilu clip zadarmo 8) ale uz tu kartu nemam :x odvtedy mam asi uz tretiu :roll: .Ale bolo vtedy ked sa eurotel menil na T-debile :wink: takze teraz nevjem :? aj ja by som ho chcel ale 350sk neni az tak vela :?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Bombo15 napísal:Bolo raz tak ze som dost dlho nemal clip a raz mi prisla SMSka ze uzite si darcek od t-debilu clip zadarmo 8) ale uz tu kartu nemam :x odvtedy mam asi uz tretiu :roll: .Ale bolo vtedy ked sa eurotel menil na T-debile :wink: takze teraz nevjem :? aj ja by som ho chcel ale 350sk neni az tak vela :?
Presne tak, to bol ako "darcek" od T-Mobilu, ked sa menil z EuroTelu pre tych co maju kartu dlhsie ako 6 mesiacov. A my co sme si Clip podstivo zaplatili sme nic nedostali...
Ale taku blbost som uz davno nepocul, ze po 6-tich mesiacoch Clip zadarmo :lol: :D
Zamknuté