Hip-Hop - všeobecne
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
Taze kamosko tu si mysli, ze nasa sceeena je o nicom ??? Tak je urcite lepsia nez US, nehovorim, ze je lepsia nez FR, ci DE, ale je urcite lepsia nez neake tie new skuuulovee americkee veci, a z tej sk/cz sceny sak raaasa je BOW WAWE, NS, ja zerem aj niektore stare veci ako boli TROSKY, nieco novsie ...VEC, DM, Cisty, Lyrik-h, ...rozbieha sa uz aj trochu Empirik, Moja rec, nieco zo severu (TCZY), z vychodu ČE, atd atd.......quasimoto napísal:co to je? to su slovenske skupiny? to som v zivote nepocul, ja pocuvam zo slovenskych len helica a modru ziaru
A ja len detail, ze casom uvidiiis co sa vykluje z tej generacie ludiii, co teraz makajuuu na sebe aka padne ti hudba z najvyssieho poschodia na zem
Ephi, OS, z Theroru a dalsiii ludia urcite nieco zvlaaadnu !!!!
PS: Neuraaazaj reperov tyym slovom, ze im povies, ze spievajuuu a potom to bude oukej !!!!
MIER VSETKYYYYM
-
quasimoto
Star
no ale ja som nikde nepovedal ze vsetko SK je zle a ze to nepoccuvam. Mam rad hlavne Cisteho, AMO, Veca, DM velmi nie, iba nejake ich featuringy. Len hovorim ze napr DM sa mi vobec nepacia texty a skoro kazdy na SK ma texty kde hovori aki su ostatni shiti (akurat AMo asi taky nemaju,aspon ma nenapada)frodimir1 napísal:Taze kamosko tu si mysli, ze nasa sceeena je o nicom ??? Tak je urcite lepsia nez US, nehovorim, ze je lepsia nez FR, ci DE, ale je urcite lepsia nez neake tie new skuuulovee americkee veci, a z tej sk/cz sceny sak raaasa je BOW WAWE, NS, ja zerem aj niektore stare veci ako boli TROSKY, nieco novsie ...VEC, DM, Cisty, Lyrik-h, ...rozbieha sa uz aj trochu Empirik, Moja rec, nieco zo severu (TCZY), z vychodu ČE, atd atd.......
a nemyslim ze by sa SK kde sa hh prakticky robi od 1997 mohlo niekedy vyrovnat USA kde sa to robi o 20 rokov dlhsie, ved v USA je 260 mil ludi, u nas 5,5, cize len tazko sa tu moze vytvorit taka kvalitna scena.
a pod USA nemyslim dnesne veci co chodia na vive, samy club, dirt south, crunk a podobne.
90% veci co pocuvam je z rokov 1993-2002, vtedy vznikali podla mna naj veci. Z novych velmi malo.
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Osobne si vypocujem hocijaky, aj keby bol z Papua-Novej Guinei !
Dost dobry album ma DM a inak hlavne zo zap. pobrezia usa
ot: cely hh je v mode a nenavidim ked naky kktko sa oblecie jak cierna papulka a robi zo seba velkeho ...
jebac malych hajzlov co maju na sebe veci za 10tis. a myslia si o sebe...
ot: cely hh je v mode a nenavidim ked naky kktko sa oblecie jak cierna papulka a robi zo seba velkeho ...
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Mas 100 percentnu pravdu... To su vsetko Pozeri...Vitusko napísal:Osobne si vypocujem hocijaky, aj keby bol z Papua-Novej Guinei !
-
Dead_Warrior
Professional
Cypress je podla teba co??artabanes napísal:konkretne ani jeden z uvedenych - rap nemam vobec rad, jedina vynimka je Cypress Hill - cize ani jedna z moznosti
50 cent je gangsta rap?Dappled_man napísal:Samozrejme ze americky gangsta rap(50cent a pod.)
50 je zrapovately POP
WESTCOAST G-Funk !!! to je gangsta rap!!
NWA-Eazy E (RIP), Snoop, 2PAC ( on naozaj zije!!!)
nech nezabudnem na : Bone thugs N harmony, KRS one , Nas , Common
A pravdaze