hacky su ti na rit....proste ak to chces vediet dobre hrat, musi proste gamblit 300-500
A hlavne vediet, co poskladat proti takemu a takemu nepriatelovi...
Komo napísal:hacky su ti na rit....proste ak to chces vediet dobre hrat, musi proste gamblit 300-500
jj tak tak .. to uplne staci .300-500 krat ../ ja to hravam obcas !(ja radsej footmen...)cize ked ches nieco sa naucit tak len hraj hraj a hraj ..
no tak jasne ze to musis hrat aby si sa to naucil, ja to hravam skoro kazdy den ale este v tom niesom GOSU
Komo napísal:hacky su ti na rit....proste ak to chces vediet dobre hrat, musi proste gamblit 300-500
Nie HACKY ale kecky- kecanie o heroch a tak ....
Takze ja hravam vacsinou za LICHA alebo za SAND KINGA - super hero
//nauc sa pouzivat tlacitko upravit a nepis zbytocne dalsi post pokial je tvoj post posledny v teme
kobalt
no podla mna je naj hero MORPHLING,nechaj ho ako agility a kupuj mu toto:boots of speed,potom setri na BRACER a teraz musis rovno kupit eagleheron(je to tazke lebo dost stoji,ale iba creepuj),doslkadaj BUTERFLY a potom chod na SANGE AND YASHA,potom HERAT of TERASC,teraz idem vacsinou na burizu ale obcas prehodim poradie a davam si dalsi eaglehorn.Teraz si lvl aspon 23 a postav co potrebujes.PS:moja taktika ,ktora vzdy funguje a mavam skore minimalne 20 fragov(aspon ja )
teraz som si zohnal taku mapu ze dota 6.12 AI su tam boti a su dost husty !!!! je to dost tazke prejst 1v4-5 !!
ale je to haluz ... taky trening bez nutnosti sa pripojit na battlenet !
R1k1nko napísal:teraz som si zohnal taku mapu ze dota 6.12 AI su tam boti a su dost husty !!!! je to dost tazke prejst 1v4-5 !!
ale je to haluz ... taky trening bez nutnosti sa pripojit na battlenet !
Ha to uz mam dovno... Zatial som hral max. 2v3 cize ja s jednym a vs. me 3 ,ale sileny, a pohoda...
g4ngst3r napísal:Ha to uz mam dovno... Zatial som hral max. 2v3 cize ja s jednym a vs. me 3 ,ale sileny, a pohoda...
ved to je jedno aku das obtiaznost furt su takz isty !!! a nevadi ze to davno mas ale mozno ostatny o tom vobec nepoculi ved aj ja to mam len tyzden ..