tak mate nejaky recept na to ako to obmedzit....alebo zakryt???
mate na to nejake napady???
vies co, ked si davam tuhy deodorant a obliekam si trick, tak na bokoch dole jak si davam tricko sa mi spravia taka pruhy, asi ako sa to otrie o podpazusie,... neviem,...quasimoto napísal:nemate z tuhych deodorantov potom biele flaky na trickach ked sa spotite? lebo ja hej a potom ked sa to aj vyperie tak je to tricku v tych miestach take divne tuhe
nemyslim ani tym ze sa otrie (nosim volnejsie tricka), ale tym ked sa spotis, tak sa vlastne ten pot akoby trochu zmiesa s tym deodorantom a ten flak od potu je po vyschnuti trochu bielyTraktorista napísal:vies co, ked si davam tuhy deodorant a obliekam si trick, tak na bokoch dole jak si davam tricko sa mi spravia taka pruhy, asi ako sa to otrie o podpazusie,... neviem,...
Niektore druhy deodorantov mozu sposobit tento problem, cca pred dvoma rokmi som si takto znicil svoje oblubene tricko...quasimoto napísal:nemate z tuhych deodorantov potom biele flaky na trickach ked sa spotite? lebo ja hej a potom ked sa to aj vyperie tak je to tricku v tych miestach take divne tuhe
jasne sprcha je najlepsia, ale v realnom zivote nemas moznost sa hocikde v meste, v praci,v obchode alebo osprchovatStenky napísal:chalani hlavne nepotit sa je nezdrave
potit sa je humusacke. preto sa treba furt sprchovat a menit tricka.
deodorant->nezabranuje poteniu ale vdaka nemu pot nesmrdi
antiperspirant->zabranuje poteni cize sa zadrzuje pot a to vedie k zapalom a podobne
na tych par flakov sa kludne vysratinac adidas ma dobre dea
Heh, sleduj:canopus napísal:by som sa prepadol od hanby keby mi frajerka powedala ze smrdim,phuuuu ta hanba,ale najlepsie ked sa sprxujeme spolu welka zabawa