Alkohol - co potom?
-
Schyl2o
Star
- Kontaktovať používateľa:
to urcite , kawu istotne nie, som to aj niekde cital, po opici sa wobec neodporucuje kawa...Stoporko napísal:si robis srandu... genialny napoj - treba vediet pripravit...![]()
skus si o nej precitat viac a dozvies sa mnoho zaujimaveho...
na kocovinu je dobra kava - ta je dobra vzdy a fsade...kava rulez
-
will.i.am
Darca
Jest urcite nie, z toho ti moze byt aj horsie. Ked tak sa najest pred pitim, ale nie nieco tazke, aby si nepil na lacno.
Pomedzi to pit a samozrejme aj potom. Suchoty na druhy den asi nemusim rozoberat.
NEMIESAT, z alkoholu rom sa poblival poprvy raz (a dufam aj naposledy) ked som to domiesal...
A pamatajte, hlavne na chatach, druhu noc znesiete ovela viac
Pomedzi to pit a samozrejme aj potom. Suchoty na druhy den asi nemusim rozoberat.
NEMIESAT, z alkoholu rom sa poblival poprvy raz (a dufam aj naposledy) ked som to domiesal...
A pamatajte, hlavne na chatach, druhu noc znesiete ovela viac
-
will.i.am
Darca
Tak to vobec neni pravda, ja ked som naposledy pomixoval, vyvracal som sa a bolo mi cely den zle a bolela ma hlava. Inak ked nemiesam nikdy nevraciam, jednoducho mi nie je zle. Na druhy den mam sice utlm, ale je mi fajn...M142 napísal:Ako najlepšie je sa vyvracať ešte počas onej alko noci a potom ráno to je úplna pohoda.Môžte jesť v pohode len piť potrebujete viac.Určite odporúčam
presne toto robim aj ja a hlava ma este neboleladavoos napísal:ja to robim tak.ked pridem domov napijem sa mineralky(aspon 3 deci) a idem spat.celkom to pomaha
No ako ono to bude individuálne.Niekomu pomáha niekomu nie.No ja nikdy ked sa vyvracám tak môžem napr aj piť dalej...will.i.am napísal:Tak to vobec neni pravda, ja ked som naposledy pomixoval, vyvracal som sa a bolo mi cely den zle a bolela ma hlava. Inak ked nemiesam nikdy nevraciam, jednoducho mi nie je zle. Na druhy den mam sice utlm, ale je mi fajn...
Hned po zobudeni treba zacat navrat do normalneho zivota:
1. umyt zuby
2. dat si sprchu
3. najest sa
popritom samozrejme vela pit, voda dost lezi v zaludku(lavne po extra tazkej noci), takze odporucam nejaku ochutenu mineralku, ma jemnu chut a bublinky. Pripadne mozes skusit melon, ten ma tiez vela vody v prijemnej forme.
Kamarat mi vzdy odporuca dat si nieco "na vyrovnanie" tj. jeden poharik toho, co sa poslednu noc pilo najviac... ale na to som este nenasiel odvahu
Tie zazracne pilulky ako RU21 som este neskusal, lebo su akosi drahe na mna
A hlavne je velmi nemiesat a pred chlastanim sa dobre najest.
1. umyt zuby
2. dat si sprchu
3. najest sa
popritom samozrejme vela pit, voda dost lezi v zaludku(lavne po extra tazkej noci), takze odporucam nejaku ochutenu mineralku, ma jemnu chut a bublinky. Pripadne mozes skusit melon, ten ma tiez vela vody v prijemnej forme.
Kamarat mi vzdy odporuca dat si nieco "na vyrovnanie" tj. jeden poharik toho, co sa poslednu noc pilo najviac... ale na to som este nenasiel odvahu
Tie zazracne pilulky ako RU21 som este neskusal, lebo su akosi drahe na mna
A hlavne je velmi nemiesat a pred chlastanim sa dobre najest.
Kód: Vybrať všetko
http://www.ru-21.sk/index.php?id=pilulkaKód: Vybrať všetko
http://www.ru21-kgb.cz/media.phpjeden "no popravku" a ide sa...
sme sa predvcerom na vylete zobudili po uvytacej noci a smiali sme sa ze nam triedna mohla kazdemu ku spacaku nachystat dacoho startovacieho..ale nestalo sa tak sme sa normalne najedli spekacok a nikomu nebolo zle okrem spoluziacky,ktora si potrebovala dokazat ze vypije aspon tolko ako my a potom sme ju museli hladat po garadoch
sme sa predvcerom na vylete zobudili po uvytacej noci a smiali sme sa ze nam triedna mohla kazdemu ku spacaku nachystat dacoho startovacieho..ale nestalo sa tak sme sa normalne najedli spekacok a nikomu nebolo zle okrem spoluziacky,ktora si potrebovala dokazat ze vypije aspon tolko ako my a potom sme ju museli hladat po garadoch
-
XilleR
Medium Professional
ja mavam na druhy den strasne stavy a tato stranka mi celkom pomohla: http://www.edusan.sk/zdravoveda/muzi/hangover.htm ....no Bloody mary som este neskusal, kedze na druhy den nikdy doma nenajdem rajcinovy dzus ani nic podobne a do obchodu je to trikrat tak daleko ako obycajne 
pocul som ze je dobre ak pred pitim zjete nieco mastne. Samozrejme nie zjest kilo smalca a hned za tym dat slivku. Tak zhruba 2 hodiny pred tym ako idete pit. A vraj dost pomaha ak sa napijete kusok oleja (nie taky do auta), vtedy ze vydrzite ovela viac. Co je na tom pravdy neviem, ale jednoznacne sa dobre najest, nemiesat biele a farebne, po prichode domov mi pomaha mlieko a rano najlepsie polievka na zahriatie zaludka, paralen na bolenie hlavy a ist si lahnut. Ked sa zobudim hlava uz neboli a mozem zjest vsetko co vidim.