AKU HUDBU ???
uvodna otazka znie takto:PLS NEVIETE MI PORADIT NIAKU dobru skupinu,nieco rockove ako rammstein alebo nieco take uz nemam co pocuvat Sad Sad diky moc
cize som mu poradil KORN....a to neznamena ze sa tie skupiny musia na seba podobat...napriklad ja...pocuvam:rhchp, marilyn manson., korn, swing, robbie williams a obcas klasiku....a vela dalsich.....
mas pravdu:napisal som to nezrozumitelne...
cize som mu poradil KORN....a to neznamena ze sa tie skupiny musia na seba podobat...napriklad ja...pocuvam:rhchp, marilyn manson., korn, swing, robbie williams a obcas klasiku....a vela dalsich.....
mas pravdu:napisal som to nezrozumitelne...
-ani robbie william s a manson sa nepodobaju....2pec napísal:no...a ete tu nikto nespomenul KORN.....z tyx starsich albumov-tie su dobre...aj nove su dobre...vsetky su dobre...myslim ze sa ti to zapaci ked pocuvas rammstein a slipknot a ete ktomu metallicu
NO SAK PRAVE![]()
![]()
ani korn ani slipknot ani metallica sa na rammstein prilis nepodobaju
vsak to ani nemalo byt podstatne!!...mne steba svitori2pec napísal:ale to ze pocuvas williamsa je nepodstatne....!!!!on sa nepytal co pocuvas!!! aj ja pocuvam vselijake vecy...to s tym nic nema spolocne.....ale na druhej strane mas pravdu..ja som myslel ze ich prirovnavas ale ak nie tak sa ti ospravedlnujem
jednoduxo povedane: odporucujem KORN...
to s Rammsteinom ci rockom/metalom uz nema vonkoncom nic spolocne_MaSter_ napísal:ja zviknem hip-hop a rep
ja odporucam z takych "nie blackmetalovych" System of a Down, Godsmack, KoRn, Metallica, Soulfly, Clawfinger, Stone Sour, Tristania,...
ak nebudes vediet zohnat napis PM, uploadnem ti
sorry...ale neda mi to...KORN neni black metal...myslim ze je to numetal....teda uz nie ten tradicny....ale skor ten smer...alebo sa mylim??whisper napísal:to s Rammsteinom ci rockom/metalom uz nema vonkoncom nic spolocne(rap nemusim a nirvanu tiez nie)
ja odporucam z takych "nie blackmetalovych" System of a Down, Godsmack, KoRn, Metallica, Soulfly, Clawfinger, Stone Sour, Tristania,...
ak nebudes vediet zohnat napis PM, uploadnem ti
Tak len tak z hlavy doporucujem veci ktore tu mozno ecce neodzneli
ak ano tak repete
Queens of the stone Age
Incubus
Foo Fighters
Pearl Jam
System of a Down
Fun lovin criminals (to uz asi ale trochu mimo)
Manic street preachers
White Stripes
Rage against the machine
Dave Matthews band (trochu jemnee)
Evanescence
Green Day
Red Hot chilli peppers
ak ano tak repete
Queens of the stone Age
Incubus
Foo Fighters
Pearl Jam
System of a Down
Fun lovin criminals (to uz asi ale trochu mimo)
Manic street preachers
White Stripes
Rage against the machine
Dave Matthews band (trochu jemnee)
Evanescence
Green Day
Red Hot chilli peppers
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
To je teda riadny metal asi dam na teba a prejdem na tweenshenrik napísal:..skús Twíns(Tweens-Najkrajšia esemeska).. gothic metal
Rap je na hovno podla mna ale pocuvaj si co xces_MaSter_ napísal:ja zviknem hip-hop a rep
Je to dobre ????2pec napísal:podobne ako rammstein je nemecka skupina OOMPH!!!
JJ korn su dobry sa mi paci od nich pesnicka ANOTHER BRICK IN THE WALL to je taka nadhera pesnicka ja z nej nemozemjannndo napísal:no...a ete tu nikto nespomenul KORN.....z tyx starsich albumov-tie su dobre...aj nove su dobre...vsetky su dobre...myslim ze sa ti to zapaci ked pocuvas rammstein a slipknot a ete ktomu metallicu
no tak diky za radu a mozem sa ta opytat preco mas obrazok rammsteinu a nick mas 2-pec????2pec napísal:okej ale ja ho moc neodporucujem....to radsej zostan pri rammsteine alebo si pusti nickelback
Diky vsetkym za radyDead_Warrior napísal:alebo potom este ujde aj Him
// Ked uz mas silnu potrebu citovat kazdy jeden prispevok, urob tak v prispevku jednom- vyuzivaj moznost editacie (tlacitko UPRAV). Upravil Tomasito