o 13:35
Filmy o vojne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
najviac sa mi pacilo ako ten Iracan na sebe odpalil vybusniny a este ako ten Americky serzant ci kto to bol zobral zbran a zacal strielat po Iracanoch ale oni ho zabili a odrhla sa mu nohaaudiotrack napísal:no hej, miestami sa mi to zdalo ako propaganda. Hŕstka amíkov sa ubránila omnoho lepšie ozbrojenej početnej presile ako nič.. no šak AMERIKA. Ale niektoré scény tam boli fakt dosť husté
-
audiotrack
VIP
to bolo husté. a dobré bolo ešte keď sa radovali že im ide vrtulník a zrazu že nie, zostrelili ho. A potom tam našli deti ako si kopú hlavu.. fuj..Sajmon napísal:najviac sa mi pacilo ako ten Iracan na sebe odpalil vybusniny a este ako ten Americky serzant ci kto to bol zobral zbran a zacal strielat po Iracanoch ale oni ho zabili a odrhla sa mu noha
-
twardykamen
Medium Professional
neviem trosku preco sem davate COde navajo je to skor akcny film a je to jeden z najhorsich "vojnovych" filmov...strasny shit ale tak to vyzera ked robi vojnovy film reziser akcnych filmov...Moje oblubene su cata,saving private ryan,black hawk down a nedavno videny rusky film 9.rota sa mi tiez pacil..
Najvacsi dojem, ze som sa takmer rozplakal.. na mna urobili filmy:
Stalingrad, Bang of Brothers.. ak ratame aj ine vojny nez len WW1/WW2, tak Cata a hlavne Black Hawk Down (ked som dopozeral posledne menovany film, bol som na cucky.. a paq to dorazila hra Delta Force: BHD)
Ine filmy, ktore ma zaujali: The Pianist, Der Untergang, Hitler: The Rise of Evil, Tmavomodry svet, Musime si pomahat, Bunker (trochu az sci-fi).
Komedie s vojnovou tematikou: Velky flam (Funes), Kam sa podela siedma rota a ine.. (mozno este nieco casom doplnim)..
Stalingrad, Bang of Brothers.. ak ratame aj ine vojny nez len WW1/WW2, tak Cata a hlavne Black Hawk Down (ked som dopozeral posledne menovany film, bol som na cucky.. a paq to dorazila hra Delta Force: BHD)
Ine filmy, ktore ma zaujali: The Pianist, Der Untergang, Hitler: The Rise of Evil, Tmavomodry svet, Musime si pomahat, Bunker (trochu az sci-fi).
Komedie s vojnovou tematikou: Velky flam (Funes), Kam sa podela siedma rota a ine.. (mozno este nieco casom doplnim)..
-
twardykamen
Medium Professional
-
M4rko_PolO
Light Expert