Je toto normalne?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Je toto normalne?

Príspevok od používateľa p4ra »

TRNAVA - Z prečinu výtržníctva obvinila trnavská polícia desiatich mladíkov, z nich ôsmich vo veku 14 až 16 rokov. Ide o sídliskovú partiu, ktorá sa dožadovala dodržania sľubu partie z iného sídliska - vzájomnho duelu na športovom ihrisku.

Bitku mali podľa hovorkyne trnavského policajného riaditeľstva Martiny Kredatusovej dohodnuté gangy zo sídliska Družba a Linčianska, mali "nastúpiť" proti sídlisku Prednádražie. "Prostredníctvom kontaktných osôb sa dohodli, že v konkrétny februárový deň sa na ihrisku odohrá bitka. Tesne pred uskutočnením duelu však bitkári z Družby a Linčianskab upustili od zámeru a neprišli. Asi dvadsaťčlenná skupina protivníka sa teda vybrala partnera do bitky hľadať," uviedla Kredatusová. V skupinkách, aby neboli nápadní, sa presunuli na sídlisko Družba. Tam spozorovali náhodných piatich okoloidúcich chlapcov vo veku 16 a 17 rokov, na ktorých fyzicky zaútočili boxermi, basebalovými palicami, obuškami a káblami. "Jeden z útočníkov si tvár zahalil kuklou, ostatní si tváre zakrývali šálmi rôznych futbalových klubov.

Napadnutým chlapcom sa po chvíli podarilo z miesta incidentu
reklama
utiecť. Jeden ale stratil pri útoku mobilný telefón a po chvíli ho preto išli spoločne pohľadať. Ukrytí útočníci však na nich čakali. Opätovne asi dvadsiati obstali chlapcov a niektorí z nich začali útočiť", dodala hovorkyňa. Dvaja z útočiacej skupiny majú len 14 rokov, traja sú 15- roční, traja 16- roční a dvaja majú 18 a 19 rokov. V skupine boli okrem obvinených aj takí, ktorí neútočili, z nich jeden len 13 -ročný a dokonca i jedno dievča. Traja z napadnutých chlapcov museli po útoku vyhľadať lekárske ošetrenie. Vyšetrovanie ukázalo, že z obvinených sú traja podozriví aj z lúpeže pred hypermarketom. Obvineným podľa M. Kredatusovej hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.
Kam speju dnesne deti? Toto je na hlavu postavene.
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

šibnuté decká :evil:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

mi unikol nejaky novy "fight club"? Fakt je to tu drsne :8
dufam ze im naparia riadne pecky aby sa tak z toho posrali, az by mozno na nieco prisli... :lol:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

v trnave som studoval,ale toto som este nepocul,kinder fight club presne tak,pekna brutalita,vsetkych by som drbol do napravnovychovneho ustavu,a tam by dostali magori rozum,klasicky fetacikovia,skini alebo ki das boli,skoda ze som ich nestretol ja,by sa spamatali
a z takychto magorov vyrastu kriminalnici - nutene prace v gulagoch, by videli co je utrpenie a tyrania
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

A viete, co je na tom najsmutnejsie? Ze o chvilku sa objavi nejaky mudry psycholog a psychiater a zhodnu sa, ze sa vsetko mozu filmy a pocitacove hry. Ja si osobne myslim, ze to vsetko pochadza z domu. Taketo deti vacsinou pochadzaju z nekompletnych a problematickych deti.

Nehovorim, ze deti z rozvedenych rodin nemozu byt OK a normalne, bezproblemove, len bohuzial je to casto tak, ze tomu dotycnemu synovi, dcere nema kto dohovorit. Niekto prisnejsi, ako je otec.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

p4ra napísal:A viete, co je na tom najsmutnejsie? Ze o chvilku sa objavi nejaky mudry psycholog a psychiater a zhodnu sa, ze sa vsetko mozu filmy a pocitacove hry. Ja si osobne myslim, ze to vsetko pochadza z domu. Taketo deti vacsinou pochadzaju z nekompletnych a problematickych deti.

Nehovorim, ze deti z rozvedenych rodin nemozu byt OK a normalne, bezproblemove, len bohuzial je to casto tak, ze tomu dotycnemu synovi, dcere nema kto dohovorit. Niekto prisnejsi, ako je otec.
nasi su rozvedeni od mojich 2 rokov a odmalicka ma mamina viedla k samostatnosti, zaco som jej doteraz velmi vdacny, presne, aj ja sa stotoznujem s tvojim nazorom,
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

hehe, malicki sa hraju na hooligans :lol:
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

Tomuto ja hovorim spina naroda... Takmer kazdy den v skole pocuvam nieco tomu podobne, reci typu "ked sme isli z X do Y tam bolo Z ludi tak sme ich pobili...". Podla mna za to moze aj debility show vyje*ani (v skole a na inte sa stale stretavam s nasledkami). No vsak najviacsi podiel na tom maju rodicia a ich sposob starostlivosti. Najhorsie na tom vsetko je to, ze aj ked ich daju do nejakeho ustavu, zas budu mat len myslienku "cely svet mi chce zle" a bude z neho este vacsi psychopat, nebude sa bit ale rovno niekoho zabije. Pre taketo pripady by som s pokojnym svedomim dal trest smrti.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Catlover: Osobne si nemyslim, ze by za to mohla TV alebo pocitacove hry. Ja si to vysvetlujem jednoducho. Ked teraz si pozries v TV alebo v pocitacovej hre hlasku: "Skoc z okna!", urobis to? Kazdy normalny clovek urcite nie. Podla mna je to len zo zazemia, z kt. pochadza osoba.
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

p4ra napísal:Catlover: Osobne si nemyslim, ze by za to mohla TV alebo pocitacove hry.
PC hry ani velmi nie, lebo taketo pripady PC ani nepoznaju. No k TV - Pridem do triedy a osoba X zacne - videl si ako (to) Erik plakal(plakalo)? A zacne 5minut len tak revat a... potom pride dalsi debil a napodobuje vladka (tak sa vola??? s CZ vyje... )... :roll: Alebo ked je nejaky film, napr. fast and furious, po skole zoberu rodicom auto a... no 14-15rocny psychopaticky vodic nie je velmi dobry :?
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

..to je tiez tym ako si ich rodicia vychovali :? ..no a dalsi sa k nim "velkym machrom" pridali
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

no co uz, asi im preskocilo!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Catlover napísal:PC hry ani velmi nie, lebo taketo pripady PC ani nepoznaju. No k TV - Pridem do triedy a osoba X zacne - videl si ako (to) Erik plakal(plakalo)? A zacne 5minut len tak revat a... potom pride dalsi debil a napodobuje vladka (tak sa vola??? s CZ vyje... )... :roll: Alebo ked je nejaky film, napr. fast and furious, po skole zoberu rodicom auto a... no 14-15rocny psychopaticky vodic nie je velmi dobry :?
Ale stale to nema na svedomi film, ani reality show. Vies, co je reality show? Je to presne zrkadlo ludskej spolocnosti. To, ze deti robia to, co robia je len preto, ze ich doma nemal kto naucit, co sa ma a co sa nema. Ako sa triezvo uvazuje.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

p4ra napísal:Ale stale to nema na svedomi film, ani reality show. Vies, co je reality show? Je to presne zrkadlo ludskej spolocnosti. To, ze deti robia to, co robia je len preto, ze ich doma nemal kto naucit, co sa ma a co sa nema. Ako sa triezvo uvazuje.
mno z casti pravda, normalny clovek si pozrie cast tej reality show a vie co to je p***vinu. Ale najhorsie je na tom ,ze su tam burani ktorych neviem odkial vyhrabali a mnoho krat vidim vo svojom okoli ludi ktorý sa ich snazia napodobnovat...
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

Traktorista napísal:hehe, malicki sa hraju na hooligans :lol:
no jo...este mozno dostanu rozum, ale horsie je to ked sa velky hraju na hooligans...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Kde su tie casy, ked som ako chlapec chodil hravat gulicky? Kde su tie casy, ked som hraval cecka? :roll: Normalne zasnem... Na takychto frackov len dlhy bic a maly dvor! Ja bych im dal bitky... Stence zasrane! :evil:
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Normalne ze nechapem :evil: :x .Inac vazne kde su tie casy co sa hrali C-cka :)
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

koolove by bolo keby napadli nakeho samuraja a ten sam by ich bol vytlkol dvadsiatich, ne nako na sra*ky, ale len tak aby z toho boli vykukani, ze cooooo :lol:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Poznam jedneho xalana s hodou okolnosti z Trnavy(14) a ked sa s nim bavim tak je v pohode...ale ked je v parte tak je to uplen o niecom inom...(davova psychoza)?...robit to co ten druhy len aby si nevyzeral smiesne?? Ciastocnu/vacsiu vynu maju rodiacia ale aj samotny prij*bany kamosi...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

sakra...ja som z druzby...este ze som sa odstahoval sem do GB, uz sa to na slovensku fakt vymyka s pod kontroly dako....alebo len mladym sibe?
Napísať odpoveď