NVIDIA alebo ATI ?
a podla mna je to vlastne jedno ati x800 ge force 6800?rozdiel ano nepatrny ale pre koncove uzivatela je najme hlavna reklama a tak a vseobecne je to celkom vyrovnane....prvu kartu som mal ati bol som spokojny potom som mal nvidie a tiez som spokojny bez problemov aj ked adeonu som v pc este nemal ai rage fury pro expert 2000 to bola karta no a este vodoo 1 2 
-
nejakymarko
Addict
Vytopili by ti cely byt a nemusel by si mat radiatorySOLlD napísal:Zaujimave by bolo co by robili dve tieto ATIny.
Ja som bol niekedy zastanca NVIDIE , mal som GF4 a GF FX5700. Chcel som si kupit novu kartu a tak som hladal nejaku NVIDIU. No ked som si pozrel poriadne testy a ceny tak som zobral ATI (X1950GT). Zatial spokojnost i ked mi v ovladacoch chybaju nejake moznosti od zelenych. Napr. Stereo 3D drivery
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nuž , ale aj Ati Radeon-ka 9600Pro je slušný low-end , fičal som na nej určitú dobu a bol som spokojný ako prasa v žite , perfektne mi išla k zostave čo som mal vtedy (athlon XP2500+(Barton) , 1GB DDR) , to bola krásna grafika .. potom som prešiel na X700 , tam mi po 3 dňoch používania odišla pamäť , to bol šunt pomaly horší ako tá 9600-vka ... no nevadí , dostal som do ruky 7600 GST-čku a tá mi príde v pohode dosť v pomere výkon/cena aj , dobre sa taktí , čiže s tou som rád ... u mňa pôvodne boli sympatie u Ati , ale prešiel som na nvidiu v tom ohľade , predsa len majú ppci grafiky Quadro FX , ktorú snáď raz aj kúpim , lebo si chcem dovoliť viac v grafickom priemysle (renderovanie 1080p HD) a tak , tam keď sa využije výpočtový výkon grafickej karty napr. v Linuxe , tak to stojí za to potom s takýmto niečím ... čiže nVidia , ale nič proti Ati (lebo aj pôvodne som chcel x1600XT a nie GF7600GST)