BIBLIA - Moja najoblubenejsia fikcia
-
erapo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
BIBLIA - Moja najoblubenejsia fikcia
Aky mate nazor na bibliu a "rozpravky" v nej uvedene?
-
audiotrack
VIP
-
mastermind
VIP
-
uplink
VIP
Re: BIBLIA - Moja najoblubenejsia fikcia
rozpravky? Co tak vedecky historicky dokazane udalosti? Lol veris ze bol nero, ze bol alexander velky a Clovek co zil medzi nimy je len mytus? Ece chodis na zakladku ze?erapo napísal:Aky mate nazor na bibliu a rozpravky v nej uvedene?
-
erapo
Light Star
sorry, ale myslim, ze mas zvratene myslienky....to s tymi "rozpravkami" bolo obrazne povedane....mam toho urcite viac nastuhovane ako ty...nic osobne...a to, ze si myslis, ze nieco sa z toho mohlo stat (bo to nikto nepotvrd ci sa stalo) ti mozem vyvratit tym,ze je tam 100 veci, ktore sa urcite nestaly.....podla History of bible (by S. Conroy) , ktory prednasal v Bratislave pred cca 1,5 rokom.....uplink napísal:rozpravky? Co tak vedecky historicky dokazane udalosti? Lol veris ze bol nero, ze bol alexander velky a Clovek co zil medzi nimy je len mytus? Ece chodis na zakladku ze?
-
audiotrack
VIP
to je tiež len čolovek ako ktorý koľvek iný. on povie že je to blbosť, iný povie že je to pravda. a je to názor proti názoruerapo napísal:...podla History of bible (by S. Conroy) , ktory prednasal v Bratislave pred cca 1,5 rokom.....
-
uplink
VIP
erapo napísal:sorry, ale myslim, ze mas zvratene myslienky....to s tymi "rozpravkami" bolo obrazne povedane....mam toho urcite viac nastuhovane ako ty...nic osobne...a to, ze si myslis, ze nieco sa z toho mohlo stat (bo to nikto nepotvrd ci sa stalo) ti mozem vyvratit tym,ze je tam 100 veci, ktore sa urcite nestaly.....podla History of bible (by S. Conroy) , ktory prednasal v Bratislave pred cca 1,5 rokom.....
-
mastermind
VIP
-
uplink
VIP
on sa praveze vyzna. To je ako keby si napisal ze setky zeny su ku*vy, chalani coco*i a Ty si lietadlo. Hodil to na forum a myslel to smrtelne vazne. Naco zakladas taketo temy?erapo napísal:nevyznas sa v tejto komunikacii??
-
mastermind
VIP
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
joj vy ony, sak bibliu nemozete brat ako historicky fakt, ano mozno to mozte brat ako v rozpravky ale nie v tom pejorativnom zmysle slova. berte to ako pribehy ktore maju v sebe nejake to poucenie. za to ze sa z nej cita v kostole tak to neznamena ze su to blbosti, ja som precital len stary zakon a nemozem povedat ze by ma to nudilo, skor sokovala ta krvavost. ale nemozem povedat zeby to boli hluposti,skor vedomosti, ale zase... hadzatperly sviniam. no na co?
-
erapo
Light Star
ak potrebujes nejake kB tak ti mozem daat nejakych 200mb na szm.skmastermind napísal:toto je cisty flame. bud zacnite diskutovat k teme alebo laskavo ustetrite kB v databaze.
ostatnym: podla mna su tie "rozpravky" nieco kao ezopove baje.....nestali sa, ale plynie z nich take poucenie, ze na tu dobu to musel pisat genius....
a ked sces k teme:
vysvetlite mi ako mohli postavit ludia Babylonsku vezu, ktora sa povazuje za najvacsiu stavbu sveta?
Postavili ju ludia, ktori zili tusim 6 (+/-1) generacii po potope sveta. Cize to znamena (aj ked sa vtedy ludia dozivali 500 rokov) , ze na Zemi zilo cca 1000 ludi!!! A to aj deti a zien....myslite si, ze nieco take sa mohlo stat? A preco nie su ziadne pozostatky veze okrem Istarinej brany?? Sa to vyparilo aj so zakladmi??
Ked mi da na toto niekto dobru odpoved prestanem zakladat taketo temy!