Je toto normalne?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
PP132
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PP132 »

Co uz sa aj na slovensku sa deti zacinaju hrat na Gangstrov ??.......... To je vysledok toho vplyvu masmedii ked skoro kazdy film je dnes o nenavisti a ublizovani...... no len tak dalej a za chvilu budu deti chodit do skol cez dedektory kovov
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

PP132 napísal:Co uz sa aj na slovensku sa deti zacinaju hrat na Gangstrov ??.......... To je vysledok toho vplyvu masmedii ked skoro kazdy film je dnes o nenavisti a ublizovani...... no len tak dalej a za chvilu budu deti chodit do skol cez dedektory kovov
:lol: Našej škole by také detektory rozhodne pomohli
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

PP132 napísal:To je vysledok toho vplyvu masmedii ked skoro kazdy film je dnes o nenavisti a ublizovani..
Presne toto som hovoril par prispevkov predtym. Najlahsie je to zvalit a povedat, TV je na vine.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Neviem ci by prave detektory pomohli lebo aj tie sa daju obist...najlahsie sa hadze vina na druhych v tomto pripade na TV..to my pripomyna jeden clanok co som cital na hiphopeska. Ked boli tie nepokoje vo Francuzku tak sa mi zda ze francuzky premier ci kto zhadzoval vinu na miestnych reperov ktory mali svojimi "agresivnymi" textami vzbudzovat nasilie v ludi... :shock: Za to aky clovek(dieta v tomto pripade) mozu dve veci....on sam a prostredie v ktorom vyrastal+rodicia
majko_36
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majko_36 »

Ja by som takymto sracom ponukal policiou zhabane tvrde drogy. nech si davaju kym sa uplne neodpisu a nakoniec nepredavkuju k smrti. sfetovany traslavy zasran nikomu neublizi a ked vytriezvie tak si beztrestne moze zobrat novu davku. a hotovo. vybavene. nie je to pekne riesenie?? :idea:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Dost krute nemyslis? jak som vravel nemusi to byt len chyba jednotlivca...(davova psychoza) niekto navrhne ci nepojdu niekoho doje*at a ty mas na vyber ano/nie? co si vyberes? ano->nebdues vyzerat ako posera nie-> urobis dobre ale budes povayovanz za mekkysa
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

gulagy su dobre riesenie, no este lepsie je ich poslat na "tvrdy" tabor - bez elektriky, teplej vody...nech si energiu vybiju na rubani dreva a noseni vody zo studnicky... nech su tie spiny unavene ako este nikdy, ani chlastat nebudu vladat :D

Vdaka za varovanie. Od teraz do Trnavy len s bokkenom alebo jedenapolrucakom :smt067
...ale vazne, to fakt tie decka doma nikto nevychovava? To je tym rodicom jedno, kde ich deti travia cele poobedia? Treba im najst nejaku cinnost, ktora ich bude bavit a zaroven zuslachtovat. Kecy stylu "Za to moze TV..." su bulshit. Kde su rodicia, ktori by im tu pripadnu TV mohli vypnut? Kde je vychova ku individualizmu a ZODPOVEDNOSTI? Ved to je davova psychoza jak vysita!!!

Ludia, sa uvedomte...
django
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa django »

no, zas som nebol tam, kde sa nieco dialo. Ale tu v TT to nie je také hrozné
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

podla mna su to deticky z rodin kde sa o nich nestaraju a oni nieco vydia, alebo pocuju a hned sa toho chytia a nepustia... mozno su to nejaky vysinuty magori... ale jedno je iste, ci by im dali pokutu, alebo by ich supli do ustavu, popripade basy,... nic by sa nezmenilo max. zhorsilo bo by sa v nich burilo to zlo a nenavist a pomsta, az by to vyvrcholilo k vrazdam,... alebo su to deti z prominentnych rodin, ktory si nasli novu zabavku, popripade sa nudia... mlady delikventi, vytrznici, skejtacikovia, skini,... blbci,... :D boh vie co sa im v hlave sprostej odohrava, ked zautocili na babu??
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

toto sa deje v kazdom meste iba ked sa to nedostane do sprav tak su vsetci mierumilovni :wink: mnoho krat som takym utiekol :D inak by to bolo tiez zle
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

hehe, legrace :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

to je tak ked su vzorom "gangstri" z ghetta... "hiphopova kultura" :lol: detom z toho je*e..
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

p4ra napísal:Presne toto som hovoril par prispevkov predtym. Najlahsie je to zvalit a povedat, TV je na vine.
A kto je na vine ked nie masmedia ?? samozrejme maju na tom podiel aj rodicia a prostredie v ktorom tie deti vyrastaju ale najma masmedia ovpluvnuju ich nasilnicke myslenie a vdaka vseliakym filmom sa tie deti citia ako rambovia.
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

PP132 napísal:A kto je na vine ked nie masmedia ?? samozrejme maju na tom podiel aj rodicia a prostredie v ktorom tie deti vyrastaju ale najma masmedia ovpluvnuju ich nasilnicke myslenie a vdaka vseliakym filmom sa tie deti citia ako rambovia.
praveze podla mna maju na tom najvacsi podiel rodicia,to ako sa o nich staraju,kolko sa im venuju,ci sa im snazia nejako duchaplne vyplnit volny cas atd.
samozrejme ze aj media maju na tom podiel ale oni tomu uz len dopomahaju,v prvom rade je to chyba rodicov
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

PP132 napísal:A kto je na vine ked nie masmedia ?? samozrejme maju na tom podiel aj rodicia a prostredie v ktorom tie deti vyrastaju ale najma masmedia ovpluvnuju ich nasilnicke myslenie a vdaka vseliakym filmom sa tie deti citia ako rambovia.
Vobec by som do toho neplietol media. Len ako priklad uvediem. Ten nestastnik, co je teraz vo VV, si daval hormony a ma prsia, ako zena. Ty to spravis tiez? Asi nie a mas svoj zdravy rozum a nejaku vychovu, kt. si dostal od rodicov. Myslim si, ze vsetko zacina v zazemi v akom vyrastas a nachadzas sa.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Včera sa mi stala taká vec. Poobede som bol navštíviť starého otca a keď som sa vracal, z bočnej uličky vyšiel nejaký chalan s vlčiakom a išli sme približne rovnakým tempom. On išiel vpredu a ja vzadu. Nevšimol si ma. Videl som, ako sa pripojil k svojej skupinke a spolu išli. Znova sa nám skrížili cesty a to tak, že oni išli vpredu a ja za nimi. Išli sme pár desiatok metrov súbežne a jedna baba z tej skupiny si všimla, že už dlhší čas idem za nimi. A ona začala hovoriť. (Originál bez cenzúry :x )
"Čo sa tak smeješ. Choď do pi*i, inak ti to oje*** o hlavu.(snehovú guľu)" Ja som sa tváril, akože tam nikto nie je, vedela že som tu jej hlášku počul, no pochopila, že na mňa také žvásty neplatia. Potom zabočili do vchodu(do činžáku).
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

p4ra napísal:Vobec by som do toho neplietol media. Len ako priklad uvediem. Ten nestastnik, co je teraz vo VV, si daval hormony a ma prsia, ako zena. Ty to spravis tiez? Asi nie a mas svoj zdravy rozum a nejaku vychovu, kt. si dostal od rodicov. Myslim si, ze vsetko zacina v zazemi v akom vyrastas a nachadzas sa.
p4ra musim ti protirecit. na sprektre davali zauimavy dokument v ktorom sa okrem ineho zaoberali aj vlyvom tv na deti. vysledok bol (aspon pre mna) sokujuci.
najprv dietatu pustili video na ktorom bol daky chlap v miestosti plnej hraciek a rozne sa spraval (hracky hladkal, pripadne rozbijal). potom deti umiestnili do tej istej miestnosti s tymi istymi hrackami. a dieta robilo presne to co videlo v TV...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:p4ra musim ti protirecit. na sprektre davali zauimavy dokument v ktorom sa okrem ineho zaoberali aj vlyvom tv na deti. vysledok bol (aspon pre mna) sokujuci.
najprv dietatu pustili video na ktorom bol daky chlap v miestosti plnej hraciek a rozne sa spraval (hracky hladkal, pripadne rozbijal). potom deti umiestnili do tej istej miestnosti s tymi istymi hrackami. a dieta robilo presne to co videlo v TV...
OK. Takto. Keby nas media neovyplyvnovali, tak by nevznikali ani reklamy, ani nic podobne. Ja by som skor chcel narazit/upozornit na to, ze az privela sa toho zvaluje na media, ako take len preto, lebo ludia si to zlahcuju, ako sa len da. A ja preto hovorim, ze media ani zdaleka za to nemozu tolko, ako za to moze to, v akom prostredi dieta vyrastalo.
majko_36
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majko_36 »

mastermind napísal:p4ra musim ti protirecit. na sprektre davali zauimavy dokument v ktorom sa okrem ineho zaoberali aj vlyvom tv na deti. vysledok bol (aspon pre mna) sokujuci.
Malo to dieta viac ako 13 rokov? V opacnom pripade to nie je relevantny experiment.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

majko_36 napísal:Malo to dieta viac ako 13 rokov? V opacnom pripade to nie je relevantny experiment.
bolo to dieta mladsie ako 13 rokov. ale to predsa nevadi. ked dieta sleduje v TV cely cas len hovadske rozpravky, tak chces povedat ze to na nom nezanecha ziadne stopy?
Napísať odpoveď