SNS požiadala o likvidáciu SMK
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Traktorista: Nie, vobec to nie je tak. Ja si nemyslim, ze moj nazor je najlepsi. Ten tvoj ti ani neberiem a svoj ti ani nechcem nanutit. Len nemam rad vyjadrovanie, kt. je strasne nehumanne, ako sa kolega vyjadril. A vela krat mam pocit, ze mnohi Slovaci sa na ukor Madarov a Romov vyjadruju tak, akoby to bola posledna zver spinava a toto sa mne nepaci. Mam plno kamaratov, kt. su Madari. Su to sikovni ludia, kt. bud studuju alebo pracuju a nic take, co si ty myslis, ze robia nerobia. A co sa tyka Romov. Nehovorim, ze vsetci su skveli, ale predtym niekde som spominal, ze moji rodicia su zlatnici. Zlato dnes nie je lacne, to vsetci vieme. Ale jeden z nasich zakaznikov je Rom, clovek kt. pracuje poriadne a patri k tym lepsim zakaznikom. Jedine, co som chcel povedat aj predtym je, ze by si mozno mal vazit slova a nevyjadrovat sa tak ostro na adresu mensin. Neviem, co ti na tomto pripada umele. Mozno mam len trosicku inaksie a dospelejsie vnimanie a pohlad na svet, ako ty.
janndo: A ja som realista a vsetko co o nich hovorim, hovorim z vlastnej skusenosti, nevymyslam si to v tej chvili.
Ad. pocet mojich prispevkov. Uz mi to lezie na nervy, ked sa o tom zmienujete pomaly vsetci. Je mi to jedno, ci ich mam 5, 10 alebo 1000. Pisem si tam, kde sa mam chut vyjadrit a vyjadrujem sa tak, ako to ja citim. To, ze ich mam tolko je len nasledkom toho, ze sa nudim, ci v praci alebo doma, tak tuto zabijam cas. Tymto vas prosim vsetkych, dajte mi uz vo svojich prispevkoch pokoj s tym, ze: "Aha, kolko mas prispevkov!" a pod.. Ked vam to vadi, nepozerajte si na ne.
janndo: A ja som realista a vsetko co o nich hovorim, hovorim z vlastnej skusenosti, nevymyslam si to v tej chvili.
Ad. pocet mojich prispevkov. Uz mi to lezie na nervy, ked sa o tom zmienujete pomaly vsetci. Je mi to jedno, ci ich mam 5, 10 alebo 1000. Pisem si tam, kde sa mam chut vyjadrit a vyjadrujem sa tak, ako to ja citim. To, ze ich mam tolko je len nasledkom toho, ze sa nudim, ci v praci alebo doma, tak tuto zabijam cas. Tymto vas prosim vsetkych, dajte mi uz vo svojich prispevkoch pokoj s tym, ze: "Aha, kolko mas prispevkov!" a pod.. Ked vam to vadi, nepozerajte si na ne.
heh..ironia...tvoj prispevok znie asi takto..:"Kedysi som býval veľmi namyslený, ale teraz už som celkom bez chyby!"...p4ra napísal:Traktorista: Nie, vobec to nie je tak. Ja si nemyslim, ze moj nazor je najlepsi. Ten tvoj ti ani neberiem a svoj ti ani nechcem nanutit. Len nemam rad vyjadrovanie, kt. je strasne nehumanne, ako sa kolega vyjadril. A vela krat mam pocit, ze mnohi Slovaci sa na ukor Madarov a Romov vyjadruju tak, akoby to bola posledna zver spinava a toto sa mne nepaci. Mam plno kamaratov, kt. su Madari. Su to sikovni ludia, kt. bud studuju alebo pracuju a nic take, co si ty myslis, ze robia nerobia. A co sa tyka Romov. Nehovorim, ze vsetci su skveli, ale predtym niekde som spominal, ze moji rodicia su zlatnici. Zlato dnes nie je lacne, to vsetci vieme. Ale jeden z nasich zakaznikov je Rom, clovek kt. pracuje poriadne a patri k tym lepsim zakaznikom. Jedine, co som chcel povedat aj predtym je, ze by si mozno mal vazit slova a nevyjadrovat sa tak ostro na adresu mensin. Neviem, co ti na tomto pripada umele. Mozno mam len trosicku inaksie a dospelejsie vnimanie a pohlad na svet, ako ty.
jasne ze mas pravo prispievat tam kam xces prispievat a na co chces reagovat a aj to ako reagujes a ako argumentujes...kazdy to vie a aj vacsina respektuje, ale na druhej strane maju tieto prava aj ostatni, takze sa necuduj ze ked niekto ma taketo prava tak ix nevyuzije aj napriklad na teba...svoj nazor na teba moze vyjadrit a ty snim urob co chces...
ja len ze kazdy znas si musi uvedomit ako nas ludia beru a nie hned hovorit "dajte pokoj"..
a ktym prispevkom: nikto nekritizoval ten pocet, len skor to skomentoval ze ide o kvantitu(ako si uz naznacil , asi z nudy) a nie o kvalitu:...
k tomu romskemu zakaznikovi:..nevies o nom nieco viac?? lebo to vyznelo(a aj si asi bude mysliet) ze ide o nejakeho mafiana alebo cloveka ktory neprisiel k peniazom zrovna tym najcistejsim sposobom...
ale inac suhlasim s niektorymi bodmy tvohjo prispevku
-
p4ra
Redeemer
janndo: On je normalny pracujuci clovek. Proste zacal, ako mnoho inych ludi od nuly, ako radovy podnikatel a svojou pracou sa vysplhal. Ale aj ty si sa hned negativne vyjadril, ze nemusel prist hned legalne k tym peniazom. To je problem dnesnej spolocnosti na Slovensku. Bud je to zavist (nehovorim, ze ty zavidis) alebo predsudky uz dopredu.
nie, tym som zdoraznil ako su romovia brani v SR. Akonahle vidno ze sa romovi dari, tak na prvom mieste je otazka: ako to je mozne?? a mnohi si odpovedia ze kradol alebo nieco podobne...p4ra napísal:janndo: On je normalny pracujuci clovek. Proste zacal, ako mnoho inych ludi od nuly, ako radovy podnikatel a svojou pracou sa vysplhal. Ale aj ty si sa hned negativne vyjadril, ze nemusel prist hned legalne k tym peniazom. To je problem dnesnej spolocnosti na Slovensku. Bud je to zavist (nehovorim, ze ty zavidis) alebo predsudky uz dopredu.
je to fakt...a preto ked je tema citliva, a hovorime respektive protiargumentujeme ze su aj dobri romovia, madari atd, tak treba napisat co dobre je v nom....
a mas pravdu: je viacero takyx romov ktorym sa dari(poznam s podnikatelskeho prostredia-sprostredkovaneho blizkou osobou) ...
-
Traktorista
Guru
noo, povedz mi kolko je takych romov?
madari, aj ja poznam par madarov (janndu tiez ma u ejdnej baby tu cest
) a neprekazaju mi ako jednotlivci, prekazaju mi ako mensina,...
za tym co som napisal si stojim, nech to je moralne/nemoralne,...
pozri, prerastie nam to tu cez hlavu a dopadneme ako vieden so svojim arabskym problemom
madari, aj ja poznam par madarov (janndu tiez ma u ejdnej baby tu cest
pozri, prerastie nam to tu cez hlavu a dopadneme ako vieden so svojim arabskym problemom
hej....lenze v tomto ti nepomoze neznasanlivost a nevrazivost...tak ci tak sa budu rozmnozovat a statistiky hovoria ze v roku 2051 alebo tak nejak, poklesne populacia v SR o 700 000 ludi...a to nepocitali romov...Traktorista napísal:noo, povedz mi kolko je takych romov?
madari, aj ja poznam par madarov (janndu tiez ma u ejdnej baby tu cest) a neprekazaju mi ako jednotlivci, prekazaju mi ako mensina,...
-
Traktorista
Guru
nie som fasista, uvedom si to konecne.p4ra napísal:Preco o sebe rovno neprehlasis, ze si fasista? Uz si vsimam viac tvojich prispevkov a mi to tak pride.
a uvedom si tiez, ze ciganov kazdy porovnava podla toho, ako sa spravaju v jeho blizkom okoli a aku ma s nimi skusenost. podla mne je to jedna neprisposobiva smradlava čvarga, ktora patri do jednej ohrady s plotom na 22 kV.
-
p4ra
Redeemer
Sorry, ale z tvojho vyjadrovania mi to tak pride. Proste, ako si mam vysvetlit hento:hezo napísal:nie som fasista, uvedom si to konecne.
a uvedom si tiez, ze ciganov kazdy porovnava podla toho, ako sa spravaju v jeho blizkom okoli a aku ma s nimi skusenost. podla mne je to jedna neprisposobiva smradlava čvarga, ktora patri do jednej ohrady s plotom na 22 kV.
Skus mi toto vysvetlit normalnymi slovami. A pozri sa, co si napisal dalej. Ved to len vymlety clovek moze takto napisat.treba ich nejako "poriesit"
verim ze nie si fasista...teda troxu verim...ale je to primitivne vyjadrovanie a zmyslanie na taku vaznu temu...hezo napísal:nie som fasista, uvedom si to konecne.
myslim ze by sa to dalo aj lepsim sposobom riesit...
no jo ..tak ti uz asi moc neverim...hezo napísal:hovorim ti este raz, clovek ich posudzuje podla toho, ako sa k nemu a k okoliu spravaju, chapes?
a k mojim vyjadreniam, nemam s nimi problem, cigansky problem tu bude vecne, a treba ho poriesit, rasista tiez niesom, zeby som nenavidel cernochov pre nic za nic, neboj. ale hovorim, 22 kV je 22 kV
-
Traktorista
Guru
suhlasim s hezom, proste nenavidim cloveka a neprajem cloveku nic zle len preto ze je cernoch,...
ale proste cigan sa nezapre,..
cest vynimkam,... sam mam v okoli, povedzme dvoch a nemam proti nim nic, opak je ked myslim takych tych klasickych ciganov-lunik IX a pod.
napr. podunajske biskupice/vrakuna je plna tychto ciernych *****
ale proste cigan sa nezapre,..
cest vynimkam,... sam mam v okoli, povedzme dvoch a nemam proti nim nic, opak je ked myslim takych tych klasickych ciganov-lunik IX a pod.
napr. podunajske biskupice/vrakuna je plna tychto ciernych *****
-
POiNTER
Medium Star
Keby som mal zmyslanie ako hezo...tak by som napr. poriesil vsetkych raperov - lebo co robia v petrzalke na sidlisku?...kazdy den sa zhulia, potom vykrikuju vo vyklenkoch, robia bordel, pocarbu cele steny...atd ....a tako by som mohol pokracovat dalej a na kazdom si nieco najst pre co by ho bolo treba poriesit....ale ja nezvyknem hadzat vsetkych do jedneho vreca....to ze vacsina ciganov robi bordel mi je jasne...ale nebudem kvoli tomu odsudzovat celu rasu. Ja totiz ludi rozdelujem na zlych a dobrych (aj ked v kazdom je aj trochu zleho-nikto neni bez chyby)...ale urcite nie na rasy. Proste na svete je tolko vela ludi, ktorych zivot je pre ostatnych len na skodu...ale tak to proste bude vzdy...
-
mastermind
VIP
ach uz vidim tu reakciu ze to nie je rasa.POiNTER napísal:Keby som mal zmyslanie ako hezo...tak by som napr. poriesil vsetkych raperov - lebo co robia v petrzalke na sidlisku?...kazdy den sa zhulia, potom vykrikuju vo vyklenkoch, robia bordel, pocarbu cele steny...atd ....a tako by som mohol pokracovat dalej a na kazdom si nieco najst pre co by ho bolo treba poriesit....ale ja nezvyknem hadzat vsetkych do jedneho vreca....to ze vacsina ciganov robi bordel mi je jasne...ale nebudem kvoli tomu odsudzovat celu rasu. Ja totiz ludi rozdelujem na zlych a dobrych (aj ked v kazdom je aj trochu zleho-nikto neni bez chyby)...ale urcite nie na rasy. Proste na svete je tolko vela ludi, ktorych zivot je pre ostatnych len na skodu...ale tak to proste bude vzdy...