tu:
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=63598
sa daju stiahnut rozne addony do nlite - staci to potom iba pridat ako hotfix v nlite a malo by to fungovat - tu
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=63596
je navod ako si spravit vlastny addon
ako pridat vlastne programy do instalacky windows
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
hm aj to je sposob ale aj tak neodpada cas na istalovanie windowsu myslim si ze to je podla mna ten najvecsi problem ......ja mam na to trosku iny system normalne windows naistalujem aj z hramy aj z programovym vybavenim co potrebujem .......a potom pomocou aplikacie Acronis True Image vytvorim image systemoveho disku pocitaca stranka programu --- ///////http://www.acronis.com///// nastavenie je velmi jednoduche zvladne to aj maximalny amater program usetri cas strateny pri istalovani windowsu napriklad mne sa to nahodi za 3 min program ma moznost tvorby butovatelneho cd .....image sa da rozdelit aj na viac casti , je tam aj moznost konpresie vsetko co treba ........uz len vy sa musite rozhodnut co pouzijete .......[/list]
cez ten obraz disku je idealne pre tych, co robia reinstall minimalne raz do mesiaca.. miestami castejsie..
tiez som to tak niekedy robieval..
..ale ak niekomu vydrzi win dlhsiu dobu, tak racej instalnut normalnou cestou.. predsa len obcas pribudne novy hardware.. aj programy sa aktualizuju na vyssie verzie..
a ta hodinka-dve cloveka nezabiju raz za polrok.. 
..ale ak niekomu vydrzi win dlhsiu dobu, tak racej instalnut normalnou cestou.. predsa len obcas pribudne novy hardware.. aj programy sa aktualizuju na vyssie verzie..
-
caesar1987
Addict
hodinka dve?? tak to by som chcel vidiet cloveka, co nahodi win a vsetok software za dve hodinky....brm napísal:cez ten obraz disku je idealne pre tych, co robia reinstall minimalne raz do mesiaca.. miestami castejsie..tiez som to tak niekedy robieval..
..ale ak niekomu vydrzi win dlhsiu dobu, tak racej instalnut normalnou cestou.. predsa len obcas pribudne novy hardware.. aj programy sa aktualizuju na vyssie verzie..a ta hodinka-dve cloveka nezabiju raz za polrok..
mne to trva minimalne 10 hodin...
-
mspeedo
Light Professional
Nj ja nahadzujem soft po reinstale aj niekolko dni az tyzdne, podla potreby ked nejaky musim pouzit, a preto mi to leze dost na nervy. Ale reinstalujem win asi tak 1-2krat do roka takze praca s image-om nepada do uvahy. Preto si robim nlite instalacku kde pridavam aspon winupdaty a automaticku instalaciu neh nemusim sedet pri kompe, ale aj tak cas reinstalu sa blizi, bojim
. To zas bude na nervy vsetko to znova instalovat.
-
mspeedo
Light Professional
Ano, ale preco sa vlastne robi reinstall? Ja ho robim preto, ze casom sa do winu nahromadi bordel a uz nefunguje uplne jak by mal a treba ho vycistit
. A keby som si robil pravidelne zalohu cez image tak by som si ten isty bordel nahral znovu naspet. A ked si dam staru cistu zalohu z pred pol roka tak je to horsie ako ked si nainstalujem win aj so vsetkymi novymi updatmi vytvoreny cez nlite, ako potom updatovat. To sa tyka aj programov. Image je idealne riesenie iba pri castom reinstalle, ak sa daco v systeme pokazi tak sa obnovi zaloha, ale ak ide o precistenie systemu tak nie.