ako pridat vlastne programy do instalacky windows

Návody, tipy a triky...
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ako pridat vlastne programy do instalacky windows

Príspevok od používateľa Kosh »

tu:
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=63598
sa daju stiahnut rozne addony do nlite - staci to potom iba pridat ako hotfix v nlite a malo by to fungovat - tu
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=63596
je navod ako si spravit vlastny addon
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

hm aj to je sposob ale aj tak neodpada cas na istalovanie windowsu myslim si ze to je podla mna ten najvecsi problem ......ja mam na to trosku iny system normalne windows naistalujem aj z hramy aj z programovym vybavenim co potrebujem .......a potom pomocou aplikacie Acronis True Image vytvorim image systemoveho disku pocitaca stranka programu --- ///////http://www.acronis.com///// nastavenie je velmi jednoduche zvladne to aj maximalny amater program usetri cas strateny pri istalovani windowsu napriklad mne sa to nahodi za 3 min program ma moznost tvorby butovatelneho cd .....image sa da rozdelit aj na viac casti , je tam aj moznost konpresie vsetko co treba ........uz len vy sa musite rozhodnut co pouzijete .......[/list]
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

mne sa zda tento sposob idealny - instalnem windows, bez veci co nepotrebujem, s mojimi ovladacmi a programami - len dam dvd, pustim instalaciu, a ono sa to vsetko same urobi - zo vsetkymi aktualizaciami, programami atd...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

cez ten obraz disku je idealne pre tych, co robia reinstall minimalne raz do mesiaca.. miestami castejsie.. ;) tiez som to tak niekedy robieval..

..ale ak niekomu vydrzi win dlhsiu dobu, tak racej instalnut normalnou cestou.. predsa len obcas pribudne novy hardware.. aj programy sa aktualizuju na vyssie verzie.. :) a ta hodinka-dve cloveka nezabiju raz za polrok.. :D
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

brm napísal:cez ten obraz disku je idealne pre tych, co robia reinstall minimalne raz do mesiaca.. miestami castejsie.. ;) tiez som to tak niekedy robieval..

..ale ak niekomu vydrzi win dlhsiu dobu, tak racej instalnut normalnou cestou.. predsa len obcas pribudne novy hardware.. aj programy sa aktualizuju na vyssie verzie.. :) a ta hodinka-dve cloveka nezabiju raz za polrok.. :D
hodinka dve?? tak to by som chcel vidiet cloveka, co nahodi win a vsetok software za dve hodinky....
mne to trva minimalne 10 hodin...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Nj ja nahadzujem soft po reinstale aj niekolko dni az tyzdne, podla potreby ked nejaky musim pouzit, a preto mi to leze dost na nervy. Ale reinstalujem win asi tak 1-2krat do roka takze praca s image-om nepada do uvahy. Preto si robim nlite instalacku kde pridavam aspon winupdaty a automaticku instalaciu neh nemusim sedet pri kompe, ale aj tak cas reinstalu sa blizi, bojim :cry: . To zas bude na nervy vsetko to znova instalovat.
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

zaloha systemu cez image je najidealnejsie riesenie. Staci si robit zalohu pravidelne a prepisovat stare zalohy. Obnovenie za cca 25 minut a mate vsetko aj s nastaveniami.... Acronis TrueImage alebo Symantec DriveImage 2000
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Ano, ale preco sa vlastne robi reinstall? Ja ho robim preto, ze casom sa do winu nahromadi bordel a uz nefunguje uplne jak by mal a treba ho vycistit :). A keby som si robil pravidelne zalohu cez image tak by som si ten isty bordel nahral znovu naspet. A ked si dam staru cistu zalohu z pred pol roka tak je to horsie ako ked si nainstalujem win aj so vsetkymi novymi updatmi vytvoreny cez nlite, ako potom updatovat. To sa tyka aj programov. Image je idealne riesenie iba pri castom reinstalle, ak sa daco v systeme pokazi tak sa obnovi zaloha, ale ak ide o precistenie systemu tak nie.
Napísať odpoveď