Arsenal - Real
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Arsenal - Real
kto sleduje teraz..podla mna pekny futball...ako tipujete?
-
R1k1nko
Darca
inak s tym tipovanim je jedna nice stranka :
a ten real ma uz sere a dost !!!! som rad ze vypadol lebo sa na to nedalo pozerat !!!! inak som mu fandil davnejsie ked hrali ale teraz je to bieda !!! konecne prepustili toho Pereza (riaditel klubu) takze asi 1-2 roky by mal predat vsetko a nakupit tan new TEAM (taky hraci ako zidane,ronaldo,raul a pod.. by mali uz odist lebo nehraju vobec nic a ty novy hraci co su tam su trapny sami ofensivny hraci su tam a diery v obrane !!! ) cize sa tesim na real za 1-2 roky
PS: dufam ze sa tak stane a ze novy riaditel klubu to dokaze vyriesit ... a vratit realu co mu patri !!!
Kód: Vybrať všetko
http://etip.ic.cz/a ten real ma uz sere a dost !!!! som rad ze vypadol lebo sa na to nedalo pozerat !!!! inak som mu fandil davnejsie ked hrali ale teraz je to bieda !!! konecne prepustili toho Pereza (riaditel klubu) takze asi 1-2 roky by mal predat vsetko a nakupit tan new TEAM (taky hraci ako zidane,ronaldo,raul a pod.. by mali uz odist lebo nehraju vobec nic a ty novy hraci co su tam su trapny sami ofensivny hraci su tam a diery v obrane !!! ) cize sa tesim na real za 1-2 roky
PS: dufam ze sa tak stane a ze novy riaditel klubu to dokaze vyriesit ... a vratit realu co mu patri !!!
-
CarlesJoseph
Amateur