Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ale ty o tom tak pises ze akoze by som si mal vybrat nejaku TRUBKU co nic nevie ....ganja_rk napísal:no tak to ta uprimne lutujem,ak ti staci baba s nizsou inteligenciou.ja osobne by som nechcel babu ktorej ked povies vtip tak nepochopi,ked sa s nou chces rozoravat na inteligentnej urovni o nejakej teme tak nemozes lebo sa to s nou nebude dat
ale tvoja volba nie moja
ved som tam inteligenciu spomenul v mojom top8. rebricku
takze to nebude tak ze jej poviem vtip a ona sa nezasmeje !!! ale pochopi ho lebo som tam dal ze inteligenciu !!!!
a ja nepotrebujem nejaku FIZYCKU v N.A.S.A co ma IQ -141
ale staci mi tak akurat (znamku v skole 2 ) na zenach sa mi pacia vela veci nemohol som tam dat vsetko len zakladne veci !!!!
-
ganja_rk
Medium Star
ja som ta asi trochu zle pochopil lebo ked si pisal ze ti staci zena s nizsou inteligenciou,tak ja som mal namysli ze ti staci taka na 3(znamka v skole)->a ta zena na 3 uz je tak trosku blba niekedy poznam take pripadyR1k1nko napísal:...ale staci mi tak akurat (znamku v skole 2 ) na zenach sa mi pacia vela veci nemohol som tam dat vsetko len zakladne veci!!!!
ale ked pises ze taka 2 ti staci tak to je uz podla mna o niecom inom,teraz uz nic nebudem namietat
-
R1k1nko
Darca
som rad ze sme sa pochopili ...ganja_rk napísal:ja som ta asi trochu zle pochopil lebo ked si pisal ze ti staci zena s nizsou inteligenciou,tak ja som mal namysli ze ti staci taka na 3(znamka v skole)->a ta zena na 3 uz je tak trosku blba niekedy poznam take pripady
ale ked pises ze taka 2 ti staci tak to je uz podla mna o niecom inom,teraz uz nic nebudem namietat
-
last_knight
Light Professional
-
last_knight
Light Professional
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
-
Maiki
Medium Expert
asi tak
ja si najprv vsimnem telo ako take (keci, ze si najprv vsimam oci, ked este nedovidim, alebo ze som si vsimol najprv aka je...to by som musel k nej dojst poslepiacky....) A ked som blizsie, tak tvar a oci... oci a tvar su pre mna asi najdolezitejsie....
uz to tu bolo... ak je baba 90-60-90 a ma face ako naburany trabant, tak ma smolu...alebo ja stastie a tiez ak je sice kocka, ale blba ako bedna gitu, taktiez dlho nevidrzim.... asi tak
uz to tu bolo... ak je baba 90-60-90 a ma face ako naburany trabant, tak ma smolu...alebo ja stastie a tiez ak je sice kocka, ale blba ako bedna gitu, taktiez dlho nevidrzim.... asi tak