Evanjelik ci Katolik???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Akeho vierovyznania ste?

Som evanjelik
38
13%
Som katolik
169
58%
Som bez vyznania
84
29%

Celkom hlasov: 291

mambo55
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mambo55 »

som druid :D
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

BzuCo napísal:Ale diabol je velmi rad, ze si toto napisal. On ma radost, ked ludia poznavaju Boha iba na zaklade vlastneho skumania, a to pretoze vsetci ludia su od prirodzenosti hriesny a tak im nerobi nijaky problem uverit diablovym klamstvam, ktore do nich neustale hudie. Tak si daj pozor, co skumas.
rofl ako ty mozes vediet co ma diabol rad, z coho ma radost atd :) mas tajneho informatora ?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

nie len Bzuco 8) vacsina true Krestanov... manika, co sa s nim kludne rozprava a nema s tym problemy ako my, ludkovia sprosti, slepi. :oops:
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

Spoty napísal:rofl ako ty mozes vediet co ma diabol rad, z coho ma radost atd :) mas tajneho informatora ?
je to naznacene v biblii a z toho sa daju odvodit priblizne a aj konkretne veci
Spoty
Light Professional
Light Professional

jannndo napísal:je to naznacene v biblii a z toho sa daju odvodit priblizne a aj konkretne veci
skus zabudnut na bibliu.. predstav si, ze vsetky vytlacky zmiznu zo zemskeho povrchu. co by sa z vas biblickych krestanov stalo ? boze nechcem na to ani pomysliet.
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

Spoty napísal:skus zabudnut na bibliu.. predstav si, ze vsetky vytlacky zmiznu zo zemskeho povrchu. co by sa z vas biblickych krestanov stalo ? boze nechcem na to ani pomysliet.
Krestan bez Biblie nemoze existovat tak, ako ty bez jedla. Pre krestana je Bozie Slovo zakladna potravina, bez ktorej by zomrel. Cerpat iba z pozorovania okolia, skumania sameho seba a pocuvania pochybneho hlasu, ktory vnutri pocujes (nevies, ci je Bozi, al. diablov) je ako obmedzit svoj denny prijem na jednu lizicku dzusu.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Spoty napísal:skus zabudnut na bibliu.. predstav si, ze vsetky vytlacky zmiznu zo zemskeho povrchu. co by sa z vas biblickych krestanov stalo ? boze nechcem na to ani pomysliet.
vcelku zaujimava myslienka. Uvazujuc v rovine, ze by tato vysokonepravdepodobna situacia nastala:
-pokial je dotycny krestan skutocne veriaci, nic zavazne sa nedeje, lebo Boh mu tento "manual" vynahradi inak.
-pokial dotycny manik je zavysly LEN od Biblie a nema VZTAH s Bohom...smola :cry: je cas dat detem papa...
-osobne by som s tym problem nemal - mam Boha a spolocenstvo ludi, ktorych poznam, su tiez krestania, a ako sa vravi, viac hlav viac rozumu, jednoducho by sme si vymienali svoje poznatky, zazitky s Bohom, skusenosti... pripadne skusili spisat aspon to, co si z Biblie pamatame...(nic moc, ale aspon neco...) :D
jannndo
Light Star
Light Star

asi by krestania krestanmi neboli.......
btw> to bola otazka tak troxu mimo...
to sa ta ja mozem spytat ze kde by bol dnes pocitac bez procaku..?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

myslim ,ze chlapik sa chcel spytat, ci je mozne existovanie krestanstva bez Biblie po tom, ako si ju uz mnoho ludi precita, uveri a az potom Biblie "zmizne". Tvrdim, ze ano.

Ak som ta zle pochopil, oprav...

Ano, je to MIERNE offtopic...sorry
jannndo
Light Star
Light Star

Stoporko napísal:myslim ,ze chlapik sa chcel spytat, ci je mozne existovanie krestanstva bez Biblie po tom, ako si ju uz mnoho ludi precita, uveri a az potom Biblie "zmizne". Tvrdim, ze ano.

Ak som ta zle pochopil, oprav...

Ano, je to MIERNE offtopic...sorry
aha....ale aj tak je to mimo....a je to take iste ako som uz spomenul s procakom...je mozne aby len tak zmizol??ani len teoreticky nad tym neuvazuje,´me...aj tak by verili...
Spoty
Light Professional
Light Professional

Stoporko napísal:vcelku zaujimava myslienka. Uvazujuc v rovine, ze by tato vysokonepravdepodobna situacia nastala:
-pokial je dotycny krestan skutocne veriaci, nic zavazne sa nedeje, lebo Boh mu tento "manual" vynahradi inak.
-pokial dotycny manik je zavysly LEN od Biblie a nema VZTAH s Bohom...smola :cry: je cas dat detem papa...
-osobne by som s tym problem nemal - mam Boha a spolocenstvo ludi, ktorych poznam, su tiez krestania, a ako sa vravi, viac hlav viac rozumu, jednoducho by sme si vymienali svoje poznatky, zazitky s Bohom, skusenosti... pripadne skusili spisat aspon to, co si z Biblie pamatame...(nic moc, ale aspon neco...) :D
tak takuto odpoved som aj cakal.. kazdy kto si toto precita pochopi na co som myslel....
btw zaujimalo by ma kolko mate rokov.. rad by som sa svami poropsraval na tuto temu o 10 rokov .. aky budete mat nazor..

a k tomu PC a CPU... vidim, ze si nic nepochopil... a ak to myslis smrtelne vazne, tak potom sa nemame o com bavit. jednoducho stavat duchovnu sferu na zaklade hmotneho pozostatku je podla mna uplne slaboduche...

a BzuCo ten kto neposlucha bibliu pravdeopdobne podlieha diablovy vsak ? to len tak na margo ... lebo uz sa musim smiat.. ked si to tu citam.

gn

od tohto okamziku sa k tejto teme nejdem vyjadrovat.. ( aj ked budem reagovat ak bude na mna kladena otazka )
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Spoty napísal:a BzuCo ten kto neposlucha bibliu pravdeopdobne podlieha diablovy vsak ? to len tak na margo ... lebo uz sa musim smiat.. ked si to tu citam.
Ked nepodlihas Bohu, hresis. Boh ma byt No.1 v tvojom zivote. Ostatne miesta = hriech.
Tempus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Tempus »

lenockadt napísal:100%-ná katolíčka, aj keď ocino je evanjelik... krst... prijímanie... birmovka... som na ceste do raja :smt042 :D
si fakt 100 % katolicka
stupame hore rebrikom az do neba... ako SA zachranim???
aha v poho JA to zvladnem
chyba! tak to nefunguje, sorry :wink:
Tempus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Tempus »

BzuCo napísal:Dinosauri ti povedali, ze Boh neexistuje?

3. Boh mohol dinosaury vyhubit, alebo mohol stvorit rovno ich skameneliny, aby sme sa potom o tom mohli hadat a mudrovat...
nie si len tak nahodou kreacionista??? :o

pocuvas sa??? myslis ze Boh sa potrebuje vytesovat z toho ako zmotal tych ludkov tam dole??? :lol:

inac predpokladam ze navstevujes nejake charizmaticke (letnicne) spolocenstvo - moj tip :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Som pokrsteny,ale neverim v Boha.. Verim na nieco nadprirodzene co pomohlo stvorit tuto planetu.. :idea:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

ZitePunkom napísal:Som pokrsteny,ale neverim v Boha.. Verim na nieco nadprirodzene co pomohlo stvorit tuto planetu.. :idea:
A co ak k tomu dopomohol Boh :?: :!:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

pHysIQ napísal:A co ak k tomu dopomohol Boh :?: :!:
:lol: rofl....
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Tempus napísal:nie si len tak nahodou kreacionista??? :o

pocuvas sa??? myslis ze Boh sa potrebuje vytesovat z toho ako zmotal tych ludkov tam dole??? :lol:

inac predpokladam ze navstevujes nejake charizmaticke (letnicne) spolocenstvo - moj tip :wink:
Kreacionista v zmysle, ze by som sa pobil za svoj nazor nie som, hoci skutocne verim, ze svet bol stvoreny a nema viac ako 7000 rokov.

A do ziadneho letnicneho spolocenstva nechodim, lebo sa tam casto zabuda na evanjelium a kazanie Boziho slova. Navyse v dnesnej dobe su letnicne spolocenstva cirkvou "zdravych a bohatych" - podobne evanjeliu prosperity, na co apostol pavel hovori:

Kód: Vybrať všetko

... ktori sa domnievaju, ze je poboznost telesnym ziskom. Od takych sa vzdaluj. 1Timoteovi 6/5
Iked cest vynimkam.
Black Hawk
Amateur
Amateur

Re: Evanjelik ci Katolik???

Príspevok od používateľa Black Hawk »

Ja som bez vyznania :smt042
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

zuzu44 napísal:som pokrstena..mam aj prijimanie aj birmovku..ale neverim v Boha..keby bol nedopustil by to co sa stalo
zlata moja ja som pravoslavny a suhlaim s tebou , tiez si myslim ze keby mal byt nejaky ten boh ako ho vykresluju tie trapne stokrat inak prelozene knihy tak si neviem predstavit ako moze dopustit take haluze co sa deju na svete..
Napísať odpoveď