Skoda ze som nevidel Vas vcerajsi priami prenos, bol som povzbudit do steel areny.... a vraj vysledok svedcil aj o hre nitrykinjeril napísal:nj, pome teraz "urazat" navzajom vsetky kluby v playoff.![]()
jo, som fandom nitry, ale v podstate mi bude jedno, kto vyhra. len nech predvedu hokej na akej-takej urovni. nech sa da na to pozerat. a ktym kosicom, dneska to bohvie co nebolo... bolavy hokej.
PLAY OFF HOKEJ SR
No myslim ze slovan to s velkou pravdepodobnostou uz nebude 
Nitra ma 2 zapasy trapenie a aj ked prehrava v serii, myslim ze je lepsia
Trencin je poprve otrasny v tych jednoliatych zltych dresoch a ked som videl vcera ten zapas, myslim ze dopadnu tak isto ako slovan...
No a zvolen, mhmhmhhm uvidime, do toho moc nevidim....

Nitra ma 2 zapasy trapenie a aj ked prehrava v serii, myslim ze je lepsia
Trencin je poprve otrasny v tych jednoliatych zltych dresoch a ked som videl vcera ten zapas, myslim ze dopadnu tak isto ako slovan...
No a zvolen, mhmhmhhm uvidime, do toho moc nevidim....
Re: NITRIČKA
Hmm kebyze nas od zaciatku roka trenuje Selvek tak sme po zakladnej casti prvy MY... A tvoja zlata nitra ako zatial stoji s osmim po zakladnej castimaros6666 napísal:majstrom bude Nitra. a ten sku***** slovan co furt setci preferuju dnes s kosickymi kok*tmi prehra. konecne nebude slovan 100%majster. POME NIIIITRA POME NIIIITRA POME NIIIITRA DO TOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
hehehe tak blavaci su v pecku, gratulujeme kosiciam, za ten vzostup po blbom zaciatku v sezone si to zasluzia...
No a vsetkym co sa navazaju do nitry treba dat najavo, ze nitra hrala na urovni pocas celej sezony a doma je takmer neporazitelna. Dufajme ze najblizsi zapas zo skalicou to potvrdi. Chalani asi hladaju tu spravnu formu a ako potvrdili obaja treneri tato seria je hlavne o chybach brankarov, tak dufam ze nitriansky golman bude rozchytanyyyy
No a vsetkym co sa navazaju do nitry treba dat najavo, ze nitra hrala na urovni pocas celej sezony a doma je takmer neporazitelna. Dufajme ze najblizsi zapas zo skalicou to potvrdi. Chalani asi hladaju tu spravnu formu a ako potvrdili obaja treneri tato seria je hlavne o chybach brankarov, tak dufam ze nitriansky golman bude rozchytanyyyy