mikkimikki396 napísal:hudbu si asi na tom s takou pamatou velmi nevypocujes , ale inak ak to ma zvuk ako 750i tak je potom docela dobry ale pomerne tichy
okolo 33 MB , ale ak si chces brat mobil v ORANGE na pausal tak urcite 6280 tych par tisic si uz doplatis ale podla mna je to oooooooooooooovela lepsi MT
mikkimikki396 napísal:okolo 33 MB , ale ak si chces brat mobil v ORANGE na pausal tak urcite 6280 tych par tisic si uz doplatis ale podla mna je to oooooooooooooovela lepsi MT
33Mb mi staci,nevies ci sa tam neda dokupit pamatova karta?
a ta nokia6280 tych par tisic by som si rad doplatil lenze ich nemam,takze musim sa uspokojit s tym naco mam
klasika napísal:33Mb mi staci,nevies ci sa tam neda dokupit pamatova karta?
a ta nokia6280 tych par tisic by som si rad doplatil lenze ich nemam,takze musim sa uspokojit s tym naco mam
klasika napísal:33Mb mi staci,nevies ci sa tam neda dokupit pamatova karta?
pametova karta sa neda dokupi - no sice da ale nemal by si ju kam strcit - no a podla mna radsej pockaj a nasetri tie 2000 SK - lebo 6280 a K600 je ako 100 a 1
no ked som ho mal na ohmatanie tak mi vadila klavesnica lebo niektore klavesy som musel skoro stlacat nechtom a dost tam chyba pametova karta a celkovym dojmom posoby na mna ako kvader
Ja ho mám už asi mesiac a som plne spokojný, klávesnica je super a veľmi dobre sa na nej píše, nemusíš sa báť že omylom stlačíš aj vedľajšiu klávesu.Na hudbu používam miniDisc, takže absencia pamäťovky mi nevadí. Z GPS-modulom spojeným cez BT používam aj ako navigáciu. Za tu cenu je to skvelý telefón, s pevným telom kde nič ani náhodou nevŕzga. Ale každy čaká od mobilu niečo iné, tak podľa toho sa treba rozhodnúť.
ma ho moja segra a je s nim celkom spokojna. mne osobne sa velmi nepaci, ako kvader, ale aj to ze chyba pamatovka, ked je tam mp3 prehravac. fotak je tiez nic moc...