a vela ludom sa to paci, takto ma priestor kimi, ktory dufam ze bude bojovat az do konca a alonsom. ak McL. neodide motor alebo nieco ine tak sa mozeme tesit na zaujimavy koniec sezonyMickeyMousee napísal:podla mna je SCHUMACHER fakt dobry len sa mu momentalne nejako nedari
F1 2009
-
michaelkiller
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak, som sice zaryty fanusik Schumiho, ale Kimi je vazne skvely pilot / neda sa to porovnat s Alonsom /... Doprial by som mu ten titul, lebo balik ma McLaren tento rok jednoznacne najlepsi ( jazdec + auto ).t0m4s3 napísal:ak si Kimi udryi vykonnost a McLaren zapracuje na spolahlivosti s rovnakou rychlostou aku maju tento rok, tak nabuducu sezonu nabere titul velmi ostre kontury, ale tento rok tiez nie je vsetko dopredu prehrane...
-
michaelkiller
Medium Expert
Hojko sa zasa predviedol ako antifanda Schumachera, a ja ho musim opat obranithojko napísal:Pani a dami, Mr. M. Schumacher sa cez vikend opat predviedol ako pan pilot, videli sme jeho kvality a sportove spravanie, takze dakujem, neprosim.
KIMI RULEZZZ
Schumacher sa za tento incident ospravedlnil, priznal ze to bola jeho chyba, ale takisto povedal, ze tejto nehode sa mohli vyhnut, keby sa Weber ( ktory bol kolo POZADU !!! ) nesnazil za kazdu cenu predbehnut ho na tej casti okruhu
-
Shadow_blaster
Light Star