Graficky styl
-
Avenging Angel
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
2 toody: uz som to videl na jednom fore, je to moc male, celkom pekne sice, ale tie hviezdicky na pozadi mi vadia hrozne, no a co sa tyka zmeny templatu, bol by to uz dost problem, pretoze nejde o to len upravit obrazky do slovenciny ale aj pomenit dost veci v html a php, takze urcite to nie je vec 1 hodiny ale vec 6-7 dni a to by sme museli uzavriet board a testovat to, takze nie je to take lahke ako sa zda
-
Restorator
Light Star
Graficky styl
Moj nazor je jednoznacny ... URCITE ZMENIT
Tieto stranky by mali vzbudzovat dojem skutocneho warez stylu. Osobne mam skusenosti, ze na stranky s tmavsim dizajnom to uzivatela viac laka chodit, pretoze to ma nadych niecoho tajomneho a ak je k tomu dobre spravene logo a dobre vybrane ikonky, tak je to SUPER.
(jedna stranka sa da zosuladit aj z viacerych stylov)
Nemam sice vela casu, ale ak by bol problem pri prekladoch temy (asi sa to bude tykat najmä grafiky z povodneho originalu u tlacitok a podobne), rad pomozem.
Tieto stranky by mali vzbudzovat dojem skutocneho warez stylu. Osobne mam skusenosti, ze na stranky s tmavsim dizajnom to uzivatela viac laka chodit, pretoze to ma nadych niecoho tajomneho a ak je k tomu dobre spravene logo a dobre vybrane ikonky, tak je to SUPER.
(jedna stranka sa da zosuladit aj z viacerych stylov)
Nemam sice vela casu, ale ak by bol problem pri prekladoch temy (asi sa to bude tykat najmä grafiky z povodneho originalu u tlacitok a podobne), rad pomozem.
Re: Graficky styl
No celkom sa da, ale pozriet si radsejRestorator napísal:.Kód: Vybrať všetko
http://tech-war.wz.cz/index.php
Kód: Vybrať všetko
http://www.stylesdb.com/-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jj, nove logo by to chcelo! Napriklad nejake graffity. Take pekne nagraffitovane hojko.sk by sa sem paradne hodilo...Avenging Angel napísal:logo samozrejme bude ine, len na to nie je cas, pokial mate teda niekto cas a viete robit s grafikou, mozte spravit nejake logo. Co sa tyka tohto grafickeho stylu, je jednoduche ho zmenit, ale museli by sa zmenit aj ine veci a to uz trva par hodin, preto potrebujem jasne odpovede, teda aky styl sa lubi vam a z vacsiny hlasov sa potom pripravi novy styl