SNS požiadala o likvidáciu SMK
-
erapo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
vafan kulo....dotacia je tam ako do inych skol, ale na SVK je madarske gymnazium podporovane 1) ako normalna skola 2) ako cudzojazycna skola (napr. ako je bulharske gymnazium) 3) Madarskou republikou
cize dostavaju viac ako normalne gymnazium....a preco? lebo tam chodia Madari? a to Slovaci su akoze nieco menej? boha, vsak moja skola nema na kurenie....
cize dostavaju viac ako normalne gymnazium....a preco? lebo tam chodia Madari? a to Slovaci su akoze nieco menej? boha, vsak moja skola nema na kurenie....
Zeby dostavali madarske skoly na slovensku dotacie od madarskej vlady? To sa mi zda dost nepravdepodobne. Ved pred par rokmi chceli prijat o tom zakon. Slovenski politici zas zacali hystercit o tom, ze je nemyslitelne aby madarsky zakon platil na slovensku, ze sa porusuje slovenska suverenita, vytiahli sa reci o madarskej autonomii a odtrhnuti juhu slovenska a roztahovani madarov. Takze to cele padlo. A to chceli iba prispievat na mensinovu kulturu a skolstvo. Ale tie linky na stranky o slovakoch boli dobre. Zaujali ma nazvy ako Slovensky komlos alebo bekesska caba. Tie obce su oznacene aj po slovensky. Tak preco by rovnake pravo nemohli mat madari na slovensku vo vsetkych obciach, na ktore sa to vztahuje? Je toto snad priklad na roztahovanie sa slovakov v madarsku? 
-
elko520
Medium Expert
SP-NS mala zostat....ale to je jedno...oni si najdu dalsie chodnicky ako sa dostat do vlady. Vsetci ich mate ta fasistou , skinheadov, a chuliganov.....To ze si idu uciti pamiatku L. Stura alebo Andreja Hlinku znamená ze su fasisti? To oni maly tu spravnu myslienku, na slovensku po slovensky...Videl niekto aby mala v napr. v madarsku taku podporu u volicov nejaka slovensky orientovana strana? Nie! To ze chceli aby ostalo Slovensko slovenské bolo zlé? Nech sa nad tym kazdy zamyslí....ved ciganov stale pribuda....maju viacej detí....t.j. bude treba stale viac a viac davat na podpory......a kto to zaplati? My! pracujuci, co za 20 rokov budeme mensina a na ich pankhartov nebude mat kto robit. Potam sa uvidí, potom si budete pleskat hlavu o stenu......
-
erapo
Light Star
Moja rec....tak isto suhlasim s tym co tu pisal niekto nad tebou o tych octievani pamiatok Stura a pod....Tomasito napísal:Malicherne sa tu poukazuje na jedno slovenske gymnazium v Madarsku, ale to, ze na Slovensku popri XY madarskych gymnaziach funguje od roku 2004 uz aj madarska Univerzita Jana Selyeho nikoho nezaujima (?). "Chudaci" Madari!
-
canopus
Addict
toto si nemal ani pisat, tie nervy do mna, pekne pekne, ked uz aj univerzitaTomasito napísal:Malicherne sa tu poukazuje na jedno slovenske gymnazium v Madarsku, ale to, ze na Slovensku popri XY madarskych gymnaziach funguje od roku 2004 uz aj madarska Univerzita Jana Selyeho nikoho nezaujima (?). "Chudaci" Madari!
keby sme boli normalni a ti buze**** vo vlade aj nieco robili, nikdy by nic take nebolo. hanba slovenskuTomasito napísal:Malicherne sa tu poukazuje na jedno slovenske gymnazium v Madarsku, ale to, ze na Slovensku popri XY madarskych gymnaziach funguje od roku 2004 uz aj madarska Univerzita Jana Selyeho nikoho nezaujima (?). "Chudaci" Madari!
-
aquafresh1
Star
aj ja musim suhlasit madari su obycajne sp*ny lebo napr. v politike maju tam ministra obrany alebo ministra sklstva to neviem presne aale o to my ide ze vsade su strceny alebo ja byvam v tvrdosovciach pridem do obchodu uz som nakupil a predavacka hned na mna po madarsk to ma vie tak rozculit vsetko je madarsky chcem pozred diskovery a po madarsky vsetko po madarsky hlavne ze sme na slovensku a este aby nebolo dost plna p*ca ciganov
-
vendermarch
Light Expert