F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

mam taky pocit, ze uz sa ich casy koncia, hoci sa mozno este schopia :(
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

To sa uz na Slovensku nebude vysielat F1? Ani u cechov? :cry: Ja ze idem pozret markizu a tam nic, ani stv, ani ct ani prima len RTL KLUB a po madarsky mi to je na ....... :cry:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kua, nikde to nedavaju. :( Madarske televizie neratam, lebo nerozumiem nicomu. :?
Jareek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jareek »

Dava to Nova a Galaxie sport.

Slovenske televizie zase spravili perfektne rozhodnutie. :evil:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

a kde to mam pozerat ja? lebo mi tu nechytame novu :evil:
mano82
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mano82 »

neviete poradit nejake live vysielanie po nete?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak Kimi dakujem, krasny vysledok, vytazit z minima maximum! JPM poistil a po prvom zavode je McLaren v hre!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Alonso a Kimi ukazuju, ze su novi sampioni!!! Drzim palce obom! :smt023
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Kimi-mu to prajem, neznasam ferrari :P
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

Neviem kto pozeral, kto nie, ale kto je fanda a nepozeral, moze lutovat. To bol paradny pretek. Normalne ma to po minulorocnej sezone tesi hned od zaciatku. A po Kimim ma najviac asi potesil a prekvapil Rosberg.
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

t0m4s3 napísal:Tak Kimi dakujem, krasny vysledok, vytazit z minima maximum! JPM poistil a po prvom zavode je McLaren v hre!
a ked Schumacher raz z posledneho miesta a nakoniec bol prvy?? tomu vravim talent...sice teraz to pokaslali v boxoch...ale oni sa poucia!
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

A co teraz mambo? Co si tym chcel povedat? Ak si si nevsimol, tak tomase pisal o poslednej velkej cene, teda tej, ktora otvorila tento rocnik F1. Nikoho nezaujima co bolo v minulosti, ved to iste dosiahol aj Kimi, startoval z posledneho a vyhral. Ale ked uz hovoris o minulosti, preco nenapises aj zakernosti zo strany Schumachera ked vytlacil Hilla alebo Villeneuvea? Ale na to si asi este primlady, aby si si nieco take pamatal.
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

test napísal:A co teraz mambo? Co si tym chcel povedat? Ak si si nevsimol, tak tomase pisal o poslednej velkej cene, teda tej, ktora otvorila tento rocnik F1. Nikoho nezaujima co bolo v minulosti, ved to iste dosiahol aj Kimi, startoval z posledneho a vyhral. Ale ked uz hovoris o minulosti, preco nenapises aj zakernosti zo strany Schumachera ked vytlacil Hilla alebo Villeneuvea? Ale na to si asi este primlady, aby si si nieco take pamatal.
ani nie... ja si nato pamatam...ale ja som to iba pripomenul...a preco zakernosti, kolkokrat bolo spachanych "atentatov" na Schumachera ked donho Montoya vletel len aby ho odstavil hned na starte...ale v pohode formulu pozeram od tej doby ako Schumi nabehol do Benetonu, ale nato si asi ty nebudes pamatat...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Dobre mambo len im daj. Vsetci sa velmi radi navazaju do Schumachera, ale to ze bol mnohonasobny majster sveta mu uz nikto nezoberie, proste je to legenda F1 a jeden z najlepsich jazdcov, uvidime ci sa to bude dat povedat o Kimim ked bude mat 35. Len si odsudzujte Schumachera a nadavajte na Ferrari, to ze za tie roky niekoho vytlacil urcite spravil kazdy jeden jazdec ktory je v F1 tak dlho, proste niekedy mu ujde volant no a co :). Schumi dufam ze vyhras!! :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Cital som na jednom F1 webe, ze ani jednemu pilotovi sa zatial nepodarilo tolko krat, ako Kimimu z uplneho hrotu dostat vela krat tak vysoko, dokonca aj na stupne vitazov a to uz o niecom hovori. Myslim si, ze keby minulu sezonu, ale aj po minule sezony Kimi mal taky monopost, ako maval Schumacher alebo Alonso, tak ani Alonso, ani Schumacher by to nemali ani zdaleka take lahke. Je evidentne vidiet, ze Fini to v F1 vedia vyborne a dokazom je aj Hakinnen.

Trosku OT: Ked sa bavite o tej historii. Pamatate sa, ked Hillovi doslo v poslednom kole, par metrov pred cielom na prvej priecke palivo a prehral? :hehe:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

p4ra napísal:Cital som na jednom F1 webe, ze ani jednemu pilotovi sa zatial nepodarilo tolko krat, ako Kimimu z uplneho hrotu dostat vela krat tak vysoko, dokonca aj na stupne vitazov a to uz o niecom hovori. Myslim si, ze keby minulu sezonu, ale aj po minule sezony Kimi mal taky monopost, ako maval Schumacher alebo Alonso, tak ani Alonso, ani Schumacher by to nemali ani zdaleka take lahke. Je evidentne vidiet, ze Fini to v F1 vedia vyborne a dokazom je aj Hakinnen.

Trosku OT: Ked sa bavite o tej historii. Pamatate sa, ked Hillovi doslo v poslednom kole, par metrov pred cielom na prvej priecke palivo a prehral? :hehe:
to si vemi dobre pamatam,Hill bol lepsi pretekar ako tito teraz,vtedy nemali take moznosti ako teraz
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

canopus napísal:to si vemi dobre pamatam,Hill bol lepsi pretekar ako tito teraz,vtedy nemali take moznosti ako teraz
Ano, on bol super. Ked jazdil aktivne, tak som mu velmi fandil a Villeneuevoi roky po nom. Inak v pamati mi aj tak navzdy ostane Senna a jeho havaria. :smt037
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

p4ra napísal:Cital som na jednom F1 webe, ze ani jednemu pilotovi sa zatial nepodarilo tolko krat, ako Kimimu z uplneho hrotu dostat vela krat tak vysoko, dokonca aj na stupne vitazov a to uz o niecom hovori. Myslim si, ze keby minulu sezonu, ale aj po minule sezony Kimi mal taky monopost, ako maval Schumacher alebo Alonso, tak ani Alonso, ani Schumacher by to nemali ani zdaleka take lahke. Je evidentne vidiet, ze Fini to v F1 vedia vyborne a dokazom je aj Hakinnen.

hh to je jedine asi co zvlada, nu sak co mu aj ostava ked pomaly kazdy vikend nieco spali :D Ma asi najrychlejsie auto ale ako alonso povedal, len na ukor spolahlivosti. inac cital som na jednom F1 webe ze schumi je niekolkonasobny majster sveta a to uz o niecom svedci :) ale vazne mne dost chyba taka faza ako bola za hakinnen - schumacher. Z mladych snad nieco bude z rosberga, ten sa celkom ukazal, no ale sak uvidime este sa to iba zacalo
Jareek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jareek »

t0m4s3 napísal:Tak Kimi dakujem, krasny vysledok, vytazit z minima maximum!
McLaren ma zaujimavu taktiku, ktora im teraz ako tak vysla. Nadupat motor, ktory dlho nevydrzi, potom pokaslat kvalifikaciu, vymenit motor, natankovat kolko potrebuju, aby mali iny pocet zastavok ako ostatni a potom staci dojst do ciela.

Nemyslim, ze sa im podari utocit na prve priecky celu sezonu, ale vsak je len zaciatok, vsetko sa moze zmenit.
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

Jareek napísal:McLaren ma zaujimavu taktiku, ktora im teraz ako tak vysla. Nadupat motor, ktory dlho nevydrzi, potom pokaslat kvalifikaciu, vymenit motor, natankovat kolko potrebuju, aby mali iny pocet zastavok ako ostatni a potom staci dojst do ciela.

Nemyslim, ze sa im podari utocit na prve priecky celu sezonu, ale vsak je len zaciatok, vsetko sa moze zmenit.
no ved jasne..ved bezne sa rata s tym ze ti v kvalifikacii odtrhne zaves..oni to schvalne tak spravili...
Napísať odpoveď