Verite v zahadne bytosti zijuce na zemi?
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale ked si to tak zoberete najviac z toho vytazi filmovy priemysel? Vymyslia si nadprirodzene bytosti,utvary a potom ked niekto vidi takyto film a tebars ide v noci sam cez les a zbadal by tam urcity jav napr jak bolo v Blair Witch daco o kamenoch...tak by mu zacalo tomu clovekovy lepit a zutekal by kade by mohol a ked by sa k tomu pridalo aj sustanie v trave tak by mohlo takeho cloveka aj porazit...
-
dair
Guru wannabe
tak to som videll, bolo to fakt drsnep4ra napísal:Jasne, verim. Pan Benda o tom v relacii na STV porozpraval mrte. Myslim si, ze je tu Ashtar, ci ako sa vola s Vesmirnymi Lidmi.
No teraz vazne. Na Zemi? Hmm, vsetko je mozne, ale skor hovorim nie. Ale, ked mi niekto povie, ze sme sami vo vesmire, musim sa smiat, seriozne moc.
-
Dappled_man
Light Expert
-
HardiKrishna
Light Star
-
Dead_Warrior
Professional
-
dair
Guru wannabe
co ja viem, ze by za to mohlo rozsirenie MEDII inteligent?drakeman napísal:neviem, nie vsetko su vyplody a su rozne dokazy o takychto nadprirodzenych javoch, ale neviem vysvetlit preco sa to v poslednej dobe takto vela rozmohlo.
tak ma napada dalsia vec k teme, ze ako odpovedal jeden kral na otazku ze ci veri (v boha ale aj tu sa to hodi) ked ho este nevidel, tak ze ani "dotycnej" pi*u nevidel a veri ze ju ma. B.P.
-
miki690
Medium Professional
... skareda je ... uz som videl aj lepsie podvodyscortyak47 napísal:a co si mislite o Chupacabre?Kód: Vybrať všetko
http://skepdic.com/chupa.html
Joooj tam bolo viac somarinAryan Angel napísal:Ze sa jej bojimBola aj v Aktoch X.
Ja osobne zasadne nevylucujem taku moznost ze existuje nieco "nadpozemske" proste este to nikto nepotvrdil ani nevyvratil .... ale to nieje tan dovod ... podla mna tie veci co su teraz v mode(duchovia, zombies ...) tak neexistuju ... pravdepodobne vznikli z toho ze niekto v stredoveku palil konope (este nevedel ake ma ucinky) a zhulil celu dedinu a kazdy videl zombikov upirov a podobne
-
Dead_Warrior
Professional
presne ako si povedal vesmir je nekonecne velky teda nas nemusia hned objavit...misokgb napísal:Neverim v ziadne nadprirodzene bytosti a tak. Ked uvidim tak uverim (mozno). Ad k tomu vesmiru, i ked je nekonecne velky, myslis, ze za ten cas nasej existencie by sem nikto nezabludil? Podla mna sme tu sami. jaj
Niekto tu pisal, ze predtym sa ludia nebali, kludne chodili cez les,... Neviem ci ma ten clovek nejake zle informacie, alebo co, ale cela historia je opradena historkami, bosorkami,... Ved koli tomu boli aj obrady (Janske ohne) a rozne pravidla vychadzania vonku, ktore sa dodnes uz nezachovali...
K nadprirodzeniu... Existuje mnoho foriem roznej energie, ktoru vnimame ako duchov...
K nadprirodzeniu... Existuje mnoho foriem roznej energie, ktoru vnimame ako duchov...