A to iste s BattleField 1942, pripadne aj s modom Desert Combat.
THNX
Kód: Vybrať všetko
http://server.counter-strike.net/server.php?cmd=howto&show=linux
ak to bude len na LAN tak vobec nic ziadny crack, ale ak chces robit internetovy non-steam server tak potrebujes modifikovane subory (v podstate crack)hojko napísal:Jeeee, celkom dobre popisane. Ja som googlil ale nic dobre som nenasiel, asi preto, ze som hladal CS 1.6 linux dedicated. BTW cize na nonsteam netreba ziadny crack alebo nieco take???
Kód: Vybrať všetko
1.urob odkaz hlds.exe (ktory mas v cskovom adresary) a premenuj ho na NONSTEAMHLDS.exe
2.klikni pravim na NONSTEAMHLDS.exe a daj vlastnosti(properties)
3.ako je riadok ciel(target),tak tam mas "X:\cs_adresar\hlds.exe"
a zmen to na "X:\cs_adresar\hlds.exe" -game cstrike -nomaster -dev -insecure
4.ako mas adresar s cskom tak tam mas adresar Valve,ten otvor a v nom mas server.cfg, ten otvor a daj tam novy riadok so sv_lan 1 .
uloz to.
5.chod do adresara s cskom a tam mas adresar cstrike, ten otvor a v nom mas tiez subor server.cfg, ten otvor a daj tam tiez novy riadok so sv_lan 1
6.spusti NONSTEAMHLDS.exe a spusti server ako LAN, rcon daj aky chces ty, nazov servera aky chces ty, max players ako chces ty a daj start server, pockaj chvilu.
7.Nakonfiguj si server..
8. Enjoy
lol....nainstaluj si WINE cez Synaptic alebo Adept neviem co mas a cez to rozbehas steam a ak si si regol Cs-ko tak si mozes nainstalovat priamo zo steam serveru. nic viac ti netreba.neppo napísal:jasne ze nie... ale nechapem ako to hojko myslel ze to naistalujem v linuxe ked instalator steamu je exe-cko
423-573-775 ICQ napiš dohodneme saHadrian napísal:prosim hladam niekoho kto by mi vytvoril na Linuxe cs 1,6 non-stema server aj s modami mapkami atd ....zaplatim velmi dobre alebo dam zato premium ucet podla vyberu (hocikde)